featured

Balinalar, bu hamleyi biliyor muydu? Anlaşma öncesinde tokene hücum ettiler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BlockFi ile FTX arasında yapılan anlaşma iddiaları balinaları harekete geçirdi. FTX’in BlockFi şirketini satın alacağı ya da aldığı söylentisi önemli Ethereum balinaları harekete geçirdi. Peki balinalar bu anlaşmanın olacağını biliyor muydu?

Ethereum (ETH) balina cüzdanlarının en büyüğü, son 24 saat içinde 877 milyon dolardan fazla FTX tokeni (FTT) satın aldı. Bu devasa birikim, FTX’in BlockFi’yi satın aldığına dair devam eden spekülasyonlarla beraber geldi.

Bonobo 381 milyon dolar değerinde FTX satın aldı

Whalestats’a göre, FTT tokeni, ETH balinalarının şu sıralar en iyi seçimi oldu. Son 24 saat içinde en çok satın alınan tokenlerin başında FTT geliyor. Bununla birlikte, FTX tokeni, işlem hacmi tarafından kullanılan en iyi 10 varlık arasında en üst sırada yer alıyor.

Verilere göre, “Bonobo” adlı balina adresi, birden fazla işlemde 381.4 milyon dolar değerinde FTX tokeni ekledi. Kaydedilen en büyük işlem, 15 milyon FTT tokeni (yaklaşık 351 milyon dolar) satın alındı. 

Öte yandan “BlueWhale0079” adlı başka bir balina, 16 milyon FTT tokeni satın alma işlemi gerçekleştirdi. Satın alma yaklaşık 384 milyon dolar değerindeydi. Kaydedilen en büyük işlem 235,9 milyon dolar. İlk 100 ETH balinası kümülatif olarak 494,11 milyon dolar değerinde FTX tokenine sahip. En büyük cüzdanlar tarafından tutulan en büyük 3. varlık olarak biliniyor.

FTT 24 saatlik işlem hacmi %42 arttı

Son satın alma, tokenin fiyatını çok fazla etkilemedi. Ancak hacim tarafında önemli artış yaşandı. FTX tokeni son 24 saat içinde %2’nin üzerinde sıçradı. Haber esnasında, ortalama 24,6 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, 24 saatlik işlem hacmi %42 artarak 115 milyon dolara ulaştı.

Raporlara göre, FTX kripto borsası BlockFi’yi satın almak için müzakere görüşmelerinde. Dönem belgesi neredeyse tamamlandı ve bildirildiğine göre bu hafta sonuna kadar imzalanacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin