ADACash projesiyle dikkat çekiyor: Ekip, Staking imkanı sunuyor

ADACash projesiyle dikkat çekiyor: Ekip, Staking imkanı sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 4 aydan kısa bir süre içinde ADACash, Ekim 2021 yılında başarılı ‘adil’ lansmanında tanıtıldı. O günden bu yana birçok beklentiyi hızla karşıladı. Hepimizin bildiği gibi, kripto dünyasında güvenilir ve iyi bir başlangıç ​​yapmak zor. Kuluçka aşamasında girilecek proje; Ancak, ADACash projesi, Cardano (ADA) topluluğunun bile dikkatini çekti. 

ADACASH, yatırımcılara ücretsiz %10 kazanç gönderen bir ödül sistemine sahip. Pasif gelir simgesi olarak kabul edilebilir. Cüzdanlarında yaklaşık 200 milyon ADACash tutan biri için USD cinsinden yaklaşık 14.00 dolar değeri bulunuyor.

ADACash hakkında daha fazlası

ADACASH’ı başladıktan sonra, 1,2 milyonun üzerinde BEP20 Cardano (ADA) ödülü ödedikleri saptanan 17.000’den fazla yatırımcı hak kazandı. ADACash’i başlattıktan kısa bir süre sonra SOLCASH adlı kardeş token tanıtıldı. Başka bir ödül olduğunu tahmin ettiniz, 700 binin üzerinde BEP20 Solana ödülü dağıtan pasif gelir tokenı 2.000’den fazla yatırımcıyla artmaya devam ediyor.

Ortaklıklar, herhangi bir işi büyütmede önemli bir faktördür. At Yarışı Organizasyonları ve (Mark Leech) gibi Profesyonel Boksörler ile pazarlama/sponsorluk anlaşmaları yapan herhangi bir kripto projesi bulunmaz. Web sitelerine göz attığımızda ve orada gördüğünüz her şeyin CEO’nun kendisi (Daniel) tarafından yapıldığını anlamanız için yeterli. Geliştiricinin sadece CEO değil, aynı zamanda Binance Akıllı Zincir sözleşmelerini kodlayan olduğu bir gerçek.

Projenin NFT ayağı

Şimdi NFT’lerden bahsedelim. CASHEMON adında Play-To-Earn (PTE) Pokémon benzeri bir oyun yapma sürecinde olduklarını biliyor muydunuz? Bunu da doğru şekilde yapan bir ekip var. Oyun piyasaya çıkmadan önce satın almak için uygun olabilir. NFT karakterlerini tanıtmaya çabucak hazır olan çok sayıda PTE NFT oyunudur. 

ADACASH ile oyunu aynı anda 10 farklı karakterle birlikte yayınlayacaklarını açıkladı. Herkesi aynı oyun alanına koyma gibi doğal bir yapıya bulunuyor. Bu zaten hepsinin önce harika bir ürün yapmakla ilgili olduğunu gösteriyor.

Öte yandan projenin içinde Staking olayı da ele alınması gerekli. Staking, ADACASH’inizi söz konusu bir “sabit mevduat” içine yerleştirmenin veya “Stake Pool” olarak bilmenin bir yöntemi. Bir Banka gibi ve karşılığında yatırımcı “ücretsiz” ek token kazanır. Yani sadece ADACASH’a yatırım yaparak ve havuzda Staking yaparak 3 ek pasif gelir (ADACash, SOLCash, Cardano) elde etmek mümkün. Peki, ne bekliyorsun? Binance Smart Chain’deki ADACASH.IO projesini inceleyin ve bu ailenin bir parçası olun!

Sorumluluk reddi:
Bu içerik bir sponsorlu makale yayınıdır. Makalede bulunan bilgilerin tamamı proje ekibi tarafından kaleme alınmıştır.
Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin