Hepsi bir arada kripto para platformu Feliz Finance

Hepsi bir arada kripto platformu Feliz Finance ön satışa çıkıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tokeni oluşturma fikri, insanların kriptoda etkileşim kurma şeklini basitleştirme arzusundan doğdu. Sadece yeni bir token satın almak istediğinizi ve reddit, Token avı, Token avcısı vb. araştırma yapmak zorunda olmadığınızı hayal edin. Likidite, ekip, tedarik, kullanım durumu, denetim ve Tokenomics hakkında sorular sorun. Feliz Finance tüm bu adımları ortadan kaldırır. 

Feliz Finance ile pasif gelir kazanın!

Feliz Finance, uzun vadeli başarı için kurulmuş bir kripto para birimi oluştururken sahiplerini ödüllendiren sağlam Tokenomics’lere sahiptir. Yerel tokenin ilk kaynağı 1 katrilyondur. Lansmandan önce %50’lik bir ilk yanma olacak. Kalan tokenlerin %2si finansman listelerine, %6sı pazarlamaya ve %2si airdrop’lara gidecek. Kalan FELIZ Tokenlerin çoğu, ön satış sırasında yatırımcılara sunulacak.

Lansmandan sonra, Feliz Finance akıllı sözleşmesi her alım satım işleminden %12 düşecek. Vergi ücretinin %3’ü doğrudan FELIZ sahiplerine yansımalarda, %5’i ise proje geliştirme, ekip maaşları, manuel yakma ve listeleme ücretlerinin finansmanına gidiyor. %2si daha fazla reklam, afiş, ortaklık ve yapılan promosyon çalışmalarını finanse etmek için pazarlama cüzdanına gidiyor. Son %2, FELIZ fiyat tabanını yükseltmek, oynaklıkla mücadele etmek ve sorunsuz ticareti kolaylaştırmak için likidite havuzuna gidiyor.

Feliz Finance Kullanım Şekli

FancyNomics: Hepsi bir arada kripto çözümü

FancyNomics, kripto yatırım dünyasında ezber bozmayı hedefliyor. Platform, kripto yatırımcılarının favori tokenlerini takip etmeleri, izlemeleri, takas etmeleri, tanıtmaları ve oylamaları için yeni ve kullanışlı bir yol sunuyor. 

FancyNomics uygulaması, farklı kripto platformlarını bir arada sunmayı hedefliyor. FancyNomics kolay bir platformda birleştirmeyi amaçlıyor. Özelliklerden bir diğeri ise, aynı pencerede birden fazla tokenin grafiğini izleme imkanı sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar, gerçek zamanlı olarak fiyat ve piyasa değeri değişikliklerini takip edebilecekler.

Portföy izleyici, belirli bir kripto paranın fiyatı yükseldiğinde veya düştüğünde kullanıcıları bilgilendirir. Tek bir tıklamayla otomatik kayma ile uygulama içi işlem yapmalarını kolaylaştırır. Uygulamanın ayrıca mobil ve web sürümlerinde kullanılabilen bir takas ve cüzdan işlevi vardır.

FancyNomics, dijital varlık piyasalarında kolaylıkla gezinmeye yardımcı olur. Platform, birden fazla araç ve hizmet sunan herkesin yeni favori kripto platformu olmaya aday. Uygulamadaki bazı premium özellikler, yalnızca Feliz sahiplerine sunuluyor. İnsanları token satın almaya ve uzun vadede HODL yapmaya teşvik ediyor.

FELIZ sahipleri, kripto kullanıcılarının hareket halindeyken portföylerini takip etmelerini sağlayan hepsi bir arada sezgisel platform olan FancyNomics’e premium erişime sahip olacak. İlk beta sürümü, FELIZ lansmanından sonraki 1 hafta içinde kullanıma sunulacaktır.

Feliz Finance’ın Doxxed ve Rug Proof Projesi

Feliz Finance’ın Doxxed ve Rug Proof Projesi

Feliz Finance, kullanıcı fonlarının güvenliğini her şeyin üstünde tutar. Yatırımcılara paralarını güvenli bir tokene koyduklarına dair güvence vermeye çalışır. Bu amaçla ekip, akıllı sözleşmelerini incelenmek üzere gönderdi. Tam bir TechRate denetiminden geçti. Sırada önde gelen blockchain güvenlik uzmanları Certik tarafından ikinci bir denetim var.

FancyNomics, maksimum güvenlik için yayınlanmadan önce denetlenecek ve sertifikalandırılacaktır. Cloudflare, hem platformu hem de web sitesini DDOS saldırıları gibi tehditlerden koruyacaktır.

Feliz Finance ekibi, topluluk üyeleriyle güven oluşturmak için tamamen Doxx’a sahiptir. Ekip, pazarlama cüzdanını bir hafta ve listeleme cüzdanını bir ay süreyle kilitlemeyi planlıyor. Ayrıca likidite havuzunun %100’ü Pinksale’de bir yıl boyunca bir dolapta kilitlenecektir.

Feliz Finance token nereden ve nasıl alınır?

Feliz Finance (FELIZ), 12 Aralık 2021, saat 15:00 (15:00) UTC’de yapılması planlanan ön satış sırasında yatırımcılara sunulacak. Başarılı ön satıştan sonra PancakeSwap’ta listelenerek ticarete başlayacak.

FancyNomics’e yatırım yapmak ve FELIZ Tokenı elinde tutmak isteyen kullanıcılar, Feliz Finans web sitesindeki ön satış bağlantısına veya Telegram’daki PİNNED bağlantısı aracılığıyla erişebilirler. Ayrıca, token hakkında daha fazla bilgi edinmek ve diğer soruların yanıtlarını almak için Feliz Finance CEO’su Ms. Victoria ile çeşitli Telegram gruplarında yaklaşan AMA oturumlarına katılabilirler. Her AMA’daki en ilginç beş soru için 100 dolarlık ödül havuzundan pay verilecek.

FancyNomics platformu ve FELIZ hakkında daha fazla bilgi edinmek için Feliz Finance web sitesini ziyaret edin. Toplulukla bağlantı kurmak ve yaklaşan satış öncesi ve diğer gelişmeler hakkında önemli ayrıntılar almak için aşağıdaki kaynaklara göz atın:

| Telegram | Twitter | Instagram | Reddit | Discord | Youtube | Github |

Sorumluluk reddi:
Bu içerik bir sponsorlu makale yayınıdır. Makalede bulunan bilgilerin tamamı proje ekibi tarafından kaleme alınmıştır.
Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

işletim sistemi lisansı satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin