DAOstack
DAOstack

DAOstack satış süreci tamamlandı: Sırada platform açılışı var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DAOstack ekosisteminin yerel tokeni olan GEN için satış süreci, 8 Mayıs’ta sonuçlandı. DAOstack işbirliğinin geleceğini katalize etme misyonuna doğru bir adım adım ilerliyor.

Ana satış süreci 65 saniyede tamamlandı!

GEN token satışı üç aşamada gerçekleşti: 65 saniyede sona eren ana satış, %75 oranında aşırı satış gerçekleşen bir ön satış süreci ve yaklaşık 6 ay boyunca gerçekleşen özel satış. Toplamda, DAOstack, satışın hemen öncesinde ETH-USD döviz kuru üzerinden 30.000 dolar eşdeğeri olmak üzere üç aşamada yaklaşık 45.000 ETH topladı.

Toplanan fonların çoğu, kaynakların tahsisine yönelik önerilerde bulunarak herkesin katılabileceği topluluk tarafından yönetilen bir fon olan Genesis DAO tarafından yönetime ayrıldı.

En az 120 ülkeden 2000’den fazla alıcı katıldı. Bugün itibarıyla, GEN tutan 6000’den fazla cüzdan adresi var.

Bir sonraki adım: Platformun başlatılması

DAO Stack ile kurulan ilk organizasyon olan Genesis DAO, bu Haziran ayında Genesis Alpha olarak adlandırılan bir alfa sürümü yayınlayacak.

Genesis Alpha, DAO Stack üzerine inşa edilen ilk uygulama olan Alchemy’yi pilotlaştıracak. Alchemy, DAO katılımcılarının fon sağlama önerilerini kolayca oluşturmasını ve oy kullanmasını sağlayan merkezi olmayan bir bütçeleme aracı. Alchemy’nin bir demosunu burada görebilirsiniz.

DAOstack’ın arka ucu, Arc adlı akıllı sözleşme protokol katmanı, Kovan test ağında halihazırda çalışıyor ve Genesis ve Alchemy pilotları ile birlikte Ethereum mainnet’inde konuşlandırılacak.

2018’in devamında Genesis ve Alchemy’nin kamusal kaynakları DAOstack’ın en önemli önceliklerinden biri olacak.

DAOstack ayrıca, yıl sonuna kadar en az 6 pilotun hedefiyle DAOstack ile entegre olmak için bir dizi ortak projeyi de destekleyecek. Platformda kullanmayı ya da inşa etmeyi planladığını açıklayan kuruluşlar arasında Gnosis, Sapien, Menlo, Endor, Kültür, Datafund, Talao DAO ve Stanford’s Blockchain Collective de yer alıyor.

2019, Arc için bir sonraki önemli güncellemeleri ve üçüncü parti araçlarıyla daha fazla DAO yapılandırılabilirliği ve entegrasyonu sağlayacak Alchemy’nin yayınlarına sahne olacak.

DAOstack hakkında

DAOstack, işbirliğinin geleceğini katalize etmek için tasarlandı. Bu, kolektiflerin ortak hedefler ve değerler etrafında kolayca ve etkili bir şekilde kendi kendini organize etmelerini sağlayan merkezi olmayan bir yönetim platformu. DAOstack bazen kolektif zeka için bir işletim sistemi veya DAO’lar için bir Wordpress olarak adlandırılır.

Platform bu yaz başlatılacak ve modüler akıllı sözleşme çerçevesi, dostça bir JavaScript geliştirici ortamı ve teknik bilgi olmadan herkesin merkezi olmayan bir organizasyona katılmasını sağlayan sezgisel bir kullanıcı arayüzü içerecek.

Kullanım amaçları, ölçeklendirilmiş hızlı ve yenilikçi kararlar almak isteyen merkezi olmayan şirketleri, uygulamaları, fonları ve pazarları içeriyor.

Sonuç olarak, DAOstack’in vizyonu, DAO mesh’in işbirliği içinde olan bir internet ortamında yetenek, fikir ve öğrenmeleri paylaşabilen, birlikte çalışabilir bir DAO ekosistemini içeriyor. DAOstack, bu tür işbirlikçi ekonomiye katılan milyonlarca insan hayaliyle çalışmalarına devam ediyor.

Hiç kimsenin orantısız bir miktarda güç kullanmadığı, herkesin katkıda bulunduğu değere orantılı olarak ödüllendirildiği ve herkesin ortak yararla uyum içinde hareket etmeye teşvik edildiği görülüyor.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca buradan açıklayıcı bir makaleye, buradan ise özet slayta ulaşabilirsiniz.

DAOstack

Telegram SohbetiTelegram Kanalı (Duyurular)

Web sitesiKısa FilmMediumYouTubeGithubTwitter

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin