Blockshipping
Blockshipping

Blockshipping yeni gelir paylaşım modeliyle dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Danimarka menşeli şirket Blockshipping, sıkı kurumsal yönetişimi takip eden sürdürülebilir bir iş modeline dayanıyor. Blockshipping, konteyner nakliye endüstrisi için önemli maliyet tasarrufu ve gelir akışı sağlayacak başarılı bir şirket olma yolunda hızla ilerliyor. Ayrıca karbondioksit emisyonlarının ve kirliliğin azaltılması da şirket ekosisteminin temel unsurları olacağı belirtiliyor.

Blockshipping gücünü CCC tokeninden alıyor

Girişimin kısmi kaynağı, CCC adlı bir token. Şirkete kaynak sağlaması rolü ile bağlantılı olacağından CCC tokeni son derece özgün bir araç. Gelirin büyük bir kısmının CCC sahiplerine verileceğini belirtmekte fayda var.

Blockshipping ekibi, GSCP projesinin şimdiye kadar elde ettiği fon desteği için minnettar olduğunu belirtiyor. CCC tokeninin sahipliğini artırmak için şirket, gelirin daha büyük bir bölümünü ilk başta tüm CCC sahiplerine devretmeye karar verdi. Ek olarak, model basitleştirilecek ve CCC sahipleri için çok daha faydalı olacak.

Gelir, şirkette 30,8 milyon dolara ulaşana kadar, CCC sahiplerinin gelirinin %20’sini ödüllendirecek. Daha sonra, gelirin %3’ü CCC sahiplerine ulaşacak. CCC sahipleri, ödüllerinin 2019’daki tahmini %1,42 oranından 2022 yılında %19,43’e yükseldiğini görecekler. Ayrıca, ödül konusunda bir sınır yok ve GSCP’nin başarısı CCC sahipleriyle paylaşılmaya devam edecek.

CCC
CCC

CEO Peter Ludvigsen destek verenlere teşekkür etti

Bununla birlikte, Blockshipping’ın CEO’su Peter Ludvigsen, ICO’ya katkıda bulunanlar için duyduğu memnuniyeti şu sözleriyle dile getirdi:

Bu, hem mevcut hem de gelecekteki token alıcıları için, kısaca herkes için harika bir haber. Ayrıca, gelir paylaşımı modelimizdeki gelir payı yüzdesini artırarak büyük topluluğumuzu ve birçok destekçimizi daha fazla ödüllendirebileceğimiz için gerçekten gurur duyuyorum. Taraftarlarımıza çok müteşekkiriz ve onları mutlu etmek istiyoruz.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Blockshipping

Web SitesiTelegramTwitterMediumRedditBitcointalkFacebookInstagramVKPinterestGithub

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin