ByBit'ten Türkiyedeki kullanıcılar için yeni yıla özel muhteşem ödüller! 15 bin dolar ve Apple ürünleri
ByBit'ten Türkiyedeki kullanıcılar için yeni yıla özel muhteşem ödüller! 15 bin dolar ve Apple ürünleri

ByBit’ten Türkiye’deki kullanıcılar için yeni yıla özel muhteşem ödüller! 15 bin dolar ve Apple ürünleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link
Kullanıcılarının kripto varlık işlem deneyimini en üst düzeye çıkarma amacı ile “Bybit ile Seviye Atlayın” mottosuyla hareket eden Bybit, Türkiye’deki kullanıcılarına özel sunduğu ödüller ve kampanyalarıyla da kullanıcılarına seviye atlatıyor. Bybit’in Türkiye’deki kullanıcılarına özel yeni yıl kampanyası 21 Aralık Salı günü başladı. Muhteşem ödüllerin yer aldığı yeni yıla özel bu kampanyaya etkinlik sayfasından kaydolabilirsiniz. Bazı ödüller “ilk gelene öncelik verilir” esasına göre verileceğinden birbirinden güzel ödüllere sahip olmak için acele edin.

Yeni yıla özel Türkiye’deki kullanıcılara 15.000 USD Değerinde Ödül Havuzu ve Apple Ürünleri

Bybit, Türkiye’deki kullanıcılarının yeni yılını kutlamak için muhteşem ödüller veriyor. Bybit’in yeni yıla özel kampanyasına katılan kullanıcılar, kampanya süresince Spot ve Vadeli İşlemler’de gerçekleştirecekleri işlemlerin hacmine göre şanslı çekilişe katılmaya hak kazanacaklar. Aşağıdaki tabloda yer alan işlem hacmi derecelerine göre katılımcılar, şanslı çekilişle 15.000 USD değerinde $GAL, $REAL, $CRAFT tokenleri ve Macbook Pro, iPhone 13 ve Airpods Pro Apple ürünlerini almaya hak kazanacaklar. pastedGraphic.png Etkinlik şartlarını sağlayan ve ilk kez alım-satım gerçekleştiren ilk 200 kullanıcı ayrıca 1000 $PTU tokeni eşit olarak paylaşacak. Bu ödül, “ilk gelene öncelik verilir” esasına göre dağıtılacak. Kullanıcıların, Bybit’in Türkiye’deki kullanıcıları için yeni yıla özel hazırladığı kampanyaya katılabilmek için etkinlik sayfasında yer alan “Hemen Katılın” butonuna tıklayarak kampanyaya kaydolması gerekmektedir.

Ödüller bunlarla da sınırlı değil

Tüm bu ödüllerin yanı sıra Bybit’in referans kampanyasına katılan kullanıcılar, geçerli her bir referans için 20 dolar değerinde trade ödülü ve değeri 500 dolara varan ödül kartları kazanabilir.  Bybit’in Türkiye’deki kullanıcıları için hazırladığı yeni yıla özel etkinliği, 21 Aralık 2021 Salı günü saat 19:00’da başladı ve 30 Aralık 2021 Perşembe günü saat 23:59’da sona erecek.

7/24 kesintisiz ve güvenilir işlem deneyimi

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve DeFi madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.  Fiyat dalgalanmaları yüzünden pozisyonunuz haksız yere kapandığında Bybit, kullanıcılarının varlıklarını adil piyasa fiyatından telafi eder. Bybit’in 7/24 müşteri desteği ile kullanıcılar, özellikle yardıma ihtiyaç duyduklarında asla cevapsız kalmazlar. Güvenlik alanında yapılan yatırımın büyüklüğü, bir şirketin genel güvenlik taahhüdünün ve kapasitesinin önemli bir göstergesidir. Güvenlik alanında yaptığı yatırımlarla sektöre öncülük eden Bybit, bütçesinin yüzde 25’ini bu alana ayırıyor.

Sorumluluk reddi: Bu içerik bir sponsorlu makale yayınıdır. Makalede bulunan bilgilerin tamamı proje ekibi tarafından kaleme alınmıştır. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin