Shiba Inu'nun metaverse duyurusuyla LEASH fiyatı sıçradı!

Shiba Inu’nun metaverse duyurusuyla LEASH fiyatı sıçradı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu geliştiricilerinin protokolün yakında yeni, henüz adlandırılmamış bir metaverse’de sanal arazi sağlayacağını belirtmesinin ardından SHIB ve LEASH gibi kripto para birimleri %40’a varan oranlarda sıçradı.

“Metaverse” ifadesi, insanların gerçek hayatta olduğu gibi etkileşimde bulunabilecekleri dijital tabanlı bir dünyayı temsilini ifade eder. Axie Infinity’nin AXS’si ve Decentraland’ın MANA’sı, yakın zamanda ilgi toplayan metaverse kripto paralarına örnek verilebilir.

Shiba Inu geliştiricileri bir blog yazısında şunları söyledi:

“Metaverse, birçok kişinin zevk alması için kripto sektöründeki en büyük alanlardan biri olmaya hazırlanıyor. Kripto topluluklarına teşvik, içerik ve düzenli telif hakları sunmak için başka bir harika yol olarak kullanılacak.”

‘Sıra Sistemi’ Geliştiriliyor

LEASH tokenleri, yaklaşan Shiba Inu metaverse’de keşfedilecek olan “Shiba Lands”i (sanal arazi) satın almak veya açık artırmaya çıkarmak için kullanılabilecek.

Geliştiricilere göre, Shiba Lands etkinliği için “sıra sistemi” geliştiriliyor. Katılımcılar, sahip oldukları TASMA miktarına bağlı olarak çizgide bir yer kazanacaklar. Sıra sistemi sayesinde fırsatçı botlar, pazarlık oranlarında arazi satın almaktan ve daha sonra kâr için topluluğa yeniden satmaktan caydırılacak.

CoinMarketCap’e göre, LEASH tokenlerinin fiyatı son birkaç günde yaklaşık %46 arttı. SHIB arzında bir katrilyon token var. Ancak, piyasada yalnızca 107.647 LEASH token bulunuyor yani arzı oldukça düşük.

SHIB ise pazartesi ve salı günleri yaklaşık %40’lık bir artışın ardından son 24 saatte %3,34 artış kaydetti. Yazının yazıldığı sırada SHIB, 0.000032 dolardan işlem görüyordu.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin