ByBit çılgın airdrop kampanyasını başlattı: 1.000 USDT kazanma şansı!
ByBit çılgın airdrop kampanyasını başlattı: 1.000 USDT kazanma şansı!

Alarmınızı kurun: Airdrop ile bedava ePRX token dağıtılacak! Büyük gün 17 Mart

service service
Share

Share This Post

or copy the link

eBitcoins ekosistemi büyürken, ProxyCard.io eBTC sahiplerine özel bir airdrop başlatacağını ve ePRX dağıtacağını duyurdu. Büyük gün 17 Mart.

ProxyCard (ePRX) 1:1 airdrop 17 Mart’ta gerçekleştirilecek

ePRX’in, hem toplulukların hem de ekiplerin yoğun çalışması neticesinde çok değerli bir token olması bekleniyor.

Bu başarıya ulaşmasındaki temel sebepler olarak ise şunlar gösteriliyor:

1- Diğer Blockchain’lerin aksine, 50 milyon adet token arzı sağlanacak – milyar değil. Böylelikle değeri baştan yaratılacak.

2- ProxyCard zaten bir State-of-the-Art ürünü. Ayrıca ePRX’e büyük değer katacak ve Proxy Wallet’ı öne çıkaracak çok sayıda heyecan verici planlanmış gelişme var.

3- Hem kağıt üstünde hem de uygulamada, Proxy Wallet piyasadaki en güvenli kripto para cüzdanı konumunda.

4- NFC desteği var.

5- İnsanlara, birbirleriyle iletişim kurarken alım ve gönderim yapabilmeleri için güvenli ve kolay bir şekilde Proxy Wallet’ı kullanmalarını sağlayan, heyecan verici bir UX ile yerleşik ve kullanıcı dostu sohbet özelliği.

6- eBTC’nin Çoklu Ödeme Çözümü’nü destekleyen tek cüzdan. MPS, Ethereum’un kendisi de dahil olmak üzere başka bir akıllı sözleşme (token) olmadığı için tek bir işlemde birden fazla ödeme yapmak için eşsizdir.

eBTC sahipleri zaman, enerji ve GAS ücretlerinden tasarruf eden Proxy Wallet’ı kullanarak yalnızca bir işlemde 255 ödemeyi gerçekleştirebilecek. Bu benzersiz özellik tek başına eBTC’yi ve Proxy Wallet’ı ön çıkarmaya yeterken, büyük işletmelerin eBTC’yi bir ödeme çözümü olarak kabul etmesini de sağlayacaktır. Bu ayrıca, kitlesel kabulün sağlanmasında önemli ölçüde yardımcı olacaktır.

ePRX tokenlerini elde edebilmek için yapmanız gerekenler

1- Tüm eBTC tokenlerini, Private Key kullandığınız bir cüzdan içine taşıyın (Android için Proxy Wallet veya MyEtherwallet işinizi görür).

2- ePRX tokenleri aldığınızdan emin olmak için, ek ePRX tokenlerinizi alana kadar veya istediğiniz gibi taşıyabileceğinizi duyuruluncaya kadar, eBTC tokenlerini cüzdan içinde bırakın.

3- eBTC’nizin, 17 Mart 2018 veya sonrasında Etherdelta ya da benzerleri gibi herhangi bir borsa ya da akıllı kontratta depolanması çok önemli.

eBTC, şu borsalarda yer almakta: Kucoin, HitBTC, Coinexchange, Decentrex. Daha fazlası için eBitcoin.org’u ziyaret edebilirsiniz.

Ebitcoin Telegram sayfaları

Türkçe: https://t.me/eBTCturk

Yalnızca haberler: bit.ly/eBtcTNews

Sohbet: bit.ly/eBtcTele

Rusça: t.me/eBitcoinRussia

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin