ABCC
ABCC

Kullanıcılarını ödüllendiren borsa platformu ABCC ile tanışın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Öyle bir borsa platformu düşünün ki sizin için madencilik yapıyor, çıkardığı tokenleri size hediye ediyor ve sizi sürekli ödüllendiriyor. ABCC ile bu sistem artık bir rüya değil.

ABCC, kullanıcıları AT ve ToM ile ödüllendirmeye çalışan bir borsa. Bugün, Bitcoin benzeri bir mekanizmanın ve Simultaneous Release ile yarı ömür döngüsü yoluyla üretilen sabit sayıda token ilkesinin, diğer yaklaşımlardan nasıl ayrıldığını keşfedeceğiz.

Bazı borsalar işlem ücretlerini düşürmek isterken, bazıları ise kullanıcılarını ödüllendiriyor. Son zamanlarda ABCC ticaret platformu tarafından yeni bir yöntem benimsenmeye başlandı. Kullanıcılara bonus sağlamak için ToM mekanizmasını kullanıyorlar. AT (ABCC Token) madencilik kuralları, 9 Temmuz’daki resmi AT ihracı öncesinde bile kapsamlı bir şekilde tartışıldı çünkü platformun artan ticaret hacmi, AT için ilginç bir gelecek vaat ediyor. Bugün yeni kripto para birimleriyle birlikte gelişen yeni endişeler ve yeni fırsatları keşfediyoruz.

ToM nedir?

Emisyonu (ihracı), ABCC tokeni ile ilgili kuşkusuz en ilginç özellik. Şirket, Trade-to-Mine (ToM) mekanizmasını uyguluyor. Her bir blok 6 saatte sabit bir miktarda AT verirken, kullanıcılar AT tokenlerini alım-satım faaliyetleri aracılığıyla kullanıyor.

Bunların %40’ı aktif tüccarlara ve %10’u eski platform kullanıcılarına sağlanacak. Kalanlar yatırımcılara, takıma ve platforma aynı anda verilecek. Yani, ne kadar çok ticaret yaparsan, o kadar çok madencilik yapmış oluyorsun. İstatistikler her 6 saatte bir toplanıyor ve her bir zincir bloğu düzenlenir. Yani, tüm topluluk AT dağıtım sürecini izliyor.

Aynı ama farklı: Bu da ne demek?

Geçmişe doğru şöyle bir bakarsak, ToM ile ilgili projeler için daha fazla teşvik görüyoruz. Ancak ABCC’nin yaklaşımı oldukça farklı. Her şeyden önce, doğal enflasyonun üstesinden gelmek için AT Bitcoin benzeri bir modda üretilecek. Yani, 120 günlük her yarım-ömür süresinde, verilen token sayısı yarıya inecek. Bu, toplam AT sayısının asla 210 milyonu aşmayacağı anlamına geliyor.

İlk döngüde, her gün 350 bin adet AT verilecek, ikinci döngüde sadece 175 bin olacak ve böyle devam edecek. Bu, AT’yi sınırsız tokenli diğer projelerden ayırıyor. AT’de, kullanıcılar ticaret hacimlerini ve ticaret ücretlerini artırmıyor.

İkincisi, dağıtım ilkesi de diğerlerinden farklı. Bazı projeler ICO aracılığıyla tokenler veriyor olsa da ABCC, kullanıcıları AT ile düzenli aktiviteleri için ödüllendiriyor. Böylece, platform kullanıcıları projeye katılmak için özellikle de erken aşamada değer kazanıyorlar.

Erken aşamanın getirileri

Her kripto projesi gibi ABCC girişimi de ilk kullanıcıları için avantajlar sunuyor.

Proje 28 Nisan 2018’de başlatıldı ve 27 Temmuz’a kadar her tüccar, henüz düzenlediği ve 180 günlük kilitlenme döneminden sonra piyasaya sürdüğü işlem hacmine göre %10’luk ekstra tokene sahip olacak.

ToM tarafından üretilen tokenlerin diğer %40’ı aktif kullanıcılar arasında dağıtılırken, yatırımcı, ekip ve platform her seferinde aynı anda piyasaya sürülen tokenlerin %50’sini alacak. Dolayısıyla, tüm platform gelirlerinin %80’i token sahiplerine dağıtılmış olacak.

Bu yeni kripto varlığı yatırımcılar için son derece ilginç çünkü platform yönetimi AT fiyatına dikkat ediyor. Kısa vadede, AT’nin iyi bir büyüme (düşük PE nedeniyle) ve uzun vadede istikrarlı bir büyüme göstermesi bekleniyor.

Şu anda başlatılan erken madencilik, yarı ömürlü model nedeniyle son derece avantajlı ve bu yaz daha da fazla tüccar çekmek isteyen platform için önemli bir argüman. Bu fırsatı kaçırmayın.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

ABCC

Web SitesiFacebookTwitterTelegram

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin