AITrading
AITrading

Yapay zeka ile çalışan ticaret platformu AITrading ICO’su başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

AITrading sayesinde herkes varlıklarını kolaylıkla kontrol altında tutabilir.

AI Trading bugün piyasanın yenileri, profesyonel tüccarlar, ticaret danışmanları, borsacılar ve önde gelen borsaların etkileşimlerini sağlayan ve bir araya getiren ticaret platformlarına bağış toplamak için bir Crowdfunding kampanyası başlattıklarını duyurdu. AI ekosistemi Blockchain, Al ve ML teknolojileri üzerine kurulu ve tek-tıkla şeffaf ticaret ortamı oluşturmayı amaçlıyorlar.

Sistem nasıl çalışıyor?

AITrading normal dışı ticaret etkinliklerini gözlemleyerek sürekli yeni ticaret fikirleri buluyor. Aynı zamanda kullanıcı tercihleri ve risk farklılıklarını da göz önünde bulundurarak en uygun eylemi öneriyor. Belirli bir fikir için farklı kâr/zarar oranlarında ticaret stratejileri öneriyor. Kullanıcı yalnızca listeden öneri seçiyor, backtesting kullanarak değerlendiriyor ve eğer beğenirse kabul edip uyguluyorlar.

Ek olarak, AITrading yatırım portfolyaları oluşturuyor, uygun portfolyoları seçip kullanıcılarına öneriyor. Alışılageldik olmayan Big Data kaynaklarını AI-temelli analizlerde, geleneksel teknik ve temel analizlerde kullanmak için veri olarak kullanıyor. Dahası, AITrading üçüncü partilerin AI-engine’in analitik fonksiyonlarına erişimlerini mümkün kılıyor.

“Piyasaya yeni bir yaklaşım getiriyoruz.”

Platformun CEO’su Alexey Shirobokov, şunları söylüyor:

Borsada aktif bir tüccar olmak genelde sürekli telefonuna yada bilgisayarına bağlı kalmak anlamına geliyor. Yetersiz ticaret fikri veya yanlış ticaret stratejilerinden dolayı sürekli kaybetme riski var. AITrading’in çok daha iyi bir fikri var. Teknoloji eşi görülmemiş biçimde şeffaf ve demokratik. 7/24 ticaret fikirleri keşfediyor, sadece büyük yatırımlar ve bankalardan öte tüm topluluğun kullanabileceği stratejiler geliştiriyor. Yani AITrading piyasaya yeni bir yaklaşım getiriyor ve  mali kurumların işletme modellerini hızlı ve sorunsuz ölçülebilirlikle genişletiyor.

Takım şimdiden Crowdfunding teknolojilerini duyurdu. AITrading, platformun bilgi servisine erken erişim alımları üzerine bağış toplayacak. Ön ödemeyi doğrulamak adına, AITrading AITT tokenleri  (ERC-20 Standardında) sunacak. Ön satışlar 10 Haziran 2018’de başlayıp 5 Temmuz 2018’e kadar sürecek. Asıl dönem ise 6 Temmuzdan 18 Ağustosa dek olacak.

Bir AITT tokeni 0,88 euro yatırıma denk gelecek. Minimum kabul edilebilir ödeme 88 euro. Kampanyayla 60 milyon euro toplanması bekleniyor. Bunun %26,5’i altyapı desteği, güvenlik ve entegrasyona ve %27’si ise pazarlama ve PR çalışmalarına harcanacak.

Platform hakkında

AITrading.com AI temelli bir ticaret ekosistemi. Hem internet arayüzü hem de mobil uygulaması var. AITrading 4 temel ögeyi bir araya getirerek mülk kontrolünü fazlasıyla kolay ve etkili hale getiriyor: Makine Analizi, Ticaret Altyapısı, Piyasa Topluluğu ve Modern Arayüz.

Bu servislerin yapay zeka ile çalışan tek bir platformda toplanması ve Blockchain teknolojisi sıradışı bir sinerji etkisi doğuruyor ki bu da daha önce varolmayan ticaret imkanları sunuyor. AITrading dört farklı markette servis sunuyor: kripto paralar ve kripto varlıkları, forex, net değer ve emtia.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

AITrading

Whitepaper  – One pager

Telegram Grubu (Sohbet)Telegram Kanalı (Haberler)

Web SitesiTwitterFacebookInstagramMediumRedditLinkedin

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin