Prada ve Adidas Metaverse’e geliyor! İşte detaylar
Prada ve Adidas Metaverse’e geliyor! İşte detaylar

Flaş: Adidas ve Prada, Metaverse’e geliyor! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel spor giyim üreticisi Adidas ve İtalya merkezli lüks moda evi Prada, Metaverse odaklı yeni bir NFT projesi başlatmak için ortaklık kurdu.

Amerikan çokuluslu yatırım bankası Morgan Stanley’e göre, lüks markaların Metaverse tabanındaki dijital işbirliklerinden kazanç sağlaması ve daha fazla şirketin dijital tanınırlık kazanmak için NFT yolculuğuna başlamasını teşvik etmesiyle toplam NFT pazarı 2030 yılına kadar 56 milyar ABD dolarına ulaşabilir.

Metaverse üzerinden genç nesillere ulaşmak hedefleniyor

24 Ocak 2024’ten itibaren, iki kıyafet markasının hayranları, bir fotoğraf göndererek ve bir dijital sanatçı tarafından oluşturulan bir filtreyi kullanarak NFT’ler oluşturmak ve basmak için dijital bir cüzdan ile kayıt olabilecekler.

Proje, kendi NFT’lerinin IP haklarına sahip olacak ve Adidas ve Prada projesinin lansmanının bir parçası olacak 3.000 katılımcıyı seçecek.

Devler bu alanda

Her iki şirket de genç nesillere ulaşmanın yeni yollarını arıyor ve her ikisi de lüks ve yaratıcılığı yeniden tanımlayacak bir alan olarak ortaya çıkan Metaverse ile ilgileniyor.

Haute Couture, Dolce & Gabbana gibi diğer lüks markalar şimdiden NFT satıyor ve dijital evren işlemlerinde 5 milyon USD’den fazla kazanıyor.

thepaypers


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin