Bloomberg'den çarpıcı Ethereum tahmini:

Bloomberg’den çarpıcı Ethereum tahmini: “Geçen yazı tekrarlayabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ocak ayındaki kripto piyasası çöküşü, birçok varlığın ayı olumsuz bitirmesine neden oldu. Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ether (ETH), ocak ayını aralık ayına göre %27 düşüşle kapattı.

Ethereum (ETH) şubat ayında pozitif getiriler sağlarken, fiyatın tekrar düşmesi tehlikesi sona ermiş olmayabilir. Bloomberg’in analizi, ETH fiyatının 1.700 dolara düşme olasılığını görüyor. Ancak analistler, bu düşüşün Ethereum’un yükseliş temellerini etkilemeyeceğini de söylüyor.

Bloomberg Intelligence ETH fiyatı için 1.700 doları öngörüyor

Endüstri lideri analistler, Bloomberg Intelligence’ın şubat ayı Crypto Outlook raporunda Ethereum fiyat hareketini değerlendirdi. Analistler, Ether’in 2.000 doların altındaki fiyat seviyelerine düşme olasılığının olduğunu belirtti.

Kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone liderliğindeki analistler, ETH piyasasının bir boğa piyasasının sonunda olduğunu konsolidasyon aşamasına girdiğini söyledi. Bu, piyasanın 2.000 ila 4.000 dolar arasındaki fiyat aralığında işlem yaparak hem alıcılara hem de satıcılara fayda sağladığı gerçeğiyle temellendirildi.

Bununla birlikte analistler, fiyat seviyesinin 2.000 doların altına düşebileceğinden endişe ediyor. Analiz, Ethereum’un geçen yaz ki fiyat hareketini tekrarlama ve 1.700 dolarlık fiyat seviyelerini ziyaret etme olasılığını değerlendiriyor.

Endişe, ETH fiyatının 52 haftalık hareketli ortalamanın altında bulunan destek eşiğinin altına düşme eğiliminde olduğunu gösteren teknik analizlerden kaynaklanıyor. Analistler durumu şöyle açıkladı:

“Grafiğimiz, Ethereum’un aralığın altına doğru hareket ettiğini ve 52 haftalık hareketli ortalamasının yaklaşık %30 altındaki destek eşiğine yaklaştığını gösteriyor. Ethereum geçen yazı tekrarlayabilir ve yaklaşık 1.700 doları tekrar ziyaret edebilir.”

Ne olursa olsun, analistler, Ethereum’un yükseliş temellerinin bozulmadan kaldığını, bu nedenle fiyatın 1.700 dolara düşmesinin Ether için genel bir yükseliş olacağını belirtiyor. Geçen yıl olduğu gibi “daha zayıf kaldıraçlı uzun pozisyonları” tasfiye etmek bile gerekli olabilir.

Piyasadaki boğa sinyalleri

Şu anda, Ether’in fiyatı endişeyi görmezden geliyor gibi görünüyor. ETH, son birkaç gün içinde yaklaşık %19,7 artışla 3.000 dolar fiyat seviyesinin üzerine çıktı. ETH, yazı yazılırken günde %3,22 artışla 3.190 dolar civarında işlem görüyordu.

Kripto piyasasının geri kalanı son birkaç gündür yeşilde işlem görüyor ve Bitcoin (BTC) tekrar 40.000 doları aştı. Bloomberg’in analizinin üstesinden gelinmesi gereken bir sonraki fiyat seviyesi olarak 100.000 doları kilitli tutmasını beklediği Bitcoin şu anda 44.000 dolardan işlem görüyor ve son 7 günde ETH gibi çift haneli kazançlar kaydediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin