FTX sonrasında, iflas depremi rotasını BlockFi şirketine mi çevirdi?

Bir serbest fon BlockFi’yi kurtarmak istiyor, bu çabalar sonuç verecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yabancı kaynaklı kripto haber sitesi Coindesk’e göre, BlockFi’nin uzun süredir destekçisi Morgan Creek Digital’in FTX’in kurtarma çabası içinde olduğunu bildirdi. Paylaşılan habere göre kurtama paketine karşı 250 milyon dolar toplamaya çalıştığını ortaya koydu. Kurtarma paketinin BlockFi’nin uzun süredir destekçileri için felaket olduğu söyleniyor.

Mark Yusko, Jason Williams ve Anthony Pompliano tarafından kurulan hedge fonu Morgan Creek Digital’in, FTX’in BlockFi’ye olan kredi limitine karşı 250 milyon dolar toplamak için ısrarcı olduğunu belirtti. 

Rapor, Mark Yusko’ya göre, FTX kredi hattının, BlockFi’nin tüm mevcut hissedarlarını yok edeceği ve kripto borsasına BlockFi’yi aslında ‘sıfır fiyattan’ satın alma seçeneği sunacağı söylentisini güçlendirdi. FTX’in opsiyonu kullanması, Morgan Creek Digital dahil olmak üzere BlockFi’nin tüm hissedarlarının şirketteki tüm öz sermayeyi kaybetmesine neden olacak.

Morgan Creek Digital, FTX’in satın alımını iptal etmek için 250 milyon dolar toplayacak

BlockFi’nin, kripto borç verenin 250 milyon dolarlık bir döner kredi tesisi sağlamak için FTX ile bir ön sözleşme imzaladığını açıklamıştı. Bu duyurunun ardından, firmanın hissedarları bu hareketin BlockFi’nin FTX tarafından satın alınması konusunda onlara hiçbir şey bırakmayacağı konusunda endişe duyuyor.

Satın alma, FTX tarafından gerçekleştirilirse, şirketin önceki girişim turlarındaki tüm hisse senedi yatırımcılarının yanı sıra hisse senedi opsiyonlu yönetim ve çalışanları da ortadan kaldıracaktır. Ancak sızdırılan çağrı üzerine Yusko, BlockFi kurucularının şartları önceden kabul etmek için uygun bir nedeni olduğunu söylüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin