Cointr

CoinTR’den Iphone 14 ve Airpods pro ödüllü dev kampanya!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’nin güvenilir ve profesyonel kripto para borsası CoinTR, yeni kullanıcılarına özel Iphone 14, Airpods Pro ve Türk Lirası ödüllü etkinlik başlatıyor. Etkinlik süresi boyunca çeşitli görevleri yerine getiren kullanıcıların tamamı birbirinden özel ve büyük ödüllerin sahibi olacak.

18 Ocak – 18 Şubat 2023 tarihleri arasında CoinTR borsasında hacim gerçekleştiren kullanıcılar;
Görev Ödül
1 KYC adımını tamamla 20TL değerinde BTC
2 Al-sat Hacmi ≥ 5,000 USDT 30 TL değerinde BTC
3 Al-sat Hacmi ≥ 10,000 USDT(x10) 500 TL’ye kadar BTC(x10)
4 Al-sat Hacmi ≥ 1,000,000 USDT AirPods Pro
5 Al-sat Hacmi ≥ 6,000,000 USDT iPhone 14
Kazanma fırsatı yakalayacaklar!

Partnerlere özel fırsatlar

Partnerlere özel fırsatlar da yaratan CoinTR, bu formudolduran iş birlikçilerine %30’a varan komisyon iadesi de gerçekleştiriyor.
Siz de CoinTR’ye üye olup iPhone 14, Airpods Pro ve Bitcoin kazanmak istiyorsanız hemen özel linkten kampanyaya gidin, ödülleri kaçırmayın!

CoinTR sosyal medya


CoinTR HAKKINDA:

CoinTR.com,2022’de kurulan entegre bir uluslararası Kripto Para platformudur. Geleneksel Türk finans kurumlarından güçlü finansman ve İstanbul,Londra’dan, gibi tanınmış blockchain şirketlerinden gelen ekibimiz bizi daha rekabetçi ve güvenli kılıyor.

CoinTR, kullanıcılara en güvenli ve istikrarlı ticaret deneyimini sunmaya odaklanan 3. nesil al/sat sistemini tasarladı ve geliştirdi. Fiat işlemler, spot işlemler, Vadeli İşlemler ve staking dahil olmak üzere çeşitli ticaret araçları sağlamanın yanı sıra CoinTR, kullanıcıların alım/satım bilgilerini diğerlerinden önce almasına olanak tanıyan gerçek zamanlı gözlem veri araçları sunmaktadır. Kullanıcı fonları, resmi banka görevlileri ve denetimi tarafından güvence altına alınmıştır.


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin