featured

2023’te 10x Yapabilecek 2 Coin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sponsorlu içerik – Kripto para dünyası, uzun süredir devam eden ayı piyasasının etkisinden bir türlü kurtulamıyor. Terra Luna çöküşü ile büyük bir darbe alan kripto ekosistemi, geçtiğimiz yıl iflas ederek arkasında binlerce mağdur bırakan FTX borsası sebebiyle daha da zor günler yaşamaya devam ediyor. Özellikle ABD’li düzenleyicilerin artırdığı baskı, kripto sektörünü ardı ardına açılan davalarla karşı karşıya bırakıyor.

 

ABD Menkul Kıymetler Borsa Komisyonu (SEC), Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) ve ABD Adalet Bakanlığı’ndan gelen son haberler de denetimlerin sıkılaştığını gösteriyor. ABD’li federal düzenleyicilerin FTX’i soruşturmaya başlaması üzerine, ülkedeki kripto varlık ve alım satım platformlarına yönelik baskıyı artırdığı ve dolandırıcılık gibi cezai ihlallere odaklandığı belirtiliyor.

 

Kripto ekosistemini etkisi altına alan korku, endişe ve belirsizlik ortamında yatırımcılar, uzun vadeli planlamalar yerine kısa vadede kazanç getirebilecek altcoin projelerine odaklanıyor. Meme coin çılgınlığında olduğu gibi kısa sürede gelir elde etme hayaliyle hareket eden kripto meraklıları, düşük fiyatlardan satın alabileceği ve mümkünse 10x yapma ihtimali olan projelere yöneliyor.

 

Kripto kışı devam ederken yatırımcıların ilgi gösterdiği projeler arasında topluluk odaklı bir altcoin projesi olan Wall Street Memes ve Bitcoin döngüsünü yeniden yaşatmayı amaçlayan Bitcoin BSC isimli iki proje dikkat çekiyor. Bu yazıda Wall Street Memes ve Bitcoin BSC coinleri inceleyeceğiz.

Topluluk Odaklı Kripto Coin Wall Street Memes

2021 tarihli GameStop olayını kendisine milat kabul eden ve küçük yatırımcının Wall Street devine karşı direnişinin tokenize hali olan Wall Street Memes, en çok dikkat çeken ve 10x yapma ihtimali yüksek görülen projeler arasında yer alıyor. 

 

25 Mayıs’ta başlayan ve yatırımcıların indirimli fiyatlardan Wall Street Memes token satın almasına olanak tanıyan ön satış etkinliği, kısa vadeli yatırım yapmayı düşünen kripto meraklılarının dikkatini çekiyor. 

 

Şu ana kadar 25 milyon dolardan fazla fon toplanmış olmasının arkasında temelde iki gerekçe gösteriliyor: Elon Musk ve 1 milyon kişilik topluluk.

 

Kripto para projelerine pump yaptırmasıyla tanınan ünlü milyarder Elon Musk’ın paylaşımlarını yakın markaja alan kripto topluluğu, Wall Street Memes projesine ilgi gösteriyor. Musk’ın iki farklı tarihte WSM token projesinin Twitter (X) hesabındaki paylaşımlara yorum yaptığını gören yatırımcılar, Wall Street Memes ön satışında yer almak için harekete geçiyor.

Proje ekibi sıklıkla topluluk odaklı bir proje olduklarını dile getiriyor ve projenin yol haritasını bu kalabalık kitleye göre şekillendiriyor. Sosyal medya platformlarında sayısı 1 milyonu geçen takipçileriyle WSM proje ekibi, 27 Eylül’deki borsa listelenmeleri için gün sayıyor.

 

Projeyi destekleyen topluluğu teşvik etmek isteyen proje ekibi, listelemeler öncesinde devreye aldığı staking mekanizması ile pasif gelir elde etme imkanı sunmak istiyor. Bu yazıldığı saat itibarıyla 339 milyon WSM tokenin stake edildiği görülebiliyor. Wall Street Memes satın almak isteyen yatırımcılar, 1 WSM token 0,0337 dolar olacak şekilde ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri aracılığıyla ön satışa katılabiliyor.

https://twitter.com/elonmusk/status/1636924379086077954

BTC Yatırımcısını Hedefleyen Stake Et ve Kazan Projesi Bitcoin BSC

 

Düzenleyici baskılarından nasibini alan lider kripto para birimi Bitcoin, CoinGecko verilerine göre 26 bin 500 dolar seviyesinden işlem görüyor. Erken yatırımcılarına milyonlarca dolar kazandıran BTC’nin fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesinin çok altında olmasına rağmen bazıları tarafından hala oldukça pahalı bulunuyor.

 

Bitcoin’in gelişimini yakından takip eden ancak BTC satın alacak bütçesi olmayan yatırımcıları hedefleyen Bitcoin BSC projesi, öne çıkan altcoinler listesinde kendisine yer buluyor.

Düzenlenen ön satış etkinliği ile borsa listelemeleri öncesinde Bitcoin BSC token satın alma fırsatı sunan proje, BTC ile hem benzerlikler hem de farklılıklar barındırıyor. BTCBSC token, lider kripto para biriminin 2021 Nisan’ındaki fiyatı olan 0,99 dolardan satışa sunuluyor. Yine BTC’deki her 10 dakikada bir yeni bir Bitcoin’in piyasaya sürülmesi gibi BTCBSC projesinde, her 10 dakikada bir staking havuzu ödüllerinin dağıtılması planlanıyor.

Bitcoin BSC token ekibi tüm bu benzerliklerin yanı sıra Bitcoin’den çıkardığı derslere göre hareket ediyor. Örneğin Bitcoin’in aksine Bitcoin BSC, daha hızlı ve verimli bir coin olması amacıyla BNB Akıllı Zincir üzerinde inşa edilen bir BEP-20 token olarak karşımıza çıkıyor. 

 

Bitcoin BSC ekibi çoğu ön satış etkinliğinin aksine aşamalı bir fiyat artışı uygulamıyor. Yatırımcılar ilk hedef olan 3 milyon 960 bin dolara ulaşana kadar 0,99 dolar sabit fiyattan BTCBSC token satın alabiliyor. 

 

Proje ekibi ayrıca staking mekanizmasını hemen devreye almaları ile de dikkat çekiyor. Yatırımcılara pasif gelir elde etme imkanı vadeden staking mekanizmasında şu ana kadar stake edilen BTCBSC token sayısının 1,5 milyona yaklaştığı görülüyor. Yol haritasında yatırımcıların, 7 günlük stake etme karşılığında toplam stake havuzundaki yüzdelerine göre bir kazanç sağlayacağı söyleniyor.

Bitcoin’in başarısını tekrarlamayı hedefleyen Bitcoin BSC token, ETH, USDT veya BNB kullanılarak satın alınabiliyor.

YASAL UYARI! (Sponsorlu makale)  Bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kriptoparahaber.com, bu sayfadaki herhangi bir şirket veya kişi hakkındaki hiçbir bilgiyi onaylamaz ve onaylamayacaktır. Okuyucuların kendi araştırmalarını yapmaları ve bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir içeriğe değil, kendi bulgularına dayanarak işlem yapmaları teşvik edilir. Kriptoparahaber.com, bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide belirtilen herhangi bir içeriğin, ürünün veya hizmetin kullanılmasından doğrudan veya dolaylı olarak kaynaklanan herhangi bir hasar veya kayıptan sorumlu değildir ve olmayacaktır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin