featured
e-chat

İlk tur’u başarıyla tamamlayan e-Chat, ICO’nun İkinci Turuna başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

E-Chat ekibi için başarılı olmak oldukça uzun bir yoldur. Ekim ayının ortasından Kasım ayı ortasına kadar pre-ICO (ön satış) için çalıştılar. ICO’nun Birinci Turu, Kasım ayının ortalarından Aralık ortasına kadar gerçekleşti. E-Chat tokeni (ECHT) ön satışı çok başarılı oldu ve tüm ekip 16 Aralık’ta başlayan ICO’nun ikinci turu için yüksek umutlar taşıyor ve ikinci tur 30 Aralık 2017 tarihine kadar sürecek. 1 ECHT için beklenen fiyat 0.80$.

ICO’larını çalıştırmak isteyen, projelerini tanıtmak veya fikirlerini hayata geçirmek için toplanan fonları kullanmaya istekli çok sayıda yeni girişim var. Piyasada bu kadar çok girişimi gören yatırımcılar, hangi ​​yatırımının yapılması konusunda son derece kararsız olabilirler.

e-Chat, ICO’ya girmeden önce çalışan bir ürünü, merkezi olmayan bir çalışma uygulamasını

E-chat

üretmeyi başaran birkaç şirket arasındadır. Bu nedenle, ICO’ya katılmak isterseniz, öncelikle uygulamayı çevrimiçi olarak indirebilir ve sağlanan işlevselliğin mükemmel kalitede olduğundan emin olmak için kullanabilirsiniz.

Projenin yönetim ekibinin kontrol edilmesi de önemlidir. Girişimin, profesyonellerin elinde olduğundan emin olmak harika bir his. Bunlar iş analistleri, stratejistler, uluslararası tecrübeye sahip finansal personeli, deneyimli geliştiriciler ve tasarımcılar ile birlikte birinci sınıf Blockchain uzmanları olabilir.

e-Chat uygulamasının iki temel güçlü tarafı vardır. Öncelikle, projenin arkasındaki benzersiz fikir. Ekip, insan yaşamının iki alanını birleştirmek için en gelişmiş teknolojilerini kullandı: finansal ve sosyal. e-Chat, güvenli ve korunan finansal işlemleri sağlayan ilk merkezi olmayan çoklu görev mesajlaşma platformudur.İkincisi, e-Chat’in kıdemli çalışanlarının yanı sıra diğer geliştiriciler ve tasarımcılar, kendi iş alanlarında 10 yılı aşkın deneyime sahip gerçek profesyonellerdir.

e-Chat’in önde gelen iş geliştirme müdürü Alex Vincente, dünyadaki çeşitli konferanslarda aktif olarak e-Chat’i temsil ediyor. Proje, Forbes, Next Web, Business 2 Topluluğu gibi üst düzey medya kaynaklarında yer buldu. Dahası, Huffington Post e-Chat’in önde gelen stratejisti Karthik Iyer ile röportaj yaptı. Türkiyede de kripto para haber’in ICO tanıtım yazılarına konu oldu. 

e-Chat projesinin en önemli özelliği danışmanlar ekibidir. e-Chat, ICO’nun İkinci Turu başlamadan hemen önce, yaklaşık 15 yıldır Hindistan Ulusal Bankası’nın başında bulunan mükemmel finansal danışman, Bay Sridhar ile danışmanlık kurulunu güçlendirildi.

Ve son olarak e-Chat iki yeni danışman ile çalışmaya başladı. Ryan Scott, CEO olarak 10 yılı aşkın deneyime sahiptir. Ryan, Causecast ve ICO Danışma Grubu’nun kurucusudur. Ayrıca, tanınmış bir ICO danışmanı, BlockRx ve Karma International’ın lider yatırım stratejistidir. Jared Polites eski bir FBI analisti, fintech uzmanı ve Blockchain uzmanıdır. Jared, CryptoCoinNews’e katkıda bulunan Time Inc’de kıdemli bir müdürdür. Jared, girişim danışmanlığının yanı sıra Gameflip ve DNX Topluluğu’na da danışmanlık yapıyor. Dünya standartlarındaki yönetim ekibimizin yeni katılmış üyeleri en büyük varlıklarımızdır ve yüksek vasıflı profesyonellerle çalışmaktan gurur duyuyoruz!

e-Chat’in merkezi olmayan uygulamasını Google Play veya App Store üzerinden indirin ve deneyin. İhlallere, siber saldırılara ve herhangi bir üçüncü taraftan gelebilecek müdahalelere karşı en üst seviyede korumanın keyfini çıkarın.

Aklınızı kullanın ve ICO’nun İkinci Turu boyunca ilk merkezi olmayan sosyal mesajlaşma platformunu destekleyin. İzlemeye devam edin, projenin whitepaper raporunu da bulabileceğiniz resmi e-Chat web sitesini ziyaret edin.

Unit 25A,

Wing Hing Commercial Building,

139 Wing Lok Street,

Sheung Wan, Hong Kong

+8 (528) 009-06441 – Hong Kong

https://ico.echat.io

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin