Ethereum balinaları bu meme coin'den vazgeçmiyor!
Ethereum balinaları bu meme coin'den vazgeçmiyor!

Ethereum balinaları bu meme coin’den vazgeçmiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler meme coin Shiba Inu, piyasada yaşanan düşüşe rağmen Ethereum balinalarının gözdesi olmaya devam ediyor. Shiba Inu son zamanlarda bazı mükemmel haberler aldı. Bu haberlerin ardından Ethereum balinaları SHIB biriktirmeye başladı.

Bu balinalar muazzam miktarda Ether’e sahiptir ve aynı zamanda diğer kripto para birimlerini de zaman zaman biriktirirler. Geçen hafta SHIB, kripto para için dikkate değer bir kilometre taşı olarak tanımlanabilecek en büyük balina tutma unvanını geri aldı.

Shib henüz zirvesinin oldukça altında bulunuyor. Şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00008845 dolardan %87 aşağıda işlem görüyor. Ancak, ayı piyasasının ortasında, SHIB geçen hafta %35’lik kazançla harika bir gösteriye tanık oldu. Bunu, daha iyi performans göstermesini sağlayan saf satın alma baskısı izledi.

SHIB yakım oranındaki artış fiyatı nasıl etkileyecek?

Whalestats’tan alınan verilere göre, Shiba Inu 100 balina arasında dolar bazında en büyük token konumunda bulunuyor. Shiba Inu neredeyse %14,49’unu oluşturuyor. Onu %13,26 ile bir başka favori balina olan USDC takip ediyor.

Ethereum balinalarının tokene yönelmesinin bir başka nedeni, artan SHIB yakma oranıdır. Dolaşımdaki kripto para miktarı henüz önemli ölçüde azalmamış olsa bile, şiddetli bir yakma kampanyası sonunda Shiba Inu’nun fiyatı artabilir.

Shiba Inu fiyat artışı, yaklaşan birkaç etkinlikle de tetiklenebilir. Shibarium Katman-2 çözümünün 2022’nin 3.çeyreğinde başlayacak olması, tartışmasız yakın vadede bunların en önemlisidir. Shiba Inu metaverse’nin de bu yıl içinde piyasaya çıkması bekleniyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin