ORS GROUP
ORS GROUP

ORS GROUP yapay zeka çözümlerine Blockchain ile güç katacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD, Almanya, İtalya gibi birçok ülkede işletmeleri bulunan ve bünyesinde 100’den fazla bilişim uzmanı ve geliştirici bulunduran bir yazılım şirketi olan ORS GROUP, geniş bir uluslararası müşteri ağına sahip. Müşterilerine sofistike yapay zeka tabanlı optimize yazılım çözümleri sunan şirket, 20 yılı aşkın tecrübesiyle sektörde yer alıyor.

ORS GROUP Hypersmart Sözleşmeleri ürünüyle fark yaratıyor

Şirketin yeni ürünü Hypersmart Sözleşmeleri, kurulu işletmelerin ve kripto piyasasının 1000’den fazla tescilli yapay zeka algoritmasına ve yüzlerce yazılım çözümüne erişimine imkan sağlayacak.

Kripto piyasalarına uzak olan firma, yeni ürünlerini piyasaya sokmak adına ICO düzenliyor ve 10 milyon euro değerindeki yatırımı kısa bir sürede almış durumda. Bu ön satış sürecindeki yatırımı, firmanın halihazırda hizmet verdiği bazı büyük firmalarda sağlamış olabilir. Aşağıdaki fotoğraftan da görüldüğü gibi, birçok ünlü firmaya yapay zeka çözümleri sağlanmıştır.

Hpyersmart Sözleşmeleri
Hpyersmart Sözleşmeleri

Hypersmart Sözleşmeleri

ORS’nin oluşturmak istediği kontratların temel çalışma prensibine bakacak olursak, herhangi bir tedarik zincirinin en basit mantıkla 3 temel özellikten oluştuğunu görebiliriz:

  • Mal ve/veya hizmet akışı
  • Bilgi/veri akışı
  • Ödeme ve finansal akışlar

ORS, tescil edilmiş algroitmaları sayesinde bu temel bilgileri yüksek verimle, katılımcıların faaliyetlerini birbirinden bağımsız değerlendirerek tedarik zincirindeki mal/ hizmetlerin bilgilerine ulaşır.

Ancak şu an itibarıyla yukarıda bahsedilen bilgi, belge ve ödemelerin akışı olabilleceğinden daha yavaş. Blockchain teknolojisi sayesinde, aracılar olmadan akıllı sözleşmeler güvenli bir ortamda paylaşılabiliyor. Böylece Hypersmart Sözleşmeleri ile işlemler yürüyor.

Hypersmart Sözleşmeleri, bağımız ve merkezi olmayan organizasyonlarca Blockchain üzerinde depolanan verileri kullanarak, verimlilik, optimizasyon ve anında ödemeler üzerine çalışan yapay zekayı aktif hale getiren akıllı bağlaçlardır.

Hpyersmart Sözleşmeleri
Hpyersmart Sözleşmeleri

ORS GROUP ICO süreci

ICOBench, ORS GROUP ICO'su için puanını 4.3 olarak belirledi.
ICOBench, ORS GROUP ICO’su için puanını 4.3 olarak belirledi.

28 Nisan 2018 TSİ 10.00 itibarıyla ORST Token genel satış etkinliği başlayacak. Genel satışa katılabilmek için KYC tamamlanması gerekiyor. Projenin hardcap’i 25 milyon euro olarak belirlendi ve kısa sürede bu sayıya ulaşılacağı tahmin ediliyor.

Detaylar ve katılım için projenin web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Türkçe Telegram grubundan detaylı bilgi aktarımı sağlandığını belirtmek isteriz.

Projenin sosyal medya ağlarına ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

Telegram Türkiye Telegram GlobalFacebookTwitter

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin