Bytebus bulut madenciliğiyle her gün gelir elde edebilirsiniz!
Bytebus bulut madenciliğiyle her gün gelir elde edebilirsiniz!

Bytebus bulut madenciliğiyle her gün gelir elde edebilirsiniz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Kripto paraların madencilik süreciyle birlikte yeni ”dijital paralar” üretilir. Bu paraları bulmak için zorlu bilmeceleri çözmek, bir blockchain ağı üzerinde Bitcoin işlemlerini doğrulamak ve dağıtılmış defter üzerine eklemek gerekiyor.

Bulut madenciliği nedir?

Kripto madenciliği için ekipman satın almadan ve bakım yapmadan bulut madenciliğiyle para kazanmak en kısa ve verimli yol. Bulut madenciliği ise şirketin ekipman tesislerini kiralayarak gerçekleştirilir. Bu işletmelere bulut madenciliği sağlayıcıları denir.

Madenciliğin sadece iki tıklamayla başlatılabilmesi, en önemli faydalarından biri olarak değerlendirilebilir. Sadece bir sözleşme seçip satın alabilirsiniz. Bu nedenle, gereksiz risklerden ve bağımsız madenciliğin zorluklarından kaçınıp güvenilir bir şekilde kazanç elde edebilirsiniz!

Bu senaryoda, Bitcoin üretmek için gerekli süre boyunca kiralık madencilik tesisleri satın alırsınız ve madenci firma; fiziksel ekipman kullanılabilirliği, yazılım, elektrik, kurulum ve bakım gibi eksiksiz hizmetleri gerçekleştirir.

Bytebus.com – 2022’de en güvenilir bulut madenciliği platformu

Bytebus 2018 yılında kurulduğunda bulut madenciliği hizmetleri sunan ilk işletmelerden biri olarak piyasada yer aldı. Bytebus, o zamandan beri dünya çapında 360.000’den fazla kişinin güvenini kazandı. Bytebus’a kaydolmak ve katılmak, bulut madenciliğine katılımı oldukça basit hale getiriyor.

Müşteriler, kullanıcı dostu web arayüzü sayesinde Bytebus’a kolayca kaydolabilir ve hesaplarını doğrulayabilir. Ek olarak, yeni bir üye olarak on dolarlık kayıt hakkı elde edebilir. Bytebus ayrıca, kullanıcıların şirketi arkadaşlarına ve ailelerine tavsiye etmeleri için %3 teşvik kazanabilecekleri fonksiyona sahip.

Bulut madenciliği için Bytebus şimdi diğerleri arasında 10 dolar, 100 dolar, 1.600 dolar ve 6.000 dolar dahil olmak üzere bir dizi plan seçeneği sunuyor. Bu sözleşmelerin her birinin benzersiz bir uzunluğu bulunuyor. Ayrıca benzersiz bir yatırım getiri oranı sunuyor.

Kullanıcılar yatırım yapmadan para kazanabilir mi?

Yatırım gerektirmeyen herkesi kayıt etkinliğimize katılmaya davet ediyoruz. Kaydolduktan hemen sonra 10 ABD doları kazanabilirsiniz ve bu 10 dolarla birlikte ücretsiz bir plan satın alabilirsiniz. Kullanıcılar her gün ücretsiz bir plan satın alabilir, günde 1 dolar kâr elde edebilir ve bakiyeleri 100 dolara ulaştığında para çekebilir.

Üç günlük sözleşme süresi olan 100 dolarlık bir plan, 6 dolarlık bir getiri sağlıyor.

Yapacağınız 10 günlük sözleşme süresiyle 102 dolar getirisi olan 480 dolarlık bir yatırım planı sunuluyor.

Elli günlük sözleşme süresi olan 6.000 dolarlık bir yatırım planıyla ise 7.400 dolarlık bir getiri elde edebilirsiniz. Günlük oranlar yüzde 2,47’ye kadar yükselebilir!

Ödemeler düzenli olarak yapıldığından her gün ödeme alabilirsiniz. Bir yatırımın ne kadar süreyle tutulduğuna bakılmaksızın getiri düzeyi sabit kalıyor. Sözleşmede belirtilen sürenin sonunda parayı çekme veya yatırıma devam etme seçeneğine sahip olacaksınız. Bytebus, kendileri ile yapılan her yatırıma garanti veriyor.

Yatırım yapmadan para kazanabilir misiniz?

Yatırım yapmasanız bile para kazanmaya başlayabilirsiniz. Referans kodunu kopyalayın ve teşvik kazanmak için başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Her Bytebus kullanıcısı, herkesle paylaşılabilecek özel bir referans bağlantısı elde eder. Tavsiye bağlantınızı kullanarak kaydolan her yeni kullanıcı, ömür boyu tavsiye olarak sayılır. Tavsiyelerinizden biri tarafından yapılan her satın alma için, %3 tavsiye komisyon hakkı edilir. Örneğin, birisi sizin referans kodunuzu 100 dolarlık bir işlem yapmak için kullanırsa, ücretsiz olarak 3 dolar elde edebilirsiniz.

Bytebus’u öğrenin

Bytebus, yatırımcılara adil davranılmasını sağlamak için FCA düzenlemeleri (Finansal Davranış Otoritesi) yasalarına uyar; FCA, finansal hizmetleri, işletmeleri ve piyasaları düzenler. Bytebus, Kazakistan, Myanmar ve İzlanda’da büyük veri merkezleri işletmektedir. Kazakistan hükümeti, Bytebus’a önümüzdeki beş yıl boyunca arazi kiralama ve geliştirmeyi desteklemek için dünya çapında özel bir lisans verdi.

Bytebus, dünyanın en gelişmiş dağıtım teknolojisiyle dünyanın en iyi bulut madenciliği platformunu kurarak dünyanın Hash bilgi işlem gücünün %2 ila %10’unu sağlıyor. Yakında yeni ürün ve hizmetler için daha fazla planı bulunuyor.  Sonuç olarak kripto paralara yatırım yaparak güvenilir bir pasif gelir kaynağı arıyorsanız Bytebus hizmetlerini kullanabilirsiniz.

Bytebus hakkında daha fazla bilgi almak ve bulut madenciliği planları satın almak için bytebus.com/ web sitesini ziyaret edin.

Twitter: https://twitter.com/bytebusUK

Facebook: https://www.facebook.com/bytebusUK/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=F-EPwao6ZLQ&t=40s

 

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin