featured

Elon Musk’ın Etkileşime Girdiği Yeni Kripto Projesi WSM İçin Kritik Dönemeç! Gözler Listelenecek Borsalarda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sponsorlu içerik – Dogecoin babası olarak bilinen ünlü milyarder Elon Musk’ın etkileşime girdiği yeni kripto projesi Wall Street Memes ön satışı, hızla sona doğru ilerliyor. Son dönemlerde en çok konuşulan ön satış etkinliklerinden biri olan Wall Street Memes projesinin ilk borsa listelemelerinin 26 Eylül Salı günü Türkiye saati ile 13:00’te gerçekleşmesi bekleniyor.

Kısa sürede 25 milyon dolardan fazla fon toplamayı başaran projede yatırımcılar, Wall Street Memes token satın almak için son saatleri değerlendiriyor. Peki, salı günü açıklanacak ilk borsa listelemesi öncesinde WSM tokenle ilgili bilmeniz gerekenler neler? Gelin birlikte Wall Street Memes projesini inceleyelim.

Wall Street Memes Yatırımcılara Ne Vadediyor?

Topluluk odaklı bir kripto projesi olan Wall Street Memes, 2021 tarihli GameStop olayını milat kabul ediyor. Küçük yatırımcıların Wall Street devine kafa tuttuğu efsanevi olayın tokenize hali olan proje, internet geyikleri yani meme’ler aracılığıyla topluluğa fayda sağlamayı hedefliyor. 

Wall Street Memes projesi gücünü arkasındaki 1 milyondan fazla takipçiden alıyor. Bir kripto projesinin başarıya ulaşması için topluluğun ne kadar önemli olduğunu bilen bir ekibin geliştirdiği Wall Street Memes token, yatırımcılarına çeşitli şekillerde gelir elde etme imkanı sunmak istiyor.

Wall Street Memes projesinde kullanıcıların viral olacak meme’ler yaratarak kazanç sağlaması hedefleniyor. Herhangi bir meme’nin internet aleminde ne kadar büyük etki uyandırdığını bilen proje ekibi, Wall Street Memes token sahiplerinin bu fırsattan istifade etmesini amaçlıyor.

Projenin merkezindeki WSM token için bir staking mekanizması da bulunuyor. Ön satış etkinliğinin son aşamasında devreye alınan staking mekanizmasının pasif gelir elde etme imkanı sunması planlanıyor. Staking mekanizması ile proje ekibi, topluluğun kazanç kanallarını çeşitlendirmeyi amaçlıyor. Böylece topluluğun yalnızca WSM tokenin muhtemel fiyat yükselişi ile değil tokenleri kilitlemeleri karşılığında da gelir sağlaması mümkün kılınıyor.

Verilere göre bu yazıldığı saat itibarıyla stake edilen WSM token miktarının 400 milyon adet civarında olduğu görülüyor. Yıllık getiri yüzdesinin ise yüzde 51 oranında olduğu ifade ediliyor.

https://twitter.com/elonmusk/status/1649784663924244482 

Wall Street Memes ile Elon Musk’ın Ne Alakası Var?

Ön satış etkinliği ile borsa listelemeleri öncesinde indirimli fiyatlardan Wall Street Memes token satın alma imkanı sunan proje, sık sık ünlü milyarder Elon Musk ile anılıyor.

Dogecoin ve Shiba Inu’yla ilgili yaptığı paylaşımlar sonrası bu coinlere ralli yaptıran ve bu coinlerin yatırımcısını zengin eden Musk’ın Wall Street Memes projesiyle etkileşime girmesi, WSM tokene ivme kazandırıyor.

Musk’ın paylaşımlarını yakın takibe alan kripto meraklıları, ünlü iş insanı ve kripto tutkununun iki farklı tarihte WSM token Twitter (X) paylaşımlarına yanıt verdiğini görüyor. 18 Mart ve 22 Nisan tarihlerindeki etkileşimler, Dogecoin benzeri bir WSM token rallisini kaçırmak istemeyen yatırımcıları cezbediyor.

Musk’ın paylaşımlarını bir tür güven emaresi olarak gören ve borsa listelemeleri sonrası yeni bir paylaşım gelme ihtimaline karşı hazırlıklı olmak isteyen yatırımcılar, Wall Street Memes token ön satışında yerini almaya çalışıyor.

Wall Street Memes Hangi Borsalarda Listelenecek?

Wall Street Memes tokenin ön satışında son saatler yaşanıyor. Topluluk odaklı WSM tokenin 27 Eylül tarihinde önde gelen merkezi borsalarda listelenmesi bekleniyor.

Ön satış etkinliğinin 25 Eylül akşamı sonlanması ve ertesi gün borsa listelemeleriyle ilgili bilgi paylaşılması planlanıyor. Wall Street Memes token ekibi, listelenecek ilk merkezi borsanın WSM token internet sitesi ve Twitter hesabından duyurulacağını belirtiyor.

Duyuruyu takiben 26 Eylül Salı günü Türkiye saati ile 13:00’te Wall Street Memes tokenin ilk listelemesinin gerçekleşmesi bekleniyor.

Her ön satış etkinliği ve borsa listelemesi öncesinde olduğu gibi Wall Street Memes tokenle ilgili de bir takım dedikodular kulağa geliyor. Topluluk odaklı WSM tokenin, Bidget, OKX ve MEXC gibi önde gelen merkezi borsalarda listeleneceği söyleniyor. 

Söz konusu iddialar proje ekibi tarafından doğrulanmadığından söylentiden öteye gidemiyor. Ancak projenin oldukça kısa bir sürede 25 milyon dolardan fazla fon toplaması ve Elon Musk gibi isimlerle anılması, bu iddiaları güçlendiriyor gibi görünüyor.

https://twitter.com/elonmusk/status/1636924379086077954 

Wall Street Memes Token Nasıl Satın Alınır?

25 Mayıs’ta başlayan ön satış etkinliğinde artık sona gelen Wall Street Memes projesinin native tokeni WSM token, ERC-20 protokolüne uyan bir coin olarak karşımıza çıkıyor. 2 milyarlık token arzı olan Wall Street Memes tokenlerin yarısı, ön satış etkinliği için tahsis ediliyor.

27 Eylül’deki borsa listelemeleri öncesinde yatırımcılar, Wall Street Memes token satın almak için son saatleri yaşıyor. Topluluk odaklı kripto para birimi WSM token, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri aracılığıyla hem Ethereum hem de Binance Akıllı Zinciri üzerinden satın alınabiliyor.

Borsa listelemeleri öncesinde Wall Street Memes token, 1 WSM token 0,0337 dolar olacak şekilde satılıyor. 

Kripto meraklıları, WSM tokenin hangi borsalarda listeleneceğini ve listelemeler sonrasındaki fiyat hareketlerini büyük bir heyecanla bekliyor.

YASAL UYARI! (Sponsorlu makale)  Bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kriptoparahaber.com, bu sayfadaki herhangi bir şirket veya kişi hakkındaki hiçbir bilgiyi onaylamaz ve onaylamayacaktır. Okuyucuların kendi araştırmalarını yapmaları ve bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir içeriğe değil, kendi bulgularına dayanarak işlem yapmaları teşvik edilir. Kriptoparahaber.com, bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide belirtilen herhangi bir içeriğin, ürünün veya hizmetin kullanılmasından doğrudan veya dolaylı olarak kaynaklanan herhangi bir hasar veya kayıptan sorumlu değildir ve olmayacaktır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin