featured

AngelBlock, Topluluk Aşaması Satış ve Başlangıç ​​Hibe Programı kazananlarını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AngelBlock platformunda, yerel bir belirteç olan Tholos’a (THOL) topluluk üyeleri için 16 Kasım’da başlayan ve 30 Kasım’a kadar devam edecek olan “Erken Erişim” devam ediyor.

Ekip ayrıca AngelBlock Başlangıç ​​Hibe Programında her biri 30 bin USDT alan ve zincir üzerinde daha fazla bağış toplamak için platformda listelenmeye ek olarak kazanan üç girişimi de paylaştı.

AngelBlock, ayı piyasasına rağmen iyi bir zamanlama mı yaptı?

2022 yılının sonbaharında AngelBlock ekibi yoğun bir dönem geçirdi. Son birkaç haftadır, protokol oluşturucular kendilerini platformun v.01’ini başlatmak için gereken son dokunuşlar üzerinde yoğun çalışma yaptı. 

Pek çok çağrı, hackathon ve uykusuz gecenin ardından, angelblock.io 31 Ekim 2022 tarihinde geniş kitlelere sunuldu. AngelBlock, merkezi olmayan ve gözetim altında olmayan, özünde protokol tabanlı bir para toplama platformu olan DeFi’dir. 

Altta yatan akıllı sözleşme altyapısı, Web 3.0’daki büyümenin bir sonraki aşaması için çok zincirli bir kaynak yaratma dünyasını kolaylaştırmak için diğer EVM uyumlu protokoller üzerine inşa etme kısa vadeli hedefiyle Ethereum üzerine inşa edilmiştir. AngelBlock,

“Sadece piyasayı değil insanların güvenini de sarsan FTX ile yaşanan her şey bize açıkça gösteriyor ki, AngelBlock protokolünün çözmekte olduğu sorun daha da ilgi gördü.

Web3 Kurucuları için DeFi araçları oluşturuyoruz. Protokol tabanlı bağış toplama, zincir üzerinde yetkilendirme ve token dağıtımını etkinleştiriyoruz; yatırımcıların, girişimlerin ve topluluğun daha adil ve şeffaf bir deneyim için bir araya gelmesi için bir ortam olarak görüyoruz.”

AngelBlock, katılan her taraf için ek şeffaflık ve ek güvenlik sağlayan bir protokoldür. Şu anda AngelBlock platformunda, 16 Kasım’da başlayan ve 30 Kasım’da sona eren iki haftalık bir süre boyunca gerçekleştirilecek olan Tholos Token’ın (THOL) Topluluk Aşaması Satışı yayında yer alıyor. Katkıda bulunanlar, Topluluk Aşamasında Tholos Token’ın yalnızca $USDT ile satın alınabileceğini akılda tutmalıdır. Ayrıca, KYC’sini doğrulayan herkes, 500 – 25.000 USD arasında değişen biletlerle hemen katılabilir. 

AngelBlock, yükseltmeleri için startup’ları listelemeye başladığında, tüm KYC’li kullanıcılar da kullanım kolaylığına sahip olacak. AB Ekibi ayrıca, AngelBlock Başlangıç ​​Hibe Programı’nda her biri 30K USDT alacak. Daha fazla bağış toplamak için platformda listelenecek üç kazanan girişimi duyurdu. Bunlar şu şekildedir: 

Challenger Projesi

Challenger projesi, oynayarak kazanabileceğiniz gündelik e-spor platformu.. Yalnızca 2022’de 30.000 kullanıcı kazanan statüde yer aldı. Dünyanın 3. en iyi spor başlangıçlarına sahne oldu.

Date Lake

Blockchain teknolojisine dayalı küresel bir Tıbbi Veri Bağışı sistemi yaratan Data Lake ve insanların sadece birkaç tıklamayla 100 milyar doları aşan tıbbi veri ekonomisine katılmasına olanak tanıyan dünyanın ilk Kazanmak İçin Onay (C2E) platformudur. 

Impact Finance

Odaklanmış yüksek etkili nedenler etrafında sürdürülebilir dijital ekonomiler oluşturan Impact Finance. Şu anda, kullanıcıların üretken sanat eserlerini ve diğer tokenize edilmiş araştırma varlıklarını toplayarak bilimsel araştırma projelerini keşfedebilecekleri ve destekleyebilecekleri bir dijital platform olan inTheory’yi inşa ediyorlar. 

Platformda, öncelikle Hibe Programı ve ekibin iş geliştirme yoluyla ve ayrıca dünyanın her yerindeki konferanslar sırasında tedarik edilen 50’den fazla girişim var. Kazanan startup’lar gerekli özeni gösterdiler. Bu sayede fon toplama aşamaları yakın gelecekte AngelBlock platformunda başlayacak. Ekipten biraz bilgi vermek ve AngelBlock ekosistemi için son derece umut verici bir şey. THOL Token Üretim Etkinliği sonrasında 2023’ün 1. çeyreğinden başlayarak toplam 5 yıldız projesi bağış toplama için dahil edilecek.

“Kişiye özel” DeFi araçları 

Web 3.0’da bağış toplamayı demokratikleştirmenin yanı sıra, AngelBlock’un ana hedefi, ileriye dönük token tabanlı zamlar için coğrafi olarak belirsiz, daha güvenli ve şu anda mevcut olandan daha şeffaf olan uyumlu bir endüstri standardı oluşturmaktır.

Protokolün ana amacıyla beraber AngelBlock, kurucuların ve kripto projelerinin, yatırımcı yönetimi ile ilgili normal süreçleri önemli ölçüde daha etkili ve verimli (yaklaşık %20) hale getirecek zincir üstü yetkilendirme, sermaye tablosu yönetimi ve token dağıtım araçlarına erişmesine olanak tanır. 

AngelBlock ekibinin kısa vadeli hedefi, yalnızca 2021’de rugpull’larda kaybedilen 2,8 milyar USD’yi etkileyebilecek araçlar sağlayarak daha geniş kripto topluluğunu daha güvenli tutmaktır.

Yukarıdaki genel amaca ek olarak, ekip, tüm paydaşlar için riskin azaltılması üzerinde çalışırken, stratejik bir bakış açısıyla uyumlu bir şekilde çalışan protokol içindeki yerleşik özellikleri derinlemesine incelemiştir. Bunlar aşağıdaki hususlar dikkate alınarak yapılmıştır:

Durum tespiti süreciyle doğrulanan ve yatırımcıların KYC’den geçmesini sağlayan MiCa / AB düzenleme yönergelerini protokol prosedürlerine uygulamak. AngelBlock’un, düzenleyici ortam izin verdiği takdirde ve ne zaman izin verirse, ABD’de aynısını yapmak için daha uzun vadeli planları vardır.

Yatırımcıların fon alması için gereken çıktılar ve özelliğin özünde yükseltme koşulları hakkında başlangıçlar için yönergeler oluşturmak üzere yükseltme sonrası yatırımcılar tarafından kilometre taşına dayalı oylamanın uygulanmasıdır. Ek olarak, yeni başlayanlara ve yatırımcılara zamanında finansal raporlama için eklenti raporlama araçları (yani Messari veya benzeri) etkinleştirilecektir. Verilerin doğruluğu girişimin sorumluluğunda olacaktır.

Harici doğrulayıcıları başlangıçlarda durum tespiti yapmaya ve yönetişimin buna göre ilerlemesini sağlamaya teşvik ederek protokolün merkezden dağıtılmasıdır. Doğrulayıcılar, uygun şekilde incelenmiş ve temelde sağlam olan başlangıç ​​listeleri için teşvik edildiğinden, bu, kaldıraçlı topluluk oluşturmaya olanak tanır ve fırsatı artırır. 

Belirli temel gereklilikleri karşılamayan ve yalnızca listelenmek için listelenen girişimleri onaylayan doğrulayıcılar için de ödül kesintisi olacak. Bu şekilde AngelBlock, protokol çok zincirli bir yapıya geçtiğinde, AngelBlock protokolünün ve ilgili tüm ekosistemlerin genel değerini artıran, kaliteli ve oyunun kurallarını değiştiren girişimlerden oluşan organik bir büyüme ortamı yaratmayı umuyor. AngelBlock’un kurucusu ve CEO’su olan Alex Strzesniewski şu açıklamalarda bulundu:

“Kriptoyu bulduğumdan biraz daha iyi hale getirmek istiyorum. AngelBlock’un ileriye dönük kripto artışları için standardı belirleme potansiyeline sahip olduğuna gerçekten inanıyorum. Bir altyapı perspektifinden, ancak umarım aynı zamanda düzenleyici bir bakış açısı oluşturur.”

Yaklaşan Token Oluşturma Etkinliği hakkında güncel bilgilere sahip olmak için AngelBlock Bültenine kaydolmanızı veya ekip üyelerinin çok aktif ve mümkün olan her konuyu tartışmaya istekli olduğu Telegram‘daki dost canlısı AngelBlock topluluğuna katılmanızı öneririz.

https://linktr.ee/angelblock


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin