BtcEX
BtcEX

BtcEX: Yüksek Likidite ve Benzersiz Faydalı Token Programına Sahip Lisanslı Kriptopara Ticaret Platformu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BtcEX, kripto topluluğuna yüksek likidite, çoklu ticaret stratejileri ve benzersiz token programı sunan güvenli bir borsaya kolay erişim sağlayan lisanslı ticaret platformunu başlatıyor.

2020 yılında 5.000’e ulaşması tahmin edilen kripto para birimi sayısı, piyasa değeri, yatırımcı iştahı ve kurumsal kapsamı katlanarak artmıştır. Satıcılar ve kurumlar daha iyi güvenliğe,  müşteri hizmetleri ve esnekliğe sahip ticaret platformları arıyorlar. Hâlihazırda faaliyette olan birçok kriptopara birimi takası, ulusal menkul kıymetler veya emtia kanunları uyarınca kayıtlı değildir. Ayrıca güvenlik, iç kontroller, piyasa gözetim protokolleri, açıklamalar veya diğer yatırımcı ve tüketici korumaları için ortak standartları uygulamamıştır.

Sonuç olarak, hala KYC (müşterini tanı) süreçlerine sahip olan bu platformlar, hem fiat hem de kriptopara varlıklarının güvenli bir şekilde depolanmasını veya transferini tam olarak garanti etmez. Müşteriler, gecikmeler, kesintiler veya pazarlama manipülasyonu ve içeriden kaynaklanan suiistimaller söz konusu olduğunda, önemli risklerle karşı karşıya kalmaktadırlar.

BtcEX, bu sorunları güvenli, şeffaf ve esnek bir platform oluşturarak çözmektedir. Borsa, saniyede bir milyondan fazla işlem yapabilen ve daha yüksek likidite yaratan ve tüm siparişleri kayıt eden büyük borsalardaki siparişleri yeniden pazarlama yeteneğine sahip bir eşleştirme motoruna sahip olacaktır.

BtcEX, satıcılara, birçok müşteri ihtiyacını karşılayan, istikrarlı, yüksek performanslı ve derin bir likidite değişimi sağlıyor. Güvenli bir platform oluşturarak varlıkların hızlı, rahat bir şekilde depolanmasını ve transferini sağlayan istikrarlı bir bankacılık çözümü olacaktır.

15.000.000 BXC, BtcEX’in kendi hizmet tokeni, 15 Aralık 2018 – 10 Ocak 2019 tarihleri arasında ön satış süresince 1 BXC = 0,25 $ değerinde olacaktır.

Genel satış 11 Ocak 2019 – 28 Şubat 2019 arasında yapılacak ve 15.000.000 BXC satışa sunulacaktır. Ön satış ve genel satış boyunca toplam 30.000.000 BXC satışa sunulacaktır. Toplam arz 50.000.000 BXC’dir.

BtcEx Faydalı Token Programı

BXC, başka bir platformda bulunmayan benzersiz faydalı token programlarının bir kombinasyonunu sunar. Diğer borsa bazlı tokenlar gibi, kullanıcıların da işlem ücretlerinde indirim almasını sağlar. Bununla birlikte, doğrulanmış, asgari tutarda BXC sahibi aktif kullanıcılar, BXC’nin günlük dağıtımlarını alabilecek ve ayrıca doğrulanmış token projeleri olan airdrop ve kampanyalarına katılabileceklerdir.

BXC’nin sahipleri de, her ay ücretsiz olarak platformda listelenecek ve BXC token kullanarak nitelikli token satışlarına katılacak bir sonraki proje için oy kullanmaya hak kazanacaklardır. BtcEX kullanıcıları, BXC token kullanarak BtcEX’deki üst düzey kullanıcıların sinyallerini takip edebilecektir.

BtcEX Token Satışına katılmak için lütfen www.bxlend.com adresini ziyaret edin veya BtcEX hakkında daha fazla bilgi için, www.btcex.pro sitesini ziyaret edin veya https://t.me/BtcEXpro adresindeki aktif Telegram grubuna katılın.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin