MX Token
MX Token

MX Token: Sürekli değişen piyasada onu başarılı yapan nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
Borsa tokenlerinin artan değeri, kripto piyasasında borsaların ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Borsa tokenleri bu öngörülemeyen pazarda değerlerini kanıtlamaya devam ettikçe, daha fazla trader onları satın almak ve yatırım yapmak için talep gösterebilir. MEXC’nin yerel tokeni MX, son zamanlarda MEXC’nin MX 2.0 girişimlerini başlatmak üzere olduğunu açıkladıktan sonra popülerlik kazandı, haberler kripto toplulukları arasında yaygın tartışmalara neden oldu. Geçtiğimiz yıllarda, MX’in token fiyatı, grafikte beklenmedik şekilde yükseklere çıktı. Bu yazıda, MX’i kripto yatırımcıları için neden iyi bir seçim olduğunu anlamaya çalışalım.

MX iyi bir yatırım mı?

Blockchain ekosisteminin altyapısına yatırım yapmak her zaman akıllıca bir harekettir. Yani, borsalar ve ticaret platformları iş dünyasında her zaman önemli ve öncelikli olacaktır. Hızla artan sayıda birçok borsa kripto dünyasının bir parçası olmaya hazır olduğundan, hem merkezi hem de merkeziyetsiz borsalar vazgeçilmezdir. İnsanlar, BNB ve CRO gibi popüler borsa yerel tokenlerinin yarattığı önemli kazanç etkisini fark ettiler. Gerçek şu ki, bugün toplam piyasa değeri yaklaşık 173 milyar dolar olan yüzlerce borsa tokeni daha var. MX tokeni son zamanlarda 3,7 USDT fiyatı ile zirveye yükseldi, 2018’de 0,0092 USDT fiyatla piyasaya sürülmesinden bu yana büyük bir artış göstermiş oldu. Token, 2021’in başından bu yana %1500’ün üzerinde arttı. MX’in en yüksek artışı %2000’in üzerinde gerçekleşmiştir. İstatistikler, 200.000’den fazla MX sahibinin 2020’den bu yana 70 milyon doların üzerinde kazandığını gösteriyor. Erken yatırımcılar için MX tokenin getirisi 400 kat olarak gerçekleşti. MX tokeni açıkçası pazarda büyük bir başarı göstermiştir.

MX hakkında sempati duyacağınız çok şey var

MX Token, ilk olarak 2018’de, kullanıcıların platformda indirimli bir oranda işlem ücreti ödemesine olanak tanıyan borsanın yerel tokeni olarak toplam 1 milyar arzla tanıtıldı. MEXC Kullanıcıları, MX tokenini yalnızca indirimli alım satım ve işlem ücretleri için değil, aynı zamanda MEXC’nin Launchpad, Kickstarter, M-day, MX-DeFi, Oylama ve daha fazlasına katılmak için de kullanır. Borsa, üst üste üç yıldır değişken bir piyasada kaliteli hizmetler sunuyor. Bu nedenle, geçtiğimiz yıllarda MX tokeninin fiyatı, platformda gelişen ticaret faaliyetine yansıdı ve ciddi artış gösterdi. Bugün borsanın dünya çapında 7 milyondan fazla kullanıcısı var ve günlük ortalama 2 milyar doların üzerinde işlem hacmi oluşmaktadır. Birçok kullanıcı, kendine özgü “MEXC speed” ve “MEXC service” nedeniyle buna “Bir Sonraki Binance” diyor. Diğer bir nokta ise MEXC’nin güçlü bir topluluk kültürüne sahip olmasıdır. Hepimiz, özellikle merkezi borsalar için, mevcut kripto ekosisteminin hala merkezileşme ile bir arada var olması gerektiğinin farkındayız. MEXC, durumu değiştirmeye ve MX topluluğunu daha adil ve demokratik bir şekilde oluşturmaya çalışıyor. MEXC’nin henüz bitmiş olan MX 2.0 teklifi için oylama yaptığı durum budur. Milyonlarca kullanıcıdan oluşan topluluğun geleceği için bir tavır alma şansına sahipti ve oylamada Plan B seçerek seslerinin duyurdular ve bunu gerçekten başardılar.

Daha yüksek zirveler için zaman?

Tüm rakipleri gibi, MEXC de ekosistem inşasına çok fazla çaba sarf ediyor. Ekim ayında, üst düzey yenilikçiler ve girişimcilerle etkileşim kurmak ve onları desteklemek için MEXC Pioneer projesi başlatıldı. 100 milyon dolarlık bir büyüme fonu, özellikle zincirler arası altyapılar, NFT’ler, DAO’lar, oyun ve merkeziyetsiz finans sistemlerine odaklanan blockchain teknolojisi ve altyapı projelerine açılıyor.

MX Token Fiyat Trendi (Tüm Zamanlar)

Platform ayrıca türev ticaret devi Bybit ile ortaklık kurdu ve ortak Launchpad’de birlikte yeni projeler başlattı, böylece 10 milyondan fazla kullanıcı bu birliğe dahil olacak. Ayrıca, MX tokeni 17 Aralık 2021 tarihinde Bybit’te listelenmiştir. MEXC Pioneer’in kurucusu ve MEXC Global’in Başkan Yardımcısı Deng Katherine, yakın tarihli bir röportajda, “Sadece sektördeki benimsemeyi ve yeniliği hızlandırmayı değil, aynı zamanda projeler, topluluklar ve sektördeki diğer kilit oyuncular arasındaki istikrarı ve güveni artırmayı, topluluklarımızın ve ortaklarımızın büyümesine ve gelişmesine yardımcı olmayı hedefliyoruz” dedi. Önümüzdeki dönemde MX tokeni için yeni bir zirve mi var? Bildiğimiz bir şey var ki, tüm bu uzun vadeli firma desteği, MEXC’yi borsalar arasında daha rekabetçi hale getirebilir ve MX tokeninin performansı kesinlikle bu büyümeyi yansıtacaktır.

Sorumluluk reddi: Bu içerik bir sponsorlu makale yayınıdır. Makalede bulunan bilgilerin tamamı proje ekibi tarafından kaleme alınmıştır. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin