Bubbletone
Bubbletone

Blockchain tabanlı telekom platformu Bubbletone dolaşımsız SIM kart testini başarıyla geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain tabanlı küresel telekom platformu Bubbletone, 8,6 milyon dolar toplayarak ICO’yu başarıyla tamamladı. Tüm Universal Mobile Tokenler (UMT), 10 Temmuz’a kadar katılımcılara dağıtılacak.

Bubbletone SIM kart, telekomünikasyon endüstrisinde devrim yapacak

Yakında şirket, dolaşım gerektirmeyen orijinal bir Bubbletone SIM kartını ABD ve Avrupa’da piyasaya sürmeyi planlıyor.

Buna ek olarak, bir Bubbletone üyesi olan Baltic Clementvale LTD,  Uluslararası Telekomünikasyon Birliği’ne (ITU) katılmak için başvuruda bulundu ve bir MVNO lisansı aldı.

Sonuç olarak, Bubbletone Avrupa telekomünikasyon hizmetleri pazarında müşterileri için kendi tekliflerini oluşturabilecek. UMT token sahipleri, bu ve diğer birçok yenilikçi avantajdan yararlanabilecek.

Platform, yenilikçi SIM kartı ile neyi amaçlıyor?

Bubbletone, aracıların hizmetlerini ortadan kaldırarak ve SIM kartlarını değiştirmek zorunda kalmadan yerel ağlara bağlanmasını sağlayarak, gezginler için yüksek maliyetli dolaşım sorununu çözüyor.

Proje, mobil servis sağlayıcılarını, özel hizmet şirketlerini ve mobil cihazların kullanıcılarını bir araya getirerek, başka bir ülkeye varışta vakit kaybetmeksizin, en kaliteli iletişimi makul bir fiyattan gerçekleştirebilecek. Blockchain sayesinde, müşteri tanımlama işlemi otomatik olarak gerçekleşecek.

Eylül 2017’den beri 30 etkinlik

Eylül 2017’den bu yana, projenin yaratıcıları, dünyanın en büyük sektörel etkinliklerinden 30 tanesinde sergilendi: Nice’deki Dijital Dönüşüm Forumu, New York’taki Coindesk Consensus Konferansı, Madrid’deki MVNO Dünya Kongresi, London Blockchain Week, Hong Kong’daki 121 Tech Investment ve diğerleri.

Bubbletone danışmanı, allcoinWiki kurucu ortağı ve eski Ericsson yöneticisi Joakim Holmer, konuyla ilgili şunları söyledi:

Birçok büyük ICO’yu tavsiye ettiğim üzere, pazarın her ay daha rekabetçi hale geldiğini gördüm. Yılın başından farklı olarak, şimdi yalnızca gerçekten harika projeler var. ICO Generation 2.0’a taşan bir endüstri için çok olumlu bir şey görüyorum. Crowdsale katılımcılarının, projeye 8,6 milyon dolar katkıda bulunarak, Bubbletone’un mevcut iş performansı ve liderliğine değer verdiğini görmekten memnuniyet duyuyorum.

Telekomünikasyon sektörünün devleriyle pek çok ortaklık imzalandı

ICO sırasında şirket bir dizi önemli ortaklık anlaşması imzaladı.

Özellikle, bir dijital tanımlama sistemi oluşturan, kullanıcının kişisel bilgilerini kodlayan ve entegre eden ve üçüncü bir tarafın veri kaybı riskini ortadan kaldıran bir girişim olan ShoCard ile bir işbirliği anlaşmasından söz etmek gerek.

Merkezi olmayan teknolojiler ve ICO projelerindeki yatırım risklerini korumak için bir Blockchain olan DeHedge projesi ile ise bir başka anlaşma imzalandı.

Kasko2Go ile geniş çaplı bir karşılıklı anlaşma yapıldı

Bubbletone gerekli tüm uyumluluk değerlendirmelerini başarıyla geçti ve şimdi müşterilerin sınırsız sayıda korumalı UMT tokeni edinme şansı var. Şirket aynı zamanda, Kasko2Go ile, sürücülere daha ucuz sigortalar sunacak ve sigorta şirketlerine yüksek riskli müşterileri tanımlama kabiliyetine sahip bir Blockchain tabanlı araba sigortası ekosistemi ile bir anlaşma imzaladı.

Sözleşmenin şart ve koşulları uyarınca Kasko2Go, 1 milyon dolar değerinde UMT tokeni satın alırken, Kasko2Go müşterileri de Bubbletone tarafından sağlanan uluslararası mobil iletişim hizmetlerini kullanabilecek.

“5G ve IoT’nin yanı sıra Blockchain de sisteme entegre.”

Bubbletone danışmanlarından, eski Ericsson başkan yardımcısı ve allcoinWiki kurucu ortağı Anders Larsson, şu ifadeleri kullandı:

2018’in ikinci çeyreğinde 7,9 milyar mobil aboneliğe ve gezegendeki 7,6 milyar insana ulaştık. Bugün dünyada satılan tüm telefonların %85’i akıllı telefonlar. 4G zaten sabit internetten daha büyük. Sahneye giren 5G ve IoT ile bile, şu anda en çok heyecanlandığım şey Blockchain’in eklenmesi. Bubbletone bu teknolojileri birleştiriyor ve proje danışmanı olarak zorlu ICO pazarına rağmen token satışının başarıyla tamamlandığını görmek beni şaşırtmadı. Bir sonraki adımlar için gerçekten heyecanlıyım!

Şirket, UMT tokenlerini çeşitli borsalarda listelemeye hazırlanıyor. Tokenlerin Temmuz ayında HitBTC’de ve Exrates borsalarında bulunacağı tahmin ediliyor. Token aynı zamanda, tokenler için sürekli likidite garantisi veren Bancor merkezden dağıtılmış ağda da bulunacak.

“Blockchain teknolojimiz çalışır durumda: ICO sadece bir ilk adımdı.”

Bubbletone Messenger’ın Blockchain bileşeni ise gelişim aşamasında. Aşamalı sunum yakında başlayacak. Bubbletone ayrıca dünyanın her yerindeki mobil operatörler ile anlaşma imzalamayı ve NDA platformu ile ortaklık yapmayı planlıyor.

Bubbletone kurucusu Yury Morozov’un yorumları şu şekile:

Blockchain teknolojimiz halihazırda tamamen çalışır durumda ve şu anda yükleme testi yapılıyor. Projemizde telekomünikasyon alanındaki en büyük küresel oyunculardan ilgi görüyoruz. ICO sadece ilk adımdı. Ürünümüzü aktif olarak geliştirmeye, olası ortaklarla görüşmeye ve dünyanın her yerindeki mobil operatörler ile işbirliği yapmaya devam edeceğiz.

Platform içerik oluşturucuları, önemli Blockchain ve telekomünikasyon etkinliklerine katılmaya devam ediyor.

12 Temmuz’da Bubbletone ekibinin temsilcileri, dünyanın en büyük küresel mobil operatörlerin başkanlarının katılacağı Cenevre’deki Uluslararası Telekomünikasyon Birliği (ITU) ile yapılan toplantıda, telekomünikasyon teknolojisini ve Blockchain teknolojisinin kapasitesini ve özel Blockchain uygulamasını konuşacak.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Beta versiyon indirme linkleri: iOSAndroid

Video: Sistem nasıl çalışıyor?

 

Bubbletone

Web SitesiWhite PaperYellow PaperOne Pager

TelegramFacebookYouTubeTwitterMediumGitHubBitcointalkKakaoNaverReddit

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin