featured
Sudan Gold Coin token satışına başladı

Altın rezervi ile desteklenen Sudan Gold Coin ICO, Token satışını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sudan Gold Coin (SGC Token), gerçek fiziksel varlıklarla desteklenen birkaç kripto para birimi arasında yer alıyor. Proje, gerçek altın madenciliği ile Blockchain teknolojisini birleştiren eşsiz bir kombinasyon sunuyor. SGC Token, şu an kripto para piyasasının yaşadığı dalgalanma sorununu çözmeyi amaçlıyor.

Antik çağlardan beri Altın, dünyadaki en değerli varlıklardan biriydi: fiyat değerlendirmesi için bir standarttı; altın referanslar, dünyanın her yerindeki popüler bilgelik düşüncelerinde ve alıntılarda bulunabilir. Bu, altının her zaman dünya ekonomisinde değer standartlarından biri olacağı ve birçok fiziksel para biriminin altına bağımlı olduğu anlamına geliyor.

Ancak BT çağında, insanlar her gün yeni bir şeyler icat etmeye çalıştıklarında, pazara yeni değerler getiriyor – kripto para birimleri. İnsanlara internetten satın almalarını, satmalarını ve ticaret yapmalarını sağladılar, ancak yine de çözülmesi gereken büyük bir sorun var: istikrar ve kripto paraların öngörülebilirliği.

SG Mining CO’nun Kurucusu ve CEO’su Dmitrii Konoval:

Üç yıl önce ekibimiz, modern IT teknolojilerini kanıtlanmış değerlerle birleştirip 

Sudan’da bir altın madenciliği işi başlatmaya karar verdi. Ortaklardan biri, ilgili maden mühendisi know-how ve yönetim becerileri, 

diğerleri IT, iş geliştirme ve uluslararası ticarette uzmanlığa sahipti. 

Sudan Gold Coin, kripto paranın değerinin altın piyasa fiyatına bağlı olacağı dünyadaki ilk blok satışı seçeneğidir. Tahliye edilecek toplam token miktarı, ilave ek bültenleri olmaksızın 20.000.000 tokendir. ICO öncesi aşamada, bir token fiyatı, sahneye bağlı olarak, ICO aşamasında 0,75-1,0 ABD doları, 0,5 ABD Doları idi. Tokenleri satın aldıktan sonra, her yatırımcı belli bir miktar altın sahibidir, bu da bir blok zinciri teknolojisi üzerine kurulu merkezi olmayan bir sistemle çalışabilir.

Yatırımcılar ve diğer kullanıcılar ticaret bankalarını (örneğin, Dubai’de) ortak bankalardaki altın sertifikalar için değiş tokuş edebileceklerdir. Altının piyasa değerinin artması nedeniyle tokenin değeri de artacaktır. Bazı tokenlerin yatırımcılardan zaman zaman itfa edileceği (veya altın sertifikalarla değiştirildiği) ve bu tokenlerin yakılacağı gerçeği dolayısıyla tokenlerin altın miktarına oranı değişecek ve kripto paranın fiyatı artacaktır .

SGC projesi Pre-ICO’yu 250.000 $ ‘lık bir tutarla başarıyla tamamladı. Şimdilik, proje Özel Satış aşamasında, ana ICO için 25 Ocak‘ta başlayacak hazırlıklar devam ediyor.

Sudan Gold Coin (SGC Simgesi) hakkında daha fazla bilgi için, lütfen ziyaret edin:
Resmi Web Sitesi: https://sudangm.com
Teknik Rapor (white papper): https://sudangm.com/assets/docs/SGC-WP_en.pdf
Telgraf topluluğu: https://t.me/SGCeng


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin