Decoin
Decoin

Decoin’in bir sonraki büyük hamlesi nedir ?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şüphesiz ki 2018, Decoin adına yeni bir borsa ve ticaret platformunun yılı olmaya hazırlanıyor. Decoin’in sahip olduğu bazı önemli yenilikler, platformu yeni, daha iyi, daha güvenli, gizlilik ve güvene dayalı bir dijital ekosistem yaratmak için gerekli tüm özelliklerle benzersiz bir proje haline getiriyor.

DECOIN kripto paraların geleceğine nasıl yön verebilir?

Decoin, tüm kripto para kullanıcılar için D-TEP olarak bilinen kredi kartları sunuyor.

Kripto paraların günlük hayatta nasıl kullanılacağı, günümüzde pek çok yatırımcının düzenli olarak karşılaştığı büyük bir sorun olarak görülüyor. Fiat paranın tersine, günümüzde kripto paraların günlük kullanımda yer almak için üstesinden gelinmesi gereken birçok engel bulunuyor.

DECOIN, kullanıcılarının istedikleri zaman ve nerede olurlarsa olsunlar dijital para harcayabilmelerini sağlayan gelişmiş cüzdanlar geliştiren ilk şirket. DECOIN, müşterinin yatırım tutarına bağlı olarak, farklı avantajlara sahip beş tür kredi kartı sağlıyor.

Aslında, DECOIN kripto yatırımcıları için kripto ekosisteminde de bir yatırım aracı olarak öne çıkıyor. Çünkü müşterilerinin dijital paralarını herhangi bir yerden harcamalarına olanak tanıyan sofistike cüzdanlar ve kredi kartları geliştiren ilk şirket olma özelliğini de taşıyor.

Bankaların kripto paraları almayı reddediyor olması esasen bir fırsatı beraberin de getirdi. Şirket yeni bir teknoloji ile POS algoritmasını birleştirdi. Bunu, kredi kartları yaparak ve platformda işlem gören yatırımcılara ve şirketlere likidite sağlayacak ve para kazandıracak yeni nesil ticaret platformunu geliştirerek başardılar.

Ayrıca Decoin’in merkezi olmadığını hatırlatmakta fayda var. Bir Blockchain üzerinde çalışıyor. Bu, onun durdurulamayacağı anlamına geliyor.

İşte platform tarafından ekosisteme getirilen temel özellikler ve avantajlar:

  • Fonların likiditesini sağlayan kredi kartları
  • Paraların merkezsizleştirilmesi ve güvenliği (Madeni paraların %3’ü online olarak, diğer %97’si ise çevrimdışı güvenli depolama alanında saklanıyor.)
  • Platfor,u dünyanın her yerinde kullanılabilir.
  • Platformun 7/24 erişilebilirliği ve çok dilli destek merkezleri tarafından desteklenmesi.
  • %0 gibi düşük ücretlerden başlayacak olması.
  • Transferlerin anında yapılıyor olması.
  • D-TEP coinlerini DECOIN çevrimiçi cüzdanında saklayan coin sahiplerine yönelik, coinlerde %6,2 artış.
  • DECOIN sahipleriyle D-TEP kâr paylaşımı.

Kripto paraların likidite olması platformun avantajlarından sadece bir tanesi

Platform hakkında en şaşırtıcı şey, bir “likidize” kripto para olmasıdır. Bu, hızlı bir şekilde piyasaya sunulan fiyata hızlı bir şekilde dönüştürülebilen bir dijital para birimi olduğu anlamına gelir. Öyle ki bu platform, borsanın tüm kârını coin sahipleriyle paylaşır.

Decoin ayrıca ICO’dan günlük kullanıma geçişi güvence altına alacak bir likidite havuzu da sunuyor. Müşteri desteği ve topluluğu, paranın geleceğini oluşturan iki şey olarak belirlenmiş durumda. Kullanıcılar, kripto alanı içinde çalışmaya başlamak için ayrıntılı ve doğru bilgilerle Çevrimiçi Müşteri Hizmetleri aracılığıyla özelleştirilmiş bilgilere erişebilir.

İnsanlar cüzdanları açmadan önce iki kez düşünür ve ortalama bir insan, cüzdanları nasıl açacağını ve yolculuğa nasıl başlayacağını bilmez. Bunu akılda tutarak, Decoin müşteri hizmetlerini müşterilerine VIP muamelesi edecek şekilde geliştirmiş ve onlara paralarını nasıl koruyacaklarını ve dünyanın her yerinde kendilerini nasıl güvende hissedeceklerini öğretmeyi hedefliyor.

Şirket, coin sahiplerine daha iyi hizmet verebilmek için dünya çapında çok dilli çevrimiçi müşteri hizmetlerini yaymayı planlıyor

Yenilikler

Decoin teknolojide bir devrim yaratıyor. Şirket, önemli bir inovasyon olarak POS (Proof Of Stake) algoritmasını kredi kartına entegre etmeyi başardı. POS inovasyonu, 2018’de kripto para için en büyük gelişim olacak ve bu, Decoin’i “paranın geleceği” haline getiriyor. Ethereum gibi kripto paralar, aynı zamanda, POW protokolünden, Hibrid Proof of Stake’e (POS protokolü) geçiş yapar. Decoin’in Stake algoritması stake’i tamamen farklı ve sade bir şekilde uygular.

“Tasnifli” olarak tutarak ve dağıtılmış fikir birliğini güvenilir bir şekilde elde ederek “darbeleme” ile yeni paralar yaratır. Validator ve Oy mantığını uygular. Bir doğrulayıcı, minimum miktarda kripto para birimini tutan herhangi biri olabilir.

Bu Pos algoritması uygulaması kripto ekosisteminde en iyi 3 özelliği nedeniyle kripto para tüccarları için bir yatırım aracı olarak öne çıkıyor:

  1. Diğer kripto madenciliği protokolleri ile karşılaştırıldığında geliştirilmiş güvenlik.
  2. Protokolü işletmek ve çalıştırmak için özel bir pahalı donanıma ihtiyaç yok.
  3. Operasyonu çalıştırmak için gereken enerjide büyük tasarruf.

Aşağıda, DECOIN’in, D-TEP’in (Ticaret ve borsa platformu) ve D-TEP kredi kartlarının sağlayıcısının başlıca avantajları bulunuyor:

  • Verimlilik: Son derece ölçeklenebilir, güvenli ve ticari sınıf Blockchain mimarisi
  • Kâr Paylaşımlı Borsa Platformu: Pazarın aşağı veya yukarı olup olmadığına bakılmaksızın, DECOIN sahipleri, işlem ücretlerinden ve D-TEP’deki günlük hacminden kazanç elde eder ve kârlarının çoğunu coin sahipleriyle paylaşır.
  • İade Edilen Yatırımlar: Platformun POS algoritması, DECOIN’in çevrimiçi cüzdanında tokenlerini alacak olan tüm coin sahiplerine yıllık %6,2’lik bir geri dönüş sağlar.

Kısaca platform, POS algoritmasını önemli bir teknoloji olarak uygulayarak teknolojide bir devrim yaratıyor ve bu da coin sahiplerinin madencilik işleminden kazanç elde etmesine yarıyor. POS konsensüs algoritması ile birlikte D-TEP kredi kartları, paranın geleceğini yaratıyor.

 

Decoin

FacebookTwitterYouTubeLinkedInRedditMediumGithub

Telegram

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin