Yükselme potansiyeli olan kripto paralar

Bu 5 kripto para, 2022’ye girerken büyük bir yükseliş potansiyeli gösteriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa çöküşünün ortasındayken, düşüşün ardından hızla toparlanabilecek ve 2022’ye girerken yükselme potansiyeli olan beş kripto para birimini sizin için listeledik.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin

Birincisi Bitcoin’dir. BTC, 23 Aralık’ta 49.832 dolar ile 20 günlük üssel hareketli ortalamanın (MME) üzerine çıktı, ancak ralli ilerlerken 52.314 dolarlık %38.2 Fibonacci geri çekilme seviyesinde bir engelle karşılaştı. Bu, ayıların henüz vazgeçmediğini ve daha fazla satış yapmaya zorladığını gösteriyor.

Bununla birlikte, fiyat 45.000 dolardan 48.000 dolar aralığına yükselir ve 52.314 doları aşarsa, bu durum BTC duyarlılığının pozitife döndüğünü ve tüccarların bir satın alma fırsatı olarak dipten satın aldığını gösterir. Bitcoin daha sonra 55.500 dolardan %50 geri çekilme seviyesine, bunun ardından ise 58.686 dolardan %61.8 geri çekilme seviyesine yükselebilir.

Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC) kripto para

Listemizdeki ikinci kripto para, son birkaç gündür güçlü bir yükseliş eğilimi gösteren Polygon (Matic). MATIC, 27 Aralık’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.92 dolara ulaştı. MATIC, şu anda piyasa değerine göre dünyanın en büyük 14. kripto para birimi. Matic’in piyasa değeri, Uniswap, BUSD, Crypto.com, Litecoin ve Chainlink gibi en iyi kripto paraları geçerek 20.268.938.498 dolarla ilk 10’a girmeyi hedefliyor.

Boğalar fiyatı 2.70 doların üzerinde tutarsa, kripto para yükseliş eğiliminin bir sonraki ayağını başlatabilir. Matic 2,7 doları tutabilirse, önce 3,41 dolara çıkabilir ve bu seviye kırılırsa yükseliş hareketi 5 dolarlık psikolojik seviyeye ulaşabilir.

NEAR Protocol (NEAR)

Near Protocol (NEAR)

Sırada NEAR Protocol’un yerel kripto parası NEAR var, 23 Aralık’ta düşen kama modelini kırdıktan sonra ciddi bir ivme kazandı.

Near Protocol ekibi 23 Aralık’ta Terra’nın (Luna) stabil coini UST’yi NEAR ve Aurora ekosistemlerine dağıtacağını duyurdu. Duyurunun ardından NEAR fiyatı %50 arttı.

NEAR fiyatı 11.5 – 12.3 dolar aralığında tutunabilirse bu, yükseliş trendinin yeniden başladığını gösteren olumlu bir gösterge olacaktır. Böylece boğalar, NEAR fiyatını 15.93 doların üzerine çıkarma ve ardından tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 19.95 doları aşma fırsatını yakalayabilir.

Terra (LUNA)

Terra Luna

Terra kısa süre önce 100 doları kırdı ve yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi belirledi. Piyasa değeri, 36 milyar doları aştı ve böylece kripto para, ilk 10 listesinde Polkadot’un yerini alarak 9. sıraya yerleşti.

Terra blok zinciri, algoritmik stabil paralar yaratan merkezi olmayan bir finans (DeFi) ekosistemini destekler. ABD doları gibi varlıkları rezerve etmek için sabitlenmiş stabil paralar veya kripto para birimleri, borç verme veya ödünç alma gibi DeFi uygulamalarında sıklıkla kullanılır.

CNBC Terra (LUNA) ile ilgili şöyle yazıyor:

“Terra, şu anda kriptodaki havalı çocuklar arasında sıcak nokta. İnsanlar Terra’nın arkasındaki takımı ve bunun üzerine inşa edilen tüm çeşitli uygulamaları seviyorlar.”

Aralık ayında, Terra’daki kilitli toplam değer (TVL) 18 milyar doları aştı. Terra, TVL açısından Ethereum’dan sonraki en büyük Defi kripto para birimi oldu.

LUNA 71,7 ila 77,9 dolar aralığında tutabilirse, yakında 104 doların üzerinde yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi gelecek. Böyle bir durumda, Terra’nın gerekli düzeltmenin ardından 150 doları geçme şansı var.

Cosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM) kripto para

Cosmos (ATOM), birbirleriyle ölçeklenmek ve birlikte çalışmak üzere tasarlanmış bir blok zinciri ekosistemine güç sağlayan bir kripto para birimidir. Ekip, “birbirleriyle merkezi olmayan bir şekilde iletişim kurabilen bir blok zincirler ağı olan bir Blok Zincirleri İnterneti yaratmayı” amaçlıyor. Cosmos, bir hisse kanıtı zinciridir.

ATOM, 25 Aralık’ta aşağı yönlü kanalın direnç çizgisinin üzerinde kapandı. Bu, Cosmos için düşüş trendinin sona erdiğini gösteriyor. Bu, duyarlılığın pozitife döndüğünü ve tüccarların daha düşük alım yaptığını gösteriyor. ATOM, ayıların güçlü bir direnç olarak hareket edebileceği 33.60 ila 34.15 dolar bölgesine yükselebilir, ancak BTC düşerse her altcoin de onunla beraber düşecektir.

Yeni rallide ATOM fiyatı %79,8’e artışla 67,4 dolara ulaşabilir.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin