Solana boğaları geri mi döndü? SOL fiyatı nereye gidiyor?
Solana boğaları geri mi döndü? SOL fiyatı nereye gidiyor?

Solana boğaları geri mi döndü? SOL fiyatı nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyat analizi, bugün kripto para birimi için yükseliş öngörüyor. Fiyat daha önce düşüş direnciyle karşı karşıya kalsa da, boğalar son 24 saatte fiyatı 33,8 dolara yükseltmeyi başardı. Yeşil mum çubuğunun devam etmesi, kripto para değerinin arttığını gösteriyor. Saatlik fiyat analizi, fiyat son dört saatte de yukarı yönlü hareket gösterdiği için SOL/USD için benzer piyasa eğilimlerini doğruluyor. Bununla birlikte, en yakın direnç, satış baskısının ortaya çıkabileceği 34 dolar seviyesinde mevcut. Boğalar bu yerel baskı alanının üstesinden gelmek için daha fazla mücadele etmeli.

SOL 1 günlük fiyat tablosu: SOL yüzde 3,16 arttı

Bir günlük Solana fiyat analizi, gün içinde fiyat önemli ölçüde arttığı için kripto para birimi alıcılarını güçlendiriyor. Kripto para yazının yazıldığı an itibariyle 33,8 dolardan işlem görüyor ve boğalar tutarlılık gösterirse fiyat seviyelerinde daha fazla artış olasılığı var. Solana zaten bir gecede %3,16 kazandı, bu boğalar için büyük bir başarı. Bununla birlikte, geçen haftaya kıyasla kripto para %2,17 kayıpta işlem görüyor.

Fiyat trendleri geçen hafta sürekli değişim gösteriyor, ancak dün başlayan fiyat grafiğinde şimdi yükseliş eğiliminin devamı görülüyor. Hareketli ortalama (MA) değeri, SMA 50 eğrisinin üzerinde 34,1 dolar konumunda bulunuyor.

SOL 1e

Bollinger bantlarının üst değeri SOL için direnci temsil eden 36.3, alt değer ise SOL fiyatı için en güçlü desteği temsil eden 29.7 dolar seviyesinde mevcut. Göreceli Güç Endeksi (RSI) grafiği, piyasada daha fazla satın alma faaliyeti gerçekleştiği için çok hafif bir yukarı eğri gösteriyor.

Solana fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

Saatlik Solana fiyat analizi, fiyatın sürekli artması nedeniyle bugün alıcıları destekliyor. Yeşil şamdanlar, son dört saat içinde fiyatta bir artışa işaret ediyor. Alıcılar şu anda piyasa trendlerini kontrol ettiğinden fiyat, oynaklık göstergesinin üst sınırına yaklaştı. Şu anda, kripto para birimi değeri, önemli bir değer kazandıktan sonra 33,8 dolardan işlem görüyor. Dört saatlik fiyat grafiğindeki hareketli ortalama değeri, SMA 50 eğrisini geçtikten sonra 33,2 dolar seviyesinde duruyor.

SOL Y

RSI grafiği, gösterge 52 endeksinde işlem görürken yatay hareketi gösterir ve mevcut fiyat seviyesinde satış baskısının arttığını işaret eder.

Solana fiyat analizi: Sonuç

Verilen saatlik ve günlük Solana fiyat analizi, alıcılara destek gösterirken, bugün SOL/USD piyasa değerinde %3,16 oranında önemli bir artış gözlemlendi. Yeşil mum çubuğu, son 24 saat boyunca kripto para değerinde bir artış olduğunu gösterir. Bununla birlikte, fiyat zaten 4 saatlik grafikte Bollinger Bantlarının üst sınırına yakın işlem gördüğü ve RSI eğrisi de düzleştiği için küçük bir düzeltme de olabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin