featured
Loci

Fikirlerinizi patentleyen girişim Loci ile özel röportaj

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Patent endüstrisine yeni bir soluk getirmeyi ve sağlayacağı hizmetler ile girişimcilere kolaylıklar sağlamayı amaçlayan Loci için ICO süreci devam ediyor.  31 Aralığa kadar sürecek ICO öncesinde, firma yetkilisi ile keyifli bir röportaj yaptık.

 

Merhaba sizi ve Loci firmasını tanıyabilirmiyiz?

Merhaba adım Brian Hwang, Loci firmasının Operasyon Direktörüyüm. Loci,  mucitlere ve girişimcilere ürün ve fikirlerini korumalarında yardımcı olan ve devrim niteliğinde yenilikler  sağlamayı görev edinmiş ABD merkezli bir teknoloji şirketidir. Loci ile ilgili daha geniş bilgi edinmek için web sitemizi ve yayınladığımız whitepaper’ı inceleyebilirsiniz.

 

Fikir olarak Loci projesini başarılı buldum. Projenizin teknik altyapısından bahsedebilirsiniz ?

Öncelikle harika bir takıma sahibiz ve bu bizi çok güçlü kılıyor.Ürünümüz aktif. Blockchain uygulamamızı ve teklif sürecimizi tamamladık. Ancak  blockchain uygulamamız şu anda şahsi/özel olduğu için kod herkese açık değildir.

Projenizin piyasada rakibi var mı?

Bizimki gibi bir çözüm sunan rakibimiz  yok. Platformumuz ayrıca insanlara sadece fikirlerini değil, satın alma ve satma yeteneklerini de koruma imkanı sunuyor.

 

Peki Kurumsal Kimliğiniz ?

Fikirlerini hızlıca gelir kaynağına çevirebilecek mucitlerden araştırmacılardan ve araştırmalarımız
esnasında büyük miktarda paradan tasarruf edebilecek şirketlerden destek aldık. LOCIcoin’i krediler için teminat olarak sunmayı düşündüğümüz SALT dahil, birçok ortaklığımız var. Aynı zamanda Virignia topluluğu  teknoloji girişim fonu olan CIT tarafından destekleniyoruz.

 

Token satışlarınız 6 Aralık’ta başladı ve 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Token satış süreci ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Öncelikle şundan bahsetmek istiyorum. Fikirlerini hızlıca gelir kaynağına çevirebilecek mucitlerden ve araştırmalar esnasında büyük bir miktar paradan tasarruf edebilecek şirketlerden destek aldık.

Token satışının tamamlanmasının (31 Aralık 2017) ardından 7 gün için aktive olacaklar. Daha sonrasında tokenlerimiz ticarete açılacaklar. Şunu belirtmem gerekiyor ki token satışı ile elde ettiğimiz kaynaklar daha fazla gelişme, pazarlama ve operasyonlar, hukuk işleri, fikri mülkiyet hizmetleri, güvenlik ve denetim gibi önemli alanlarda kullanılacaktır. Hedefimiz 19 milyon dolar olan hard cap miktarına ulaşmaktır. Toplam 100 milyon LOCIcoin ürettik ve süreç devam ediyor.

 

Daha geniş bilgi için [email protected]   adresine mail atabilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin