BTCEX Yeni kripto para ticaret platformu ile tanışın

BTCEX: Yeni kripto para ticaret platformu ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Günümüzde kripto borsaları gitgide çoğalıyor. Kullanıcıların isteklerine karşılık verebilmek adına yeni platformlar gelişiyor. Aynı zamanda pek çok platform yatırımcılara birbirinden farklı ve özel imkanlar sunuyor. Son olarak BTCEX, bu yaz diliminde aramıza dahil oldu.

BTCEX hakkında

2021 yılının yaz döneminde dijital paralar için yenilikçi bir exchange platformu ortaya çıktı. BTCEX.com Seyşeller’de kuruldu. Ancak, işletme şirketi BTCEX Exchange Limited, Ontario, Kanada’da kayıtlı. Forex, para transferi ve sanal para ticareti için Kanada MSB lisansını aldı.

Kurucu ekibi, dünyanın en üst düzey exchange platformlarından oluşuyor. Binance (Cayman Adaları), Huobi (Seyşeller) ve Bithumb (Kore) gibi önemli borsalarından kurulu ekip bulunuyor. Dijital varlık borsalarının geliştirilmesi ve işletilmesinde deneyim sahibi olan kurucu ekip platformu eksiz şekilde yönetiyor. İşletme ve ticaret mantığını tam olarak bildiklerinden, mevcut endüstri ölçütlerinden farklı olmaya çalışıyorlar. Aynı zamanda BTCEX, ortalama türev borsaları arasında profesyonel ve niteliksel olarak öne çıkmasını sağlayan birçok özelliğe sahip.

BTCEX’in ana rekabet avantajı hem spot (kaldıraçlı spot dahil) hem de türev olmak üzere eksiksiz bir ticaret hizmetleri yelpazesi sunmasıdır. BTCEX, birleşik marj altında USDT ödemeli seçenekler sunan dünyanın ilk türev borsası olarak dikkat çekiyor. Bu marj modu, yatırımcıların marjlarını kaldıraçlı spot, opsiyonlar ve vadeli işlemler arasında bir kerede paylaşabilecekleri anlamına gelir. Bu çok ürünlü marj modeliyle, traderlar daha uyumlu işlem yapma imkanına sahip oluyor.

Etkin bir şekilde azaltılmış komisyon oranları ve daha yüksek varlık kullanımı yatırımcılara sunuluyor. Platform; İngilizce, İspanyolca, Japonca ve Korece dillerini destekliyor. Kripto borsasının gelişmesiyle birlikte yeni dil seçenekleri de eklenebilir.

BTCEX adil yapıcı ücretler sunuyor

BTCEX adil yapıcı ücretler sunuyor

BTCEX, sırasıyla %0.02 ve %0.05 rekabetçi yapıcı ve alıcı ücretleri sunuyor. Platform, iflas eden hesapların eksi bakiyesini kapatmak için 500 BTC’lik bir Sigorta Fonu kurdu. BTCEX gelişmiş risk kontrolü ve risk yönetimini benimseyen bir model. BTCEX’in yüksek performanslı eşleştirme ve tasfiye motorları, en iyi ticaret deneyimini sunmak için oldukça hassas ayarlanmıştır. Bu arada, BTCEX saniyede 100.000 işleme kadar eşleşebilir.

API, profesyonel traderlar içinde mevcuttur. Diğer bir artısı, mevduatların hızlı bir şekilde onaylanmasıdır; ve traderlar ihtiyaç duydukları her zaman para çekebilir. (Bunu Bybit veya BitMEX borsasında günde yalnızca bir kez para çekme imkanı bulunuyor). Desteklenen ağlar ise; OMNI, TRON ve BSC. BTCEX, bir sonraki ve en iyi kripto türevleri ticaret platformunuz olmak için tam olarak konumlandırılmış üst düzey alan adı da dahil olmak üzere gereken her şeye sahip.

Risk Uyarısı: Kripto para ticareti önemli riskler içerir. Lütfen yatırım kararlarınızı buna göre alınız. Yukarıdaki bilgiler finansal veya yatırım tavsiyesi değildir. BTCEX, kullanıcıların ticaret kayıplarından sorumlu olmayacaktır.

BTCEX.com hakkında daha fazla bilgi için :

Twitter: https://twitter.com/BTCEX_exchange

Telegram (İngilizce): https://t.me/BTCEX_exchange

Web: https://www.btcex.com

Medya İletişim: [email protected]  [email protected]

Sorumluluk reddi:
Bu içerik bir sponsorlu makale yayınıdır. Makalede bulunan bilgilerin tamamı proje ekibi tarafından kaleme alınmıştır.
Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin