Cryptassist ile öğrenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Cryptassist ile öğrenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Kripto para kaynak ve bilgi platformu Cryptassist ICO’ya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para kaynak ve bilgi platformu Cryptassist (CTA), dün ICO’ya başladı. Hem fiat para hem de kripto para birimleriyle katılacağınız bu dev fırsatı kaçırmayın!

Cryptassist’in misyonu, ticaret ve haber uyarıları, bir OTC borsası ve hatta bir banka kartı gibi temel araçlar aracılığıyla kripto-varlık dünyasına sınırsız erişimi herkese tedarik etmek.

Cryptassist ekibinden gelen mesajı aktaralım:

Kripto ticareti ve araştırmasının her yönünü basitleştirmek için uğraşıyoruz, böylece ortalama birinden deneyimli bir tüccara dek herkes, bilinçli bir ticaret kararı vermek için aynı verilere ve gelişmiş kaynaklara sahip olabilecek.

Başarısız olan yüzlerce projeden kimse bahsetmiyor

Gelişmekte olan bir kripto piyasasındaki karmaşıklık sorunu zirveye ulaştı. 2018 Haziran itibarıyla 1600’den fazla kripto para ve Blockchain projesi tasarlandı, fakat başarısız olan yüzlercesinden bahsedilmedi.

Coinschedual.com’a göre, sadece 2018’de 471 ICO piyasaya sürüldü. Pazar büyümeye devam ederken, bu karmaşık ortamı bile anlamak için gerekli olan tüm kaynaklara erişim sorunu da var. Blockchain kaşifleri bu bağlamda iyi bir örnek. Her yeni token büyük olasılıkla kendi Blockchain kaşifini gerektirir.

Karmaşıklık sorununu Cryptassist çözüyor: Onlarca araç tek platformda!

Cryptassist, tüm gerekli kaynakları tek bir kolay erişilebilen konum içerisinde sağlayarak karmaşıklık sorununu çözüyor.

Örneğin Multi-Coin Block Explorer, kullanıcıların her coin için ayrı blok araştırıcılarını aramak yerine birçok coinin genel adreslerinden birini tek bir arama çubuğuna girmelerini sağlar. Ancak bu, Cryptassist’in sunduğu birçok özellikten sadece bir tanesi.

Ticaret ve arbitraj uyarılarına ihtiyaç duyuyorsanız, yaklaşan ICO’ları araştırın, kripto ile ilgili yetenekleri araştırın; ticaret çiftlerini karşılaştırarak yayınlandığı anda haberlere ihtiyacınız varsa, ya da sadece CryptoGo’nun artırılmış gerçeklik oyunuyla dinlenmek istersiniz Cryptassist, kripto ile ilgili her şey için tek durağınız olacak. Hatta bir OTC borsasının yanı sıra, CTA sahiplerine indirimli ücretlerle standart bir spot borsası da platformda yer alıyor.

Ayrıca debit card, kullanıcının dünyanın her yerindeki en iyi 50 kripto para birimini harcamasına izin veriyor. Başka hiçbir yerde, kullanımı kolay bir platformda bu kadar önemli bir özelliği bulamazsınız.

Uygulanış ve iş modeli

Cryptassist app tarafından sunulan hizmetlerin çoğu kullanımı ücretsiz olacak ve ticaret uyarıları, Cryptstarter ve OTC Exchange gibi diğer özellikler, çok makul bir maliyetle kullanım başına ödemeyle kullanılabilir olacak.

Crypt Assits deflasyon modeli

Crypsassist yenilikçi deflasyon modelini de tanıttı. Uygulamanın kullanım başına ödeme özelliklerine harcanan paralar daha sonra erişilemez bir genel adreste hemen yanacak veya kilitlenecek. Arzı sürekli olarak azaltarak pazardaki fiyat direnciyle mücadele edecek. Daha az tedarik, kalan paraların değerini arttıracak.

Deflation model

Cryptassist ICO

Hem fiat hem de kripto para birimleriyle katılıma açık olan Cryptassist ICO’su 25 Haziran’da başladı. Fiat paralarla katılmak isteyenler Bank Wire ve PayPal kullanarak bu eşsiz fırsatı değerlendirebilecek.

ICO süreci 8 Ağustos 2018’de son bulacak.

Cryptassist platform özellikleri

Debit Card
Debit Card

Debit Card

Entegrasyon, kullanıcının kartlarını en iyi 50 kripto para ile doldurmasına ve Visa veya Mastercard kabul eden her yerde kullanmasına izin verir.

CryptoGoCryptoGo

CryptoGo

Kullanıcıların somut ödüller, kripto arama, bulma ve alması için özgür bir artırılmış gerçeklik uygulaması.

Multi-Coin Block Explorer
Multi-Coin Block Explorer

Multi-Coin Block Explorer

Kullanıcıların birden çok coinin işlem geçmişlerini aramak için birden fazla Blockchain kaşifin kullanımını ortadan kaldırmasına izin verir.

Exchange
Exchange

Exchange

Tam kripto para ticareti sunan ve CTA işlemlerinde indirimli ücretler sunan tam lisanslı bir spot borsa.

ChatPay
ChatPay

ChatPay

Merkezi olmayan bir ağda çalışan bir sosyal mesajlaşma ve çevrimiçi ödeme sistemi.

Cryptstarter
Cryptstarter

Cryptstarter

Kullanıcıların yaratıcı projeler için para toplamasına olanak tanıyan yenilikçi bir kripto para birimi crowdfunding özelliği.

OTC
OTC

OTC Trading Platform

Kullanıcılar düşük hacimli kripto para birimlerini listeleyebilir ve arayabilir, bu da daha sonra Over-The-Counter veya OTC tarafından satılabilir. Cryptassist bir emanet servisi olarak işlev görecektir.

Freelancer
Freelancer

Cryptassist Freelancer

Kripto ile ilgili projeler üzerinde işbirliği için işletmeleri freelancer’lara bağlar.

Diğer özellikler

Arbitrage Opportunities Alert: Seçilen paralar belirli borsalarda belirli fiyatlar ve arbitraj fırsatları sunulduğunda kullanıcılar uyarı alabilirler.

ICO Assistant: Proje kurucularının projelerini planlamasına ve sermayeyi yükseltmek için bir ICO başlatmasına yardımcı olur.

Where To Spend Crypto: Kripto paraların nerede kullanılabileceğini gösteren bir veritabanı ve harita. Kullanıcılar, kripto dostu işletmelerin dahil edilmesi için önerilerde bulunabilir.

Cryptassist Webshop: Çok uygun fiyatlarla binlerce ürünü bulun. En iyi 50 kripto parayla alışveriş yapabilir ve hemen kapınıza gönderebilirsiniz.

News Updates: Önde gelen kaynaklardan kişiselleştirilmiş gerçek zamanlı kripto ile ilgili haber uyarıları.

One Trading Tool: Kullanıcıların tek bir yerde 50’den fazla borsaya bağlanmasına ve ticaret yapmasına olanak tanıyan tek bir platform.

Social Media Scanner: Özelleştirilmiş tercihleri kullanarak seçilen kripto para birimlerinin fiyatı ile ilgili olarak, sosyal hacimleri trend kripto para birimlerine ve grafiğe göre analiz edin.

Community Forum: Kullanıcılar bilgi sağlayarak ve toplayarak, kripto para ile ilgili konuları tartışarak katılım sağlayabilirler. Coğrafi veya dil aramaları mevcuttur.

Trading Alerts: Tüccarın özel ihtiyaçlarına uygun kişiselleştirilmiş profil oluşturma ve isteğe bağlı ticaret uyarıları.

Cryptopedia: Kripto para birimlerine ilişkin web siteleri, bloglar ve forumların bir veritabanı.

ICOs and Airdrops: Gelecek ICO’lar, Bounty programları veya airdroplar ile ilgili bilgiler.

Customizable Graph: Bireysel para ve genel piyasa fiyatları ve hacimleri.

Portfolio Visualization and Manager: Kullanıcılar portföylerini anlaşılması kolay ve özelleştirilebilir grafikler halinde görebilirler.

Integration: En popüler kripto para borsaları ve kripto para piyasası tavan sıralamaları için kripto para birimi madencilik karşılaştırmaları.

Real-time Statistics: Kullanıcının tercih ettiği coin seçiminde ve büyük coin borsalarından güncel istatistikleri görüntüleyin.

Crypto Compare: Kullanıcılar kripto ticareti çiftlerini görebilir ve karşılaştırabilir ve hangi paraların takas edilebileceğini görebilirler.

DAG tabanlı algoritma

Cryptassist, kripto para teknolojisinin ön safında kalmak için DAG tabanlı bir algoritmaya dönüşecek.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Cryptassist

Web SitesiWhitepaper – Telegram GrubuTelegram Kanalı

FacebookTwitterMediumReddit

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin