FED Faiz Artırmayacak

FED Faiz Artırmayacak Beklentisi Bitcoin’i 27 Bin Dolara Taşıdı! Dikkat Çeken Yeni Altcoinler Hangileri?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sponsorlu içerik – Lider kripto para birimi Bitcoin, haftaya hızlı başladı ve kısa süre içerisinde yükselerek 27 bin dolar seviyesini aştı. Bitcoin’in 26 bin 400 dolardan 27 bin dolar üzerine yükselmesi altcoin projelerine de yaradı. Bitcoin’den daha iyi performans sergileyen Ethereum, 1599 dolar seviyesinden 1648 dolara yükseldi. 

Bitcoin’in yaşadığı yükselişin arkasında FED’in faiz kararı olduğu düşünülüyor. Bitcoin’in, Çarşamba günü Türkiye saati ile 21.00’de açıklanacak ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararını şimdiden fiyatladığı tahmin ediliyor. FED’in faiz artırmayacağı yönündeki beklentinin, Bitcoin’in 27 bin dolar üzerine çıkmasının arkasındaki sebep olduğu öne sürülüyor.

Tüm piyasalarla birlikte kripto ekosistemi de gözlerini FED’in faiz kararına çevirmişken CoinGecko verilerine göre Bitcoin bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 27 bin 262 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bitcoin ile birlikte altcoinler de haftaya hızlı bir giriş yapmış olsa da kripto dünyasındaki korku, belirsizlik ve endişe havası devam ediyor. FTX ve Binance ile ilgili hukuki süreçlerin tetiklediği kaos, yatırımcıların kararları üzerinde etkili oluyor. 

Kripto meraklıları, Bitcoin gibi büyük kripto para birimlerinin yanı sıra altcoin projelerine de yöneliyor. Daha kısa vadeli bir yatırım olarak görülen ve pump yapma ihtimali sebebiyle ilgi gören altcoin projeleri arasından Wall Street Memes ve Bitcoin BSC isimli iki proje öne çıkıyor.

 

Elon Musk’ın Yeni Favorisi Wall Street Memes Mi?

Dogecoin ve ShibaInu gibi coin’lere yaptırdığı ralliler ile kripto dünyasını adeta yerinden oynatan Elon Musk’ın adı son dönemde Wall Street Memes isimli bir proje ile birlikte anılıyor.

Topluluk odaklı bir proje olan ve Wall Street Memes token satın almak isteyen yatırımcılarla buluşan proje, Elon Musk’ın etkisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 

Musk’ın yeni favori coin’ini tespit etmek amacıyla ünlü milyarderin Twitter (X) paylaşımlarını yakından takip eden kripto topluluğu, WSM token ismiyle karşılaşıyor.

18 Mart ve 22 Nisan tarihlerinde olmak üzere Musk’ın, Wall Street Memes hesabından yapılan paylaşımlara yanıt vermiş olduğu görülüyor. Musk’ın altcoinler üzerindeki etkisini bilen yatırımcılar, borsa listelemeleri öncesinde projeye dahil olmak için harekete geçiyor.

Wall Street Memes tokenin 27 Eylül’de önde gelen merkezi borsalarda listelenmesi bekleniyor. 7 günden daha az bir süresi kalan ön satış etkinliğinde yatırımcılar, borsa listelemeleri öncesinde düşük fiyatlardan WSM token satın alabiliyor.

Devreye alınan staking mekanizması ile pasif gelir elde etme imkanı da bulan yatırımcılar, mevcut fiyatlarla 0,0337 dolar karşılığında 1 WSM tokene yatırım yapabiliyor. Şu ana kadar 25 milyon dolardan fazla fon toplanan ön satış etkinliğine yatırımcılar, ETH, BNB veya USDT (ERC-20 veya BEP-20) kullanarak hem Ethereum blok zinciri hem de Binance Smart Chain üzerinden katılabiliyor.

https://twitter.com/elonmusk/status/1649784663924244482

Bitcoin Rallisini Yeniden Yaşatmak İsteyen Altcoin Projesi: Bitcoin BSC

“2011 yılında 100 dolarlık Bitcoin satın almış olsaydım BTC’nin fiyatı bu yılın başında 30 bin dolar olduğunda 3 milyon dolar kazanmış olacaktım.” düşüncesi pek çok kripto meraklısının yatırım tercihlerini etkiliyor.

Bitcoin tutkunu olan ancak BTC satın alacak bütçesi olmayan yatırımcıları hedefleyen Bitcoin BSC projesi, işte tam da bu noktada sahneye çıkıyor. Düzenlediği ön satış etkinliği ile Bitcoin BSC token satın alma şansı sunan proje ekibi, lider kripto para birimi Bitcoin’in yaşam döngüsünü tekrarlamayı hedefliyor.

Bitcoin BSC token, ön satış etkinliğinde ilk etapta 0,99 dolar sabit fiyatla satışa sunuluyor. Bu miktar, Bitcoin’in 2011 yılındaki fiyatına atıfta bulunuyor. Bitcoin BSC projesinde yatırımcılar, staking özelliği ile ekstra fırsatlarla da karşılaşıyor. Her 10 dakikada bir Bitcoin’in yaratılması gibi Bitcoin BSC projesinde de yatırımcıların her 10 dakikada bir stake havuzundaki ödüllerden faydalanması hedefleniyor.

Bitcoin BSC token, Bitcoin’in aksine BNB Akıllı Zinciri üzerinde inşa ediliyor. Bir BEP-20 tokeni olarak tasarlanan Bitcoin BSC token, kullandığı Proof of Stake yani Hisse Kanıtı mekanizması ile de dikkat çekiyor. Tüm bu özellikler, Bitcoin BSC tokenin Bitcoin’den daha verimli ve hızlı olmasını sağlıyor. 

Stake Et ve Kazan özelliği ile öne çıkan Bitcoin BSC token, 7 günlük bir stake süresi ile yatırımcısına pasif gelir elde etme imkanı sunuyor. 7 günlük sürenin sonunda yatırımcılar, stake havuzundaki yüzdelerine göre ödüllendiriliyor. 

3 milyon 960 bin dolarlık alt limitin bulunduğu ön satış etkinliğinde toplanan fonların 3 milyona dayanmış olduğu görülüyor. Staking mekanizması ile stake edilen Bitcoin BSC token miktarının ise 1 milyon 444 bin adedi aştığı belirtiliyor. Toplamda 21 milyon adet token arzı bulunan projede, ön satış sonrası kalan 14 milyon 455 bin Bitcoin BSC tokenin staking ödülleri için ayrıldığı ifade ediliyor.

Bitcoin fiyatını pahalı bulan yatırımcılara hitap eden Bitcoin BSC token, 0,99 dolar sabit fiyatla BNB, USDT veya ETH kullanılarak satın alınabiliyor. 

YASAL UYARI! (Sponsorlu makale)  Bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kriptoparahaber.com, bu sayfadaki herhangi bir şirket veya kişi hakkındaki hiçbir bilgiyi onaylamaz ve onaylamayacaktır. Okuyucuların kendi araştırmalarını yapmaları ve bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir içeriğe değil, kendi bulgularına dayanarak işlem yapmaları teşvik edilir. Kriptoparahaber.com, bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide belirtilen herhangi bir içeriğin, ürünün veya hizmetin kullanılmasından doğrudan veya dolaylı olarak kaynaklanan herhangi bir hasar veya kayıptan sorumlu değildir ve olmayacaktır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin