featured
Beluga PAY

Beluga Pay: Bankasızlıktan, Turbo Bankacılığa Kapı Açıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İçinde bulunduğumuz 21.yüzyıl ile ilgili kısa bir teknik değerlendirme yapacak olursak, teknolojinin ne kadar geliştiğinden, İnternet’in artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası olduğundan, yapay zekanın günlük işlerimizi bizim yerimize yapacağı gibi onlarca gelişmeyi kolayca sıralayabiliriz. Ancak bu kadar gelişime ve değişime rağmen, 2017’de bile 2 Milyar’dan fazla insanın banka hesabının olmadığını öğrenmek kulağa oldukça garip geliyor. Bu bağlamda Beluga Pay: Bankasızlıktan, Turbo Bankacılığa Kapı Açıyor. 

Dünya Bankası verilerine baktığımızda Kolombiya, Peru, Filipinler ve Nijerya gibi ülkelerde banka kullanmayan veya finansal servislere erişemeyenlerin oranı nüfusun 3’te 2’sine kadar çıkıyor. Elbette bu dutumun oluşmasında dünya üzerindeki gelir adaletsizliğinin etkisi yadsınamaz. Ancak insanların kolaylıkla kullanabileceği teknolojik araçları onlara ulaştırabilirsek bu durumun büyük oranda üstesinden gelebiliriz ve bunun uygun bir çözüm mevcut.

Blockchain teknolojisinin ve kripto  paraların her geçen geliştiği ve mobil teknolojilerin hayatımızı sardığı bu günlerde, Beluga Pay ürettiği mobil ödeme sistemleri ile hayatımızı kolaylaştırıyor ve bizleri ön satış (Pre-Sale) projesine katılmaya çağırıyor.

Master Card, Visa ve AMEX gibi dünyanın en büyük ödeme sistemleri ile entegre çalışan bir altyapıya sahip olan Beluga, “Meksika’nın Silikon Vadisi” olarak bilinen Guadalajara’da faaliyetlerine başlayan Beluga Pay, ülkemizde çok fazla olmasa bile, Amerika ve Afrika kıtasında her geçen gün bilinirliğini artıran bir markaya dönüşmüş vaziyette. Örnek vermek gerekirse, Meksika’da şu anda mobil satış noktası sistemi (mPOS) kullanan 200’ün üzerinde iş yeri ve Dupont firması için üretilen ödeme sistemi başarılı projelerden bazılarıdır.

Mobil Ödemeler Uzmanı : “Beluga Pay”  Ön Satışı Başlattı!

Ethereum tabanlı ERC 20 Token ile ön satışa başlayan Beluga Pay için 14 Kasım 2017’de başlayacak Ön Satış Süreci 14 Aralık tarihine kadar sürecek ve yatırımcılarına %20 indirim sunulacak.  Oldukça kaliteli bir sistem sunan Beluga Pay ile ilgili tanıtım yazılarımız devam edecektir. 

Beluga Pay ICO – Pre-Sale Live

 

Beluga Pay ile daha geniş bilgiye ulaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz :

Web site: BelugaPay.com

Telegram:  t.me/BelugaPay

Twitter: @BelugaPay

Facebook: @belugapay

BitcointalkANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2270648

Bounty:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2294773

Blog:

https://medium.com/@BelugaPay/

Reddit:

https://reddit.com/r/belugapay


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz / contact us


Bizi Facebook’tan takip edin


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin