featured
e-chat

Mesajlaşırken Kripto Para Kazandıran Uygulama E-Chat, Token Satışına Başladığını Duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mesajlaşmak, günümüz çağında konuşmaktan çok daha fazla öneme sahip bir iletişim aracı haline geldi. Her geçen gün günlük hayatımıza yeni bir sektör ile dahil olan kripto paralar ise bu defa, kullanıcılarına mesajlaşırken kazanç sağlamalarında kullanılabilecek. Kullanıcılarına mesajlaşırken kripto para kazandıran uygulama E-Chat, Token Satışına Başladığını Duyurdu. Son gün 15 Kasım 2017.

E-Chat Messenger, Popüler Blog Yazarlarının ve Ünlüler’in Gelirini Nasıl  Etkileyecek?

Piyasada halihazırda  bir çok mesajlaşma uygulaması var, ancak yeni mesajlaşma uygulaması olan e-Chat’in gerçekten benzersiz olmasını sağlayan birkaç avantajı var. E-Chat’in potansiyel kitlesi 3 milyar insandan fazladır. Şu anda, ekim ayının ortasından beri çalışan,  merkezi olmayan ve çoklu görev yapısına sahip olan Hong Kong girişim projesi olan, e-Chat mesajlaşma uygulaması bir girişim projesi olarak ön satış (pre-ICO) çalışmalarına başladı ve bu ön satış  15 Kasım’a kadar sürecektir.

E-Chat en sofistike kullanıcıları bile kolayca etkileyecek mi?

Her şeyden önce, kendilerine, merkezi olmayan kişisel veri koruyan bir sistem ve çoklu para cüzdan gibi, her kullanıcı için arzu edilen avantajlar sunacağından bahsetmeliyiz.

E-Chat ekibi blockchain, IPFS ve P2P teknolojilerini kullanarak oluşturdu güvenilir bir koruma sistemi. Bunun anlamı, bazı ülkeler veya kıtada İnternet kesilmiş olsa bile, sistem buna rağmen çalışmaya devam edecektir.

 

e-Chat Ağ Şifreleme Şeması

Çoklu Para Cüzdanı e-Chat, kullanıcılarına diğer mesajlaşma uygulamalarıyla karşılaştırıldığında birçok fırsat da sunacaktır. Örneğin, çevrimiçi veya çevrimdışı hizmetler için kolayca ödeme yapabilir, akrabalarınız ve arkadaşlarınız için anında işlem yapabilir ve dahili mesajlaşma ekosistemindeki hizmetler için ödeme yapabilirsiniz. Günümüzde, modern bir mesajlaşma uygulaması için kripto paranın öneminin nasıl arttığını göstermek için bazı istatistikler paylaşmak gerekirse, 2017’de mobil ödemeler piyasası 780 milyar dolara ulaşırken, bu yıl, kripto para piyasası tek başına, 7 kat artarak 12 milyar dolardan , 90 milyar dolara yükseldi.

E-Chat ekibinin oluşturduğu yeni bir fırsat, özellikle takipcileri arasındaki popülerliklerinden kazanç elde etmek isteyen blog yazarları, ünlüler ve diğerleri için ilginç olacaktır. Sponsorluk içeriği yaratmadan önce, kripto para olarak doğrudan izleyiciden fon alabilirler.

Mesajlaşma uygulamasında yer alan kripto para cüzdanı, içerikle olan etkileşime yeni bir bakış açısı ile bakma fırsatı verir. Kullanıcılar hangi miktarda ve hangi para birimi biriktireceklerine, en sevdikleri içeriği tercih edeceklerine karar verebilir.

Artık e-Chat’te para kazanmaya başlayabilirsiniz. Geliştiricilere göre altı ay içinde, uygulama 1.000.000 adet kurulum ve günde 100.000.000 milyon mesaja ulaşacak. Bu, ECHT token fiyatını önemli ölçüde artıracaktır. Ön satış (pre-ICO) öncesi dönem boyunca, token fiyatı 0.7 olarak belirlenmiştir. Bu indirimden 15 Kasım’a kadar yararlanmak için hızlı davranın.

Proje hakkında daha fazla bilgi için resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz 

 

Web sitesi: https://ico.echat.io

Facebook: @icoechat

Twitter: @e_chat_ico

Telegram: echatpreico

Whitepaper: e-chatico

E-Chat Alfa versiyon uygulama indirme linkleri

     


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin