featured
Winky

Kaçıran üzülür: Metaverse’in yeni yıldızı Winky ile tanışın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Metaverse dünyası yepyeni bir yıldızla tanışıyor. Winky ekosistemi çocuklar için eğitici ve öğretici hizmetlerinin yanı sıra NFT ve Metaverse dünyasına da WNK tokeniyle güç veriyor. Gelin, detayları birlikte inceleyelim.

Fransa’nın önde gelen mühendislik okulu Polytechnique’te doğan Winky, çocukları hem eğlendiriyor hem de programlama, robotik ve yapay zeka ile tanıştırmaya yardımcı oluyor. Winky tüm bunları bir arada sunan ilk eğitici ve evrimsel robot.

Winky Robot
Winky Robot

Günümüzde çocuklar farkında bile olmadan yapay zeka ile her gün etkileşime giriyor. Winky onları yarının dünyasına hazırlıyor. Çocuklar Winky ile gezegeni savunmak için robot hayvanların insanlarla birleştiği fütüristik bir dünyaya adım atıyor.

2019’da Winky, Ulule’de en çok finanse edilen teknoloji projesi olarak rekor kırdı.

Projenin arkasındaki Mainbot şirketini tanıyalım

Parisli girişim Mainbot, kurucusu Boris Kesler ve ekibiyle birlikte harika işlere imza atıyor.

Proje Ekibi
Proje Ekibi

Amaçları: Bilişsel yetenekleri, becerileri, bilgileri ve sosyal etkileşimi teşvik eden çok sayıda eğitici oyun sunarak çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlamak.

Mainbot şu anda Blockchain, NFT’ler, Artırılmış Gerçeklik ve Yapay Zeka’yı birleştiren “The Winkyverse” adlı bir Metaverse geliştiriyor.

Winkyverse nedir?

The Winkyverse, Global Education Games’e adanmış ilk metaverse’tir.

Winkyverse, kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği, oynayabileceği ve öğrenebileceği ve ayrıca eğitici oyunlarını oluşturup bunlardan para kazanabileceği açık bir 3D dünyadır.

Amaçları: Çocukları Blockchain, kripto para veya NFT gibi az bilinen teknolojilerle tanıştırmak için dijital bir evren yaratmak.

Proje, Blockchain ekosisteminde aşağıdakiler gibi büyük isimlerin desteğini aldı:

  • The Sandbox’ın kurucu ortağı Sébastien Borget,
  • Ultra’nın kurucu ortağı Nicolas Gilot,
  • Ternoa’nın kurucusu Mickael Canu,
  • PAID ve Master Ventures CEO’su Kyle Chassé,
  • Ünlü Crypto-influencer Satoshi Stacker

Projenin kripto parası: Winkies (WNK)

Winkyverse, kendi kripto para birimi olan “Winkies”den faydalanacak ve Ethereum Blockchain teknolojisini kullanacak.

Ödeme yöntemi olarak sadece Winkies kabul edilecek.

ICO çok hızlı tamamlandı

Son üç yılda Fransa’da en çok finanse edilen ICO: 20.000.000 euro toplandı (2 hafta sürmesi beklenen ICO’nun son turu, 24 saatte 10.000.000 euro toplanarak bir gün sonra kapandı)

Listeleme 4 Ocak’ta Pancakeswap ve Uniswap’ta gerçekleşti.

NFT’leri ve $WNK tokenlerini tutmak, her ay ücretsiz $WNK kazanmanızı sağlayan Winky’nin Uzay Programına katılmanıza izin verecek.

Winkybots ile tanışın: 12.111 NFT koleksiyonu

Winkybots, Ethereum Blockchain üzerinde çalışan 12.111 NFT’den oluşan bir koleksiyondur. Koleksiyonun ilk 12.000’i bilgisayar ortamında, kalan 111’i ise farklı ülkelerden sanatçılarla ortaklaşa oluşturulacak.

Winky NFT
Winky NFT

The Winkybots’u farklı Metaverse’lerde avatar olarak kullanmak mümkün olacak ve bazıları 3D yazdırılabilir olacak. Daha sonra Winky robotlarıyla aynı özelliklerden yararlanacaklar.

Winkybot sahipleri ayrıca lisanslı ürünler yaratma hakkına sahip olacak ve NFT’lerinden bir veya daha fazlasının video oyunları, çizgi roman, çizgi film vb. ticari projelerde kullanılması durumunda telif ücreti alacaklar.

Önemli linkler

Web sitesi: getwinkies.com

Winkybots koleksiyonu (NFT satın alın): winkybots.io

Litepaper: https://drive.google.com/file/d/1JUql8j5af1Cn6C8cfMl8Msso–WEnKDr/view

Kısa video: youtube.com/watch?v=fjIZN8nUa3A


Sponsorlu makale: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin