featured
TokenGO

Blockchain tabanlı TokenGO için ön satış başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TokenGo, gerçek ve potansiyel yatırımcılarının ve kriptopara yatırım uzmanlarının oluşturduğu, katılımcılarını ödüllendiren, blockchain tabanlı bir  iş tokenizasyon (cihaz eşleşmesi)  platformudur.

TokenGo, ağın hızını ve ölçekleme performansını artırmak için tasarlanmış ve kodlanmış özel çözümleri kullanan, blockchain tabanlı bir platformdur. Mimarisi sayesinde, TokenGo teknolojisi kavramı, basit bir TokenGo API’si aracılığıyla herhangi bir mobil veya web uygulamasının blockchain işlevleriyle kolay bir şekilde entegrasyonunu sağlar. Eşsiz TokenGo akıllı sözleşme düzenleyecisi, gerçekleştirilen ICO prosedürlerinin sistematize edilmesi ve düzenlenmesiyle insan faktörünün etkisini en aza indirir.

Girişimciler ve yeni kurucuların, kitle fonlamayı sağlayan blockchain platformuyla kolay entegrasyonu mümkün kılan ve ICO prosedürleri için anlaşılabilir araçlara ihtiyacı var. TokenGo ICO açılış sayfası oluşturucusu sorununu tam olarak çözer. ICO başlatıcıları, web sitelerini ICO’ları gerçekleştirmek için esnek bir şekilde ayarlayabilir ve yalnızca birkaç tıklamayla onları TokenGo web platformuna entegre edebilirler.

Böylece fikir yaratıcıları ve proje sahipleri için finansal harcamaları önemli ölçüde azaltmaya ve piyasaya yeni başlayanların piyasaya girmesini kolaylaştırmaya imkân tanıyoruz; finansal operasyonların eksiksiz şeffaf olmasını sağlarız ve yatırımcıların riskleri en aza indirgemesine izin veririz.

Ayrıca TokenGo, kendisine ait topluluğunun web platformu üzerinden,  katılımcıların medya içeriği (inceleme, analiz, tahmin) oluşturmalarına ve yorumlarını, oy kullanarak tartışmalar yapmalarına olanak tanır.

Topluluğun temel hedefleri arasında, verimli ve profesyonel bir yatırım yaklaşımı sağlamak için yüksek kaliteli içer oluşturma ve katılımcılar arasında aktif sosyal etkileşimi teşvik etme bulunmaktadır. Bu süreci artırmak için GoPower Token (GPT) sahipleri ve diğer Topluluk katılımcı kategorileri arasında GoCoins’in adil bir şekilde dağıtılmasını içeren DPoS konsensüsüne göre özelleştirilmiş modifikasyona dayalı bir teşvik planı sunuyoruz. Daha ayrıntılı bilgi için whitepaper dokümanına , yol haritasına ve diğer gerekli tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

ICO Devam Ediyor

Token Go için Ön Satış (Pre-Sale) 10 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek.

Soft Cap miktarı 1000 ETH, Hard Cap miktarı ise 5000 ETH olarak belirlenen ICO’da yatırımcılar ETH, BTC, BCC, LTC ve DASH olarak ödeme yapabiliyorlar.

 Toplam 700 milyon adet  üretilen ve GoPower Token (GPT) olarak isimlendirilen ve başlanan ICO’da 600 milyon adet GPT satışa sunulacak. Ayrıca 50 milyon GPT stratejik partnerlere ve erken dönem yatırımcılara, 30 milyon adeti geliştirme takımına, 20 milyon ise tanıtım kampanyalarında kullanılacaktır.

(Not : 1 GPT = 0.00057143 ETH olarak belirlenmiştir.)

 

Daha fazla bilgi için aşağıdaki linkleri ve sosyal medya kanallarını kullanabilirsiniz:

How it works: TokenGo Use Cases.

TokenGo business tokenization.

TokenGo Consensus.

TokenGo Ecosystem.

Tokengo Harvesting.

Web TokenGo

EN TokenGo bitcointalk

EN Bounty TokenGo bitcointalk

RU Blog TokenG

EN Blog TokenGo

Whitepaper RU

Whitepaper EN

Github

Twitter

Facebook

Telegram


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin