Portföyünüze ekleyebileceğiniz 4 altcoin

CoinMarketCap, bu 3 altcoin’i öne çıkarıyor: İşte varlıkların değerlemeleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Devam eden genişletilmiş kripto piyasası düşüşüne rağmen yeni varlıklar ekleniyor. CoinMarketCap sistemine yeni 3 altcoin daha dahil etti. Bunların aldığı hacim ise şaşırtıcı…

 Yatırımcılar yeni ve test edilmemiş tokenlere para yatırmayı seviyor. Büyük bir patlama şansına güvenerek ön satış ya da sonrasında yakalamaya çabalıyor. Önemli sermaye girişleri kaydeden yeni kripto para birimleri için durum böyle olmayabilir.

CoinMarketCap tarafından takip edilen ilk üç yeni altcoin, dört gün içinde kümülatif olarak yaklaşık 1,5 milyar dolarlık sermaye girişi çekti. Bu girişlerin devam etmesi yatırımcının daha da fazla dikkatini çekiyor.

Piyasaya yeni giriş yapan altcoin’lere ilgi fazla

Solana (SOL) ağındaki ticaret için merkezi olmayan protokol olan Metaplex (MPLX), 757,9 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle en üst sırada yer alıyor. Varlığın fiyatı ise haberi yaptığımız esnada 0,76 dolar.

649.47 milyon dolarlık piyasa değerlemesine ulaşan bir diğer altcoin, Web 3.0 uygulama protokolü olan Point Network (POINT). Bu da Metaplex’ten sonra ikinci sırada yer alıyor. Token, şu an 7 dolardan işlem görüyor. Güvenli ticaret merkezli kripto para birimi Diamond Launch (DLC), yaklaşık 100.02 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle üçüncü sırada yer alırken ve 0,1 dolardan işlem görüyor.

Yeni varlıklara rekor girişinin arkasında belirli bir neden olmamasına rağmen, yatırımcıların belirli tokenlerin kullanımına güvendikleri varsayılabilir. Özellikle, güçlü bir yardımcı programa sahip kripto para birimlerinin daha uzun süre hayatta kalacağı konusunda genel bir fikir birliği var. Fakat bu durum böyle olmayabilir.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin