Kraken borsası raporu, Cardano'yu Ethereum ve diğer rakiplerin önüne koyuyor
Kraken borsası raporu, Cardano'yu Ethereum ve diğer rakiplerin önüne koyuyor

Kraken borsası raporu, Cardano’yu Ethereum ve diğer rakiplerin önüne koyuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en iyi kripto borsalarından biri olan Kraken, Ethereum ve Cardano arasındaki temel farka vurgu yapıyor.

En büyük akıllı sözleşmeler platformu olan Ethereum ve en yaygın olarak Ethereum katili olarak adlandırılan Cardano, en büyük hisse kanıtı (PoS) blok zinciridir.

Kraken, Cardano blok zincirinin, yerel kritpto parası ADA’yı tanıtacak ve geliştiricilerin üzerinde güvenli bir şekilde DApp’ler oluşturmasını sağlayacak şekilde tasarlandığına dikkat çekti. Ethereum, herhangi bir sayıda özel varlık ve program için bir tür işletim sistemi olarak inşa edildi.

Borsa, Ethereum’un 2013’te piyasaya sürüldüğünü, yazılımının 2015’te yayına girdiğini, 2017’de ETH’den iki yıl sonra doğduğunu, Cardano’nun Ethereum’un bazı önemli prestij ve pazar payını elde ettiğini belirtiyor.

Borsa ayrıca Cardano’nun ilk yatırımını yatırımcılara 26 milyar token satarak elde ettiğini yazıyor.

“Piyasaya sürüldüğü sırada, yaklaşık 26 milyarı, satışı yönetmek için kiralanan Japonya merkezli bir şirket tarafından yatırımcılara satılan yaklaşık 31 milyar ADA oluşturuldu. Katılımcılar, yazılımın piyasaya sürülmesiyle daha sonra ADA ile değiştirilebilecek kuponlar satın alabildiler.”

Kraken, kripto paranın rakiplerinin, özellikle de Ethereum’un önünde durmasını sağlayan Cardano’nun bazı önemli özelliklerine dikkat çekiyor.

Kraken, Cardano’nun diğer projelerden farklılıklarından bahsediyor

Kripto borsası, Cardano’nun diğer projelerden farklı olarak aşamalı olarak piyasaya sürüldüğünü vurguladı.

 “Cardano aşamalı olarak piyasaya sürüldü ve 2017’den bu yana, ADA kripto para biriminin transferini ilk kez sağlayan Byron ve kullanıcıların yazılım değişiklikleri için geliştirmeyi nasıl finanse edebilecekleri konusunda yeni bir model sunan Voltaire dahil olmak üzere 5 büyük platform yükseltmesi gördü.”

Dünyanın en iyi borsası, Cardano’nun kripto parayı diğer blok zincirlerinden farklı kılan araştırma odaklı bir tasarım yaklaşımına sahip olduğunu yazıyor.

“Cardano, tasarımına araştırma odaklı bir yaklaşımı vurgulayarak, teknolojisinin benimsenmesini teşvik edeceğine inandığı akademik bir titizlik sağlamayı hedefleyerek diğer blok zinciri projelerinden farklıdır. Cardano çığır açan yeni özellikler vaat etmese de, kullanıcılar ve geliştiriciler, kripto para birimini, kodunun matematiksel olarak doğrulandığı bir süreç olan bilimsel araştırmaya ve resmi doğrulamaya dayalı çekici optimizasyonlar bulabilir.”

Son 24 saatte Cardano, işlem hacmi açısından Ethereum’un önünde ve Cardano 4,02 milyar dolar ve ETH 2.41 milyar dolar işledi. Ayrıca Cardano kullanıcıları, Ethereum’un 25.44 milyon dolarlık işlem ücretine kıyasla sadece 63.254 dolar işlem ücreti ödedi.

Cardano blok zincirindeki aktivitedeki artış, ağın kapasitesinde bir artış gerektiriyor, bu nedenle Cardano Input-Output Global, Cardano’nun akıllı sözleşmeler platformu Plutus ölçeklenebilirliğini geliştirmek istiyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin