featured

Bitmain’den Ethereum Madenciliği için Özel Üretimler 220 Mh/s !

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Madencilik donanım üreticisi Bitmain bugün Ethereum ve aynı algoritmayı kullanan madencilik için özel olarak iki ASIC  ürün çıkardı.

Şu anda yalnızca kendi web sitelerinde görünen G1 ve G2, Ethereum GPU madenciliğini 220Mh / s’ye kadar kazım gücü sunuyor.

(Rx 580ler ortalama 30 Mh/s, Vegalar ortalama 40 Mh/s)



Antminer D3’ün (Dash için özel üretim) piyasaya yeni çıktığını da hatırlamakla beraber yeni ürünlerinde üretilmesi, firmanın alt yapıya yaptığı yatırımın kanıtı olsa gerek.

Tüm bunlar gerçekleşirken Çin Merkezli şirket, tüketici odaklı madencilik pazarında hakimiyetini artırmaya devam ediyor.

G1 ve G2 ürünlerinin yanı sıra firmanın madencilikte kendi ürünü üretmenin daha karlı olduğunu benimseyerek yapmış olduğu yatırımlar yakın gelecekte Amerika’da da yeni bir üretim tesisi ile pekiştirilmiş olacak.

Blockchain teknolojisinin gelişmesine paralel olarak ilerleyen madencilikte, bakalım madenciler üretilen bu yeni ürünlere nasıl bir talep göstericek.

 

 

cointelegraph

Mesut Paçavra

Global Pazarlama / Mining Uzmanı

 


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin