Bybit Türkiye kullanıcılarına özel 20.000 dolar ödüllü trade yarışması
Bybit Türkiye kullanıcılarına özel 20.000 dolar ödüllü trade yarışması

Bybit Türkiye kullanıcılarına özel 20.000 dolar ödüllü trade yarışması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kullanıcılarının kripto varlıklarla işlem deneyimini en üst düzeye çıkarma yolunda “Bybit ile Seviye Atlayın” mottosuyla hareket eden Bybit, Türkiye’deki kullanıcılarına özel kampanyaları ve ödülleriyle de kullanıcılarına seviye atlatıyor. Bybit’in Türkiye’deki kullanıcılarına özel Trade Yarışması için kayıtlar 06 Ocak 2022 Perşembe günü saat 15.00 (TSİ) itibarıyla başladı. 20.000 $ ödül havuzundan pay alabileceğiniz bu heyecan dolu, muhteşem kampanyaya etkinlik sayfasından hiç vakit kaybetmeden kaydolabilirsiniz. Trading Yeteneklerinizi Gösterin! En Yüksek Kâr/Zarar (%) Sıralamasına Göre 20.000 $ Değerinde Ödül Havuzundan Payınızı Alın!

06 Ocak 2022 Perşembe günü saat 15.00’te (TSİ) başlayan kayıt dönemi, 18 Ocak 2022 Salı günü saat 15.00’e (TSİ) kadar devam edecek ve bu zaman diliminden sonra yeni kayıt yapılamayacaktır. Trade Yarışması 10 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 15.00’te (TSİ) başlayacak olup 20 Ocak 2022 Perşembe günü saat 15.00’e (TSİ) kadar devam edecektir. Trade Yarışması’nda en ön sıralarda olmak ve ödül havuzundan payınızı almak için acele edin! Geçen her bir dakika önemli! Kullanıcıların Trade Yarışması’na katılabilmesi için hesaplarında en az 50 USDT olmalı ve vadeli işlemlerdeki işlem hacimleri minimum 1000 USDT’ye ulaşmalıdır.

Kullanıcılar, yarışma boyunca yalnızca USDT-M Vadeli Sözleşmelerle alım-satım işlemi yapabilir. Yarışma süresince diğer vadeli işlemlerde yapılacak işlem hacimleri dikkate alınmayacaktır. Ödül havuzu, maksimum 20.000 $ olmak üzere yarışmaya katılan kullanıcı sayısına göre artacaktır. Katılımcı sayısı 5.000’i geçtiğinde ödül havuzu maksimum seviye olan 20.000 $ seviyesine ulaşacak ve katılımcılar 6.000 $’a kadar ödül kazanma şansına sahip olacaktır. Bybit’in Türkiye’deki kullanıcılarına özel, 20.000 USDT ödül havuzu bulunan “Trade Yarışması” için katılım ve ödül şartlarına, yarışmanın hüküm ve koşullarına, kâr/zarar (%) oranının ve sıralamanın nasıl hesaplanacağına ve katılımcı sayısı ile kâr/zarar (%) oranı sıralamasına göre belirlenen ödül miktarlarına ilişkin detaylı bilgiye etkinlik sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bybit: 7/24 kesintisiz ve güvenilir işlem deneyimi

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve DeFi madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.

Fiyat dalgalanmaları yüzünden pozisyonunuz haksız yere kapandığında Bybit, kullanıcılarının varlıklarını adil piyasa fiyatından telafi eder. Bybit’in 7/24 müşteri desteği ile kullanıcılar, özellikle yardıma ihtiyaç duyduklarında asla cevapsız kalmazlar. Güvenlik alanında yapılan yatırımın büyüklüğü, bir şirketin genel güvenlik taahhüdünün ve kapasitesinin önemli bir göstergesidir. Güvenlik alanında yaptığı yatırımlarla sektöre öncülük eden Bybit, bütçesinin yüzde 25’ini bu alana ayırıyor.

Bybit Hakkında

Küresel bir kripto para işlem platformu olan Bybit, Mart 2018’de kripto para yatırımcılarının ultra hızlı eşleşen bir motor, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteği bulabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve bulut madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor ve gelişmekte olan dijital varlık sınıfı için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.

Daha fazla bilgi için:

İnternet Sitesi: https://www.bybit.com/tr-TR/

Twitter: https://twitter.com/BybitTurkiye

Telegram: https://t.me/BybitTurkish

Instagram: https://www.instagram.com/bybitturkiye/

Destek: [email protected]

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Sponsorlu makale: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin