Bikoin ile tanışın.
Bikoin ile tanışın.

Bikoin: Sizin borsanız, sizin koininiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yepyeni bir kripto para borsası kriptoseverlerle buluşuyor. Sizin Borsanız, Sizin Koininiz sloganıyla çıkan Bikoin ile tanışın.

Geçtiğimiz iki yıl boyunca yüzlerce ICO projesi ve onlarca kripto para borsanın açılışına şahit olduk. Ancak birçok proje başarısız oldu ve yatırımcısına para ve zaman kaybettirdi. Gerçekçi olmayan hedefler, teknik yetersizlikler ve kullanıcısına kazanç sağlamayan projeler maalesef sektöre zarar vermeye devam ediyor.

Yazılımı ve teknik altyapısı çalışır vaziyette olan Bikoin borsası, deneyimli ve yetkin ekibi ile bir buçuk yıl süren hazırlık sürecinin sonunda öncelikle Türkiye, sonrasında global piyasaya açılma konusunda hazırlıklarını tamamladı. Sizin Borsanız, Sizin Koininiz sloganı ile Kripto para sektörüne yeni bir soluk getiren Bikoin Borsası, yatırımcılarına sahip oldukları BKN token sayısına göre kazandığı komisyonları kar paylaşım metodu ile dağıtmaya hazır.

Bitcoin, Litecoin, Ethereum ve Bitcoin Cash gibi kripto para piyasasının temelin oluşturan koinlerin yanında işlem hacmi oldukça yüksek olan koinler ile piyasaya giriş yapıyor.

ICO Süreci

Ethereum altyapına sahip ERC20 tipindeki Bikoin Token (BKN) 1.000.000.000 (1 Milyar) adet olarak üretilmiş olup bunun %25’i olan 250.000.000 adedi satışa sunulmuştur.

 

ICO modeli 3 aşamalı olan BKN için ilgili tarihler şu şekilde:

Aşama

Başlangıç

Bitiş

Birim Fiyat

Referans Bonusu

Özel Satış
(Private Sales)
30 Ağustos 2018
17 Eylül 2018
1 BKN Token = 0,05 $
%10
Ön Satış
(Pre-ICO)
24 Eylül 2018
21 Ekim 2018
1 BKN Token = 0,06 $
%10
Genel Satış
(Public ICO)
28 Ekim 2018
28 Kasım 2018
1 BKN Token = 0,07 $
%10

 

Bikoin token sahipleri, platform içerisinde ICO tamamlandıktan sonra sahip oldukları tokenleri (hisselerini) satışa sunabilecekler. Ödül dağılımı yalnızca 1. Sıradan referans sistemi ile yapılacaktır. ICO’yu tavsiye eden kişilere, 1.sıra referans bonusu olarak Tavsiye edilen kişinin aldığı miktarın %10’u kadarı Bikoin Token olarak anında hesaba yansıtılacaktır.

Daha ayrıntılı bilgi için mail gönderebilir, platformum web sitesini ziyaret edebilir, sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Bikoin

Web Sitesi – Telegram –  FacebookTwitterInstagram

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin