Cryptovilla
Cryptovilla

Cryptovilla çevrimiçi rezervasyon piyasasına bomba gibi giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu sonbahar, bir ICO başlatmak için en iyi zaman gibi görünmüyor. Esas olarak, yatırımcılar arasındaki şüphecilik seviyesi oldukça yüksek. Fakat aynı zamanda piyasadaki durum başarılı bir ICO başlatmak için ilginç duruyor zira akıllı pazarlama ve düşünce mekaniği ile güçlü bir projeye ihtiyacınız var. Bugünkü inceleme konumuz Cryptovilla.

İlk günden itibaren çalışan platform

Ön satış aşamasının başladığı 15 Eylül tarihinde, Cryptovilla halihazırda değerli bir projeydi. Kullanımı kolay, uyarlanabilir gösterge paneli, yatırımcılar için anlaşılabilir mekaniği ve 3 aktif cüzdanı… Konuklar, ev sahipleri, yatırımcılar ve yönlendirenler için ayrı açılış sayfaları da projenin pazarlama kısmı ile ilgili iyi bir şey olarak dikkat çekiyor.

Platform hakkında bir daha ilginç olan şey ise x3 Multiplier. Bu kredi seçeneği sayesinde ödemelerinizden üç kat daha fazla token almanız mümkün kılınıyor. Kalanı ise seçilen plana göre çeşitli taksitlerle ödeyebiliyorsunuz. Bu nedenle, önemli yatırımlar yapmadan önce mekaniği test etmek isteyenler için harika bir fırsat.

Sonuç olarak, platform keyifli bir deneyim sunuyor.

İki-token mekaniği

Oldukça iyimser görünmesine rağmen, Cryptovilla’nın CVL ve BTN tokenleri akıllı hesaplanmış tokenomiklere dayanıyor. Projenin whitepaper dokümanında oldukça açık bir şekilde açıklanıyor ancak biz yine de kısa bir bilgi sunalım.

CVL mint tokenleri satın alındıktan sonra iki şekilde kullanılabiliyor: ICO sona erene kadar bunları dahili cüzdanda saklayabilirsiniz veya herhangi bir ERC-20 uyumlu cüzdana çekebilirsiniz. Yatırım, mevduat vadesine göre BTN miktarının %250’sine kadar artıran mevduat tipi bir mekanik anlamına geliyor. Ayrıca CVL, aynı kârla doğrudan ETH’ye dönüştürülebiliyor.

Ama burada ilginç kısım geliyor. BTN’ye dönüştürüldükten sonra BTN tokenlerini üretmek için kullanılan CVL tokenlerinin %50’si, BTN’ye dönüştürüldükten hemen sonra yanar. Bu, CVL’nin BTN’ye dönüştürdüğü her zaman sürekli olarak azalacağı anlamına gelir, bu da bir tokenin fiyatını olumlu yönde etkileyecektir.

Çekirdek değerler

Cryptovilla’nın whitepaper dokümanından birkaç kilit cümle ile devam edelim:

  1. Arkanızı kolluyoruz. Müşterilerimizin güvenini takdir ediyoruz, bu nedenle ana amaçlarımızdan biri, hem yolcuların hem de ev sahiplerinin güvenliğini garanti etmektir.
  2. Daha iyi bir deneyim. Cryptovilla, her şeyden önce, insanların dünyayı keşfetmesine yardımcı olmak ve daha iyi rezervasyon ve kiralama deneyimi elde etmeleri için yaratılmış bir hizmettir.
  3. Karşılıklı saygı! Size bir platform sunmaktan ve sizi temin etmekten mutluluk duyuyoruz ama sonunda her şey karşılıklı saygımıza bağlı.
  4. Kripto kazan, özgür kal! Evet, 21. yüzyılın yeni bir yaşam tarzı olabilir, ancak şimdilik size sunmak istediğimiz bir değer. Cryptovilla ile bu mümkün.
  5. İlerlemeyi reddetme. Tek amacı hayatınızı daha iyi hale getirmektir. Öyleyse neden reddedesin?

Bu değerler dizisi 2018’in toplumsal eğilimlerini göz önünde bulundurduğumuzda umut verici görünüyor.

Umarız sadece lafta bir ilerlemeden söz etmiyoruzdur. Cryptovilla, sektörün büyük oyuncuları AirBNB ve Booking.com’a katılmak için büyük bir potansiyele sahip. Bu yüzden, eğer projenin yeterince yüksek miktarda token satacağı hesaba katılırsa, ki bunu görmezden gelemeyiz, 2019’da rezervasyon piyasasında küçük bir patlama söz konusu olabilir.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Cryptovilla

Web SitesiWhitepaperDestek

Telegram KanalıTelegram Grubu

FacebookTwitterInstagramMedium

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin