MEXC Global
MEXC Global

Ayı piyasası mı geliyor? Belirsiz zamanlarda $MX token tutmak için 3 neden

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 3 aylık soğuk bir kışın ardından, kripto piyasası Ocak ayı sonu itibariyle geri döndü: Bitcoin fiyatı, Ocak ayının sonunda belirlenen en düşük seviyelere göre %20’den fazla artarak 40.000 doların üzerinde destek buldu. İyileşmeyi takiben, MX fiyatı şimdi yükseliyor ve 2 dolarlık dirençli bölgenin daha da üzerine çıkabilir. $MX, kripto ticaret platformu MEXC Global’in yerel tokenidir.

Küresel ekonomideki yavaşlama ve faiz oranlarındaki artış beklentileri, finansal piyasalarda artan bir belirsizliğe işaret ediyor. MEXC, bu yıl daha fazla pazar ve işbirliği genişletme hedefini ortaya koyarken, platform, $MX’in belirsiz zamanlarda güvenilir ve uzun vadeli olma gücüne sahip olduğunu kanıtlamak için çaba sarf ediyor.

Markalaşma ve beklentiler

Geçtiğimiz aylarda MEXC ekibi çok aktifti ve itibar kazandı. Ekim ayında MEXC Global, Bybit ile stratejik olarak ortaklık kurdu ve üst düzey projeleri teşvik etmek için ortak launchpad projesi başlattı. Kasım ayında MEXC Pioneer, Solana, Polygon, Avalanche ve Algorand gibi projeleri ilk günlerinde destekleyen 100 milyon dolarlık büyüme fonu ile hizmete girdi. MEXC, bu yılın başında blockchain endüstrisindeki en büyük etkinlik olan Bitcoin 2022’nin sponsorluğunu duyurdu.

Küresel operasyonlar hızla büyüdükçe, daha fazla şirket hamlesi ve pazarlama kampanyası gelecek ve dikkat çekecek. Kasım ayında MEXC, Crypto Expo Dubai 2021’de Asya’daki en iyi kripto borsası unvanını kazandı. MEXC’yi Asya’daki en iyi kripto ticaret platformu olarak gösteren ödül, platformun küresel pazarlama stratejisini ve değişen pazarlara uyum sağlama hedeflerini gösteriyor.

CEX rekabetini kazanıyoruz

Coinmarketcap’a göre, MEXC her gün ortalama 500 milyon doların üzerinde işlem hacmine sahip ve 200’den fazla ülkedeki kullanıcılara hizmet veriyor. Hızlı büyümesinin bir kanıtı, çeşitlendirilmiş portföy ve giderek daha fazla ilk listelenen tokenlerdir. Şu anda MEXC’de listelenen 1400’den fazla token var ve bu da yatırımcılara potansiyeli olan yeni tokenler için daha fazla seçenek sunuyor. Araştırmalar, 2021 H2’de MEXC’de piyasaya sürülen yaklaşık 300 yeni varlığın 29’unun Binance ve Coinbase Pro’da, 23’ü MEXC’de IEO ve ardından Binance ve Coinbase Pro’da listelendiğini gösteriyor.

pastedGraphic.png

Binance & Coinbase Borsalarında Listelenen MEXC Tokenleri

Bir varlığın listelendiği borsa sayısı ne kadar fazlaysa, piyasada yüksek kaliteli bir varlık olarak tanınmasına etkisi büyüktür. Bu bağlamda, çok sayıda yüksek kaliteli varlık başlangıçta MEXC’de listelendi. Varlık seçimi ve IEO hızı açısından Binance ve Coinbase’i geçerek MEXC borsası CEX’ler arasında farklı ve rekabetçi bir hale geldi. MEXC, CoinGecko’da 17. sırada yer alıyor ve bu yıl daha da hızlanacağına inanılıyor.

$MX için Ayı ve Boğa Piyasası Farketmez  

$MX, 2018’deki piyasaya sürülmesinden bu yana kademeli olarak değer kazandı ve geçen Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,7 $’a ulaştı ve erken dönem yatırımcılara 400 kat getiri sağladı.

pastedGraphic_1.png

Yatırımcılar bu yıl para politikasının sıkılaşmasını beklerken, kripto para birimlerine yönelik piyasa duyarlılığı değişiyor gibi görünüyor. Başka bir deyişle, 2022, iki yıl süren boğa piyasasının ardından başka bir kripto kışı olabilir. 17.000’den fazla kripto para biriminden hangisinin en hızlı toparlanacağını veya en çok yükseleceğini tahmin etmek oldukça zor. Bununla birlikte, bazı tokenler hala rekabetçi olmaya devam ediyor ve son haftalarda bunu görüyoruz. Çoğunlukla risksiz bir ortama geçmesine rağmen $MX kesinlikle izleme listesinde.

Bu içerik yazıldığı sırasında, MX tokeni %4,5 artarak 1,7 dolara yükseldi. İlk kilit direnç seviyesi Ocak ayının en yüksek seviyesi olan 2 dolar olacak. 2 $ seviyesinden bir çıkış, Aralık ayının en yüksek seviyesi 2,5 $’ını ve Kasım ayının ATH 3,7 $’ını devreye sokacaktır.


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin