Algebraix.io
Algebraix.io

Algebraix.io ile kişisel verileriniz üzerinden kazanç elde edebilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kişilerin kişisel verileri aracılığıyla para kazanmalarına olanak tanıyan izin tabanlı reklam platformunun geliştiricisi Algebraix.io, ALX tokenlerinin halka açık satışını başlattı.

Algebraix.io, Amerika’dan olan veya olmayan yatırımcılar için KYC/AML ve akreditasyon doğrulaması dahilinde yatırımcı uyumluluk kontrollerini gerçekleştirmek için CoinList’in ComplyAPI ürününü kullanacak. Böylece akredite yatırımcılar Simple Agreement for Future Tokens (SAFT) satın alabilecekler.

“Kişisel veriler birer varlıktır!”

Algebraix.io web sitesinde yer alacak olan Algebraix SAFT, katılımcıların ALX tokenlerini önemli bir indirimle almasına izin verecek.

Platformun CEO’su Charles Silver’ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

SAFT ile ilgili ilk reaksiyonlar fazlasıyla olumlu. Artık reklamverenler ve tüketiciler, dijital reklam modelinin ciddi şekilde hatalı olduğunu ve kişisel verilerin bir varlık olduğunu kabul etme zamanının geldiğini kabul ediyor.

Bugün, Facebook gibi şirketler, bireylerin alışkanlıklarını, politikalarını, sağlıklarını, yatırımlarını ve web davranışlarını gizliliklerine saygı göstermeden toplar ve bunlardan para kazanır. Onların kesintiye uğrayan pazarlama ve veri sömürü modeli yıkıcı rekabet için çok gecikmiştir.

Reklamcılıkta yepyeni bir perde açılıyor

Tüketiciler ve reklamverenler arasındaki güveni kolaylaştıran ve teşvik eden Algebraix.io, reklamcılıkta yeni bir eğilime öncülük ediyor. Mevcut kişisel veri kullanımı modeli, tüketicileri kontrol altına alan izin temelli bir model tarafından yerine getirilecek. Tüketiciler, reklamverenlerin anonimleştirilmiş kişisel verilerini hedefleme için kullanmaları için açık bir izin sağlayabilecek.

Algebraix tarafından çıkarılan ALX tokenleri, Blockchain’in, veri koruma düzenlemeleri için popüler küresel hareketle hizalanan, kurşun geçirmez kişisel veri gizliliği ve veri anonimleştirme teknikleriyle sağladığı mali saydamlığı birleştiriyor.

Algebraix.io platformu hakkında

Austin, TX tabanlı Algebraix.io, gücünü ALX tokeninden alan, kişisel verilerini kontrol eden ve sahip olduğu reklam gelirlerini tüketicilerin cüzdanlarına koyarak, bireyleri güçlendiren izin tabanlı bir reklam platformu oluşturdu. Algebraix.io aynı zamanda yazılım geliştiricilerinin matematiği veri yönetimine uygulamalarını sağlayan ve uygulamalı matematiğin bir dalı olan Data Algebra‘nın mucidi.

Projenin elinde bu bağlamda ayrıca dokuz patent bulunuyor. SAFT’ye yatırım yapma konusunda daha fazla bilgi için projenin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin