Fanfare
Fanfare

Fanfare Global CEO’su ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fanfare Global Pte. Ltd. CEO’su Vincent Lim ile samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Proje ile ilgili detayları birinci ağızdan öğrendik. Keyifli okumalar.

Bize kendinizi tanıtır mısınız?

Ben Maverick of Fanfare Global Pte. Ltd. CEO’su Vincent Lim. Tüketicilerin ürettiği sözlü videoların markalar için anında alışverişe müsait videolara dönüştürülmesi için topluluk tabanlı iki taraflı bir Sosyal Ticaret platformu olan FANFARE’i kullanıyoruz.

ICO’nun ardındaki legal statü hakkında bilgi verir misiniz?

Fanfare Global Pte. Ltd. Singapur’a kayıtlı bir şirkettir.

Token satışının nasıl yapılandırıldığının ve nihayetinde dolaşımda olacak toplam token sayısının bir dökümü de dahil olmak üzere, bir white paper dokümanınız var mı?

Evet, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Dolaşımdaki maksimum token sayısı 2 milyar olacak.

Sonradan bu sayı artmayacak. Satılmayan tokenler yakılacak.

Blockchain’iniz halka açık bir şekilde yayımlanmış durumda mı? Örneğin GitHub’da…

Kapalı bir proje olduğumuzdan ötürü GitHub’a kodlarımızı yüklemedik. En az üç yıllık planımız dahilinde projemizi açık kaynak olarak da sunmayı düşünüyoruz. bitcointalk.org gönderimiz yakında yaratılacak.

Projenizin bir web sitesi, sosyal medya ağları ve diğer medya varlıkları hakkında bilgi verebilir misiniz?

Şirket olarak bir web sitemiz ve token satışı için de ayrı bir web sitemiz var. Ayrıca Facebook, Telegram, Instagram, Twitter ve YouTube’da da aktifiz.

Kaynaklar nasıl elde edilecek?

Fonlar Fanfare Global Pte. Ltd. tarafından tutulmakta.

Bir prototipiniz yahut çalışan bir ürününüz var mı?

MVP (minimum uygulanabilir ürün), prototip ve beta’nın ötesine geçtik. FANFARE platformu 17 Ağustos 2017’den beri canlı ve iOS ile Android cihazlara indirilebiliyor. Bir kullanıcı uygulaması ve marka uygulaması olan FANFARE’in 2 versiyonunu zaten oluşturduk. Mevcut sistem, ödemeleri ve ödülleri almak için bir uygulama içi para birimi kullanıyor. 200.000’den fazla indirme, 90 elçi ve 200 marka ile mevcut bir çalışma ekosistemimiz var. Kore, Türkiye, Vietnam, Çin ve diğer stratejik pazarlara açılmak için çalışıyoruz. İlk hamle avantajımız var ve sosyal ticaret alanındaki ana oyuncu olabileceğimize inanıyoruz. Bir sonraki aşama, Blockchain teknolojisinin entegrasyonu, platformun tokenizasyonu ve akıllı sözleşmelerin oluşturulması. Blockchain’in avantajları, güvenilir, hızlı ve değişmez olması. Tüm bunlar ekosistemimizin tüm işlevselliği için kritik ve faydalı. Amacımız merkezi uygulamayı merkezi olmayan bir hale getirmek.

Fanfare Global, fonları ne şekilde ve hangi oranlarda kullanacak?

  • %13 – Ağ genişletme
  • %12 – Operasyonlar
  • %26 – Araştırma ve geliştirme
  • %40 – Satış ve pazarlama

Tokenler ne zaman ticarete açılacak?

Tokenler bir borsaya açılana kadar kilitli kalacak. Bu süreyi ICO’nun ardından yaklaşık 1 ay olarak öngörüyoruz.

Satış sürecinin ardından tokenlerin dağıtımı nasıl sağlanacak?

  • %20 – Fanfare ekibi ve danışmanlar
  • %3 – Bounty
  • %2,75 – Masraflar
  • %19,5 – Rezerv havuzu
  • %9,5 – Stratejik yatırımcılara satış
  • %45,25 – ICO satışı

Projenize destek veren, fikrinizi destekleyen ve çalışmanızı takdir eden kayda değer şahıs ve kuruluşlardan söz edebilir misiniz?

Projeniz herhangi bir risk sermayedarı veya diğer şirketler tarafından destekleniyor mu?

FANFARE, 19 Aralık 2016 tarihinde 5 kurucu tarafından başlatıldı ve büyük ölçüde kendi kendini finanse etti. Yerleşik bir HK aile fonu olan Brighten Management’tan küçük bir yatırım aldık. Ayrıca LDJ Capital, LehmanBush ve Potrero Capital ile stratejik ortaklıklar kurduk.

Projenin piyasada yüzleşeceği rekabeti biraz açıklayabilir misiniz?

Sosyal ticaret piyasasının 2021 yılına kadar %34’lük bir CAGR’de 165,59 milyar dolar olması bekleniyor.

Muhtemel rakipler Facebook, Instagram, YouTube, Amazon, Lazada, Alibaba ve Taobao. Ancak, bunların hiçbiri gerçek Sosyal ticaret platformları değil. Sadece FANFARE’ın blokları başlangıçtan itibaren sosyal ticarete sahip. Aslında, FANFARE eşsiz bir platform yaratarak, onları rakip olarak ele almak yerine tamamlıyor.

FANFARE, hız kazandıran sosyal trendleri toplayan ve bunları marka merkezli bir ticaret unsuruyla birleştiren eşsiz bir sosyal ticaret deneyimidir.

FANFARE, tüketicinin ürettiği bir videoya kolayca ve doğrudan bir “BUY (SATIN AL)“ düğmesini eklemesine olanak tanıyan tek gerçek sosyal ticaret platformudur. Bu, sosyal ticaretin gerçek değerini açığa çıkarır. FANFARE’ın modeli, e-ticaret sitelerini tamamlamak için çalışıyor. Yani onları rakip olarak görmüyoruz. FANFARE’in herkes için yeni bir çevrimiçi alışveriş deneyimi yaratacağına inanıyoruz.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Fanfare

Web SitesiTwitterFacebook – Instagram – YouTube – TelegramToken Satışı – White PaperLite Paper

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin