Blockchain, daha otantik deneyimler için yolculara nasıl faydalı olur?
Blockchain, daha otantik deneyimler için yolculara nasıl faydalı olur?

Blockchain teknolojisi, daha otantik deneyimler için yolculara nasıl faydalı olur?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain, daha otantik deneyimler için yolculara nasıl faydalı olur? Cool Cousin ile farklı bir seyahat tecrübesine hazır olun.

Dünya, seyahat etmek için yeterince büyük ve güzel bir yer. Seyahat, herkes için yeni imkanlarla dolu yeni yerlere adım atmak için güzel deneyimler sunuyor.

Bu deneyimler değerlidir.  Seyahat etmek için işten, aileden, sorumluluktan uzaklaşmamız gerektiğini söylememize gerek yok. McDonalds ve Starbucks’la dolu bir dünyada, seyahat ettiğimiz yeni bir yerin tadını çıkarmak ve özgünlüğünü kavramak zor olabilir. Hatta bir şehrin ruhunu, onu nerede bulacağını bilen biri olmadan keşfetmek neredeyse imkansızdır.

Daha iyi seyahat deneyimleri için Blockchain yeterince faydalı mı?

Tabii ki, TripAdvisor ve Yelp gibi standart seyahat uygulamaları var, ancak bu platformlardaki bilgilerin fazlalığı, bazen yanıltıcı veya hatta yanlış tavsiyelere dayanan stresli kararsızlıklara yol açabilir.

Belki de bu yüzden Blockchain tabanlı “Cool Cousin”, seyahat endüstrisinde hızla kendine yer buluyor. Mashable’ın  kullanılması gereken 7 Can’t-Miss Apps listesindeki uygulamalarından biri olan Cool Cousin, gezginlerin yerel halkla bağlantı kurmalarını ve şehirde yapılacak en iyi şeylerle ilgili  talepleri almasına rehberlik eder.

Yolcular, ziyaret ettikleri yer hakkında bilgiye sahibi samimi  kişilerle bağlantı kurarak, seyahat acentesi veya standart seyahat web sitesinin asla sağlayamayacağı bir yer hakkındaki gerçek bilgilere erişebilir.

Yeni “Kuzen” ile Tanışın

Uygulamada kişiselleştirilmiş seyahat ipuçları sunanlar “Kuzenler” olarak  bilinir. Kuzeniniz size yemek, uyku ve ziyaret için en iyi yerleri söyler. Kullanıcı dostu bir mobil uygulama ile gezginler, kuzenlerini yaş, cinsiyet ve kişisel ilgi alanlarına göre seçebilirler.  Platformda, CUZ tokeni olan kullanıcılar, rehberliğe ek olarak bir dizi hizmeti ödemek için paraları kullanabilirler.

 

 

İşbirliği için Blockchain

Cool Cousin’in kurucu ortağı ve CEO’su Itay Nagler, “Blockchain üzerinden akıllı sözleşmeler kullanmak, en büyük zorluklarımızı çözmemize yardımcı oluyor – içeriğin tarafsızlığını koruyor ve içeriğin yüksek kalitesini koruyor.” diyor. Cool Cousin, Blockchain teknolojisinin işbirlikçi bir araç  potansiyeline sahip olduğunun bir başka örneğidir.

Halihazırda Cool Cousin platformu  sadece seyahat endüstrisinde değil, blockchain alanında da önemli bir oyuncu olmak için iyi bir konumdadır. Seyahat tavsiyelerinin ve blockchain sinerjik kombinasyonunun hem seyahat endüstrisini hem de kripto sistemini ileriye taşıyacağını umuyoruz.

Daha ayrıntılı bilgi için

Web: https://www.coolcousin.com/ico/

Telegram: https://t.me/CoolCousin

Twitter: https://twitter.com/coolcousinco

Facebook: https://www.facebook.com/CoolCousin

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin