APPICS
APPICS: kullandıkça kripto para kazandıran sosyal medya uygulaması

APPICS: kullandıkça kripto para kazandıran sosyal medya uygulaması artık piyasada!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain destekli yeni bir sosyal medya uygulaması olan APPICS, kullanıcıların içerik oluşturma ve beğenme yoluyla, uygulama üzerinde geçirecekleri vakitleri, nakite dönüştürmeyi amaçlıyor. Böylelikle sosyal medya kullanıcılarının zamanları ve yaratıcılıkları online olarak harcamak üzere ödüllendirilmiş olacak.

APPICS,  kripto paranın daha önce Steemit platformunda araştırılan dönüşüm konsepti yeri olan Steem Blockchain üzerindeki ilk akıllı medya tokenlerinden (SMT) biri olarak kurulacak. Bu uygulama, adeta “vakit nakittir” atasözünün somut halini oluşturuyor. Kullanıcılar, Global Web dizinindeki araştırmaları ile dünya çapında mobil kullanımı yaygın olarak artan sosyal ağlarda günlük iki saat vakit geçirerek, aylık kazançlar elde edebilecekler.

APPICS ile sosyal hesaplar banka hesaplarına dönüşüyor

Sosya ağ, kullanıcıların konuşma özgürlüğünün kısıtlayan ve para kazanmanın oldukça zor olduğu diğer ağlardan farklı olarak, çevrimiçi olarak geçirdikleri zamanlarını ödüllendirmenin yanı sıra, içerikleri üzerinde tam bir kontrol sağlamalarını istiyor.

Network, içeriklerden elde edilen gelirin yüzde 65’inin doğrudan içerik oluşturuculara geri ödemeyi taahhüt ediyor. Gelirin yüzde 25’i ise, içerik oluşturmadan ayrı olarak, içeriği beğenme yoluyla destekleyenlere dağıtılacak. Son yüzde 10’luk gelir dilimi ise yeniden platforma yatırım olarak kullanılacak ve ekosistemi destekleyecek.

APPICS’de, geleneksel sosyal ağlardan farklı olarak, tüm “beğeniler” eşit olamayacak. Oy verme gücü ve etkisi, platformun para birimi olan APPICS tokenleri tarafından destekleniyor. Ayrıca oylama gücü ve etkisi, kullanıcıların hesaplarında ne kadar APPICS token olduğuna göre değişecek. Oy verme aşamasında, beğenme (like) çubuğu, kullanıcıların başka bir gönderiye ne kadar destek vermek istediğine karar vermesini sağlıyor. Etkili bir hesabın herhangi bir içeriği topluca yayınlanmasını (manipule etmesini) önlemek için ise günlük oylama gücü sınırlı tutulacak.

Uygulamada, 15 farklı içerik kategorisi bulunacak. Bu kategoriler, yaşam tarzından teknolojiye, müzik, oyun, moda ve daha fazlasından oluşacak.

Alanında uzman olan ve geleneksel sosyal ağlar üzerinde belli bir itibar kazanmış ve çok sayıda takipçisi bulunan sosyal medya fenomenleri, kategori hakemleri olarak hareket edebilecek ve APPICS güçleri ile önemli bir oylama ağırlığına sahip olacaklar. Beğenileri, yüksek kaliteli içeriği sunan kullanıcılara verilen ödülleri artıracak ve olağanüstü çaba gösteren kullanıcıları ödüllendirecektir.

APPICS sosyal ağların olumsuz yönleri ile mücadele edecek

Sosyal ağ, Facebook ve YouTube gibi büyük oyuncularla, özellikle sansür ve reklamcılıkla ilgili konular söz konusu olduğunda, fikir ayrılığına giriyor.

Şirket, white paper’larında,  diğer platformların reklamcıları çekmek için kullanıcıların kişisel verilerini kullandığını ve onlardan yararlanarak, adeta sülük gibi yapıştıklarını iddia ediyor. APPICS, içerik oluşturuculara çevrimiçi etkinliklerini üçüncü taraflara veya marka anlaşmalarına bağlı kalmadan bağımsız olarak para kazanma şansı vermek isteklerini söylüyor.

APPICS,  sansürün içerik oluşturucuların ifadesini sınırlandırdığını iddia ediyor.  Ayrıca bazı durumlarda YouTube’da bulunan daha küçük kanalların reklam gelirlerinin geri çekileceğinin görüleceğini savunuyor. Sosyal ağ, çoğu durum için herhangi bir sansür koymayacak. Ancak başkalarına karşı şiddet, nefret dolu, ırkçı veya zarar verici şekilde olan davranışların tolere edilmeyeceği de şirket tarafından vurgulanmaktadır.

APPICS kripto parayı kitlelerle buluşturacak

Sosyal ağ uygulamasının kullanım kolaylığının, başarısı için hayati önem taşıdığını belirtiyor. Böylece platform ve APPICS tokenlerinin belli bir finansal katkıya ihtiyaç duymadan kitlelere erişilebilir olması amaçlanmaktadır.

Platformda açılan her yeni hesapla APPICS tokenleri için bir cüzdan oluşturulacak. Ayrıca kullanıcıların kripto para birimini arkadaşlarına anında, çok düşük ücretlerle aktarmaları sağlanıyor. APPICS tokenlerinin, geleneksel tekliflere köprü oluşturacak şekilde “herhangi bir kripto para birimi veya fiat para birimi için işlem görmesi ve takas edilebileceği” göz önünde bulunduruluyor.

Token satışı, başlangıç yatırımcıları için dört hafta boyunca indirimli gerçekleştirilecek. Şirket, 26 Aralık’ta 26 dakikada satılan 1,5 milyon dolar değerinde tokenin bir ön satışını talep ediyor. ICO süreci 28 Mart -25 Nisan tarihleri arasında yer alacak ve ICO’da 120 milyon token, indirimli olarak tanesi 0,15 ABD dolarından satışa sunulacak.

Aynı zamanda sosyal medyada projeden bahseden kullanıcıları ödüllendiren APPICS ödül programı ile ücretsiz XAP tokenleri kazanma şansı da veriliyor. ICO süreci ve uygulama hakkında detaylı bilgi almak için APPICS’nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin