Module
Module

Blockchain platformu Module, hard capi 18 milyon dolara düşürdü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hong Kong merkezli Blockchain verileri ve DApps platformu Module, 1 Ağustos 2018’de başlatacağı ICO süreci öncesinde yatırımcılarına müjdeyi verdi: Hard cap 18 milyon dolara düşürüldü!

Module yatırımcılarının yüzünü güldürdü

Duyuru, şirketin yol haritası hedeflerini daha iyi hale getirdiğini ve 2019 yılının başlarında akıcı bir ürün sunma yolunda ilerlediğini, ayrıca bazı platform hizmetlerinin bu sonbaharda piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.

Geçtiğimiz ayın başlarında özel token ön satışında 2 milyon dolara ulaşan Module, ilk beklentileri aştı ve 5 milyon dolarlık soft cap’i karşılamaya bir adım daha yaklaştı. Şirket ayrıca, iş geliştirme hedeflerine göre beklenenden daha büyük bir başarı elde etti, dolayısıyla başlangıçtaki bütçe tahminlerini revize etme kararı aldı.

Artık herkes kendi dApp’ini geliştirebilecek

Module, kripto madenciliği ve bulut paylaşımını kolay ve erişilebilir hale getirerek herkes için Blockchain topluluğunu açmayı hedefliyor. Proje, dünya genelinde kullanılan milyonlarca mobil ve IoT cihazında bulunan kullanılmayan dijital depolama alanından yararlanıyor ve bunu, kripto para biriminde iş yapmaya ve P2P bulut veri depolama hizmeti sunmaya zorluyor. Ekosistem, paylaştıkları alan miktarına, alanın kullanıldığı sürenin uzunluğuna ve kontrol edilen işlem sayısına göre kullanıcılara verilen MODL tokenları tarafından yönlendirililiyor.

Sistem, özel donanım ve bakım gerektiren ve onları Module’ün Tescilli Alan, Zaman ve İşlem (PoSTT) algoritması ile değiştiren, çevre dostu olmayan Proof of Work algoritmalarını ortadan kaldırıyor. Platform ayrıca, “gizli paylaşım” olarak bilinen istemci tarafı şifrelemesini içeren yeni bir bulut tabanlı veri depolama türü de sunacak. Bu gelişmiş dolandırıcılık koruması, ekosistem içinde mümkün çünkü hassas bilgiler şifrelenir, daha sonra mobil cihazlarda çok sayıda ayrı yerde saklanır.

Module’ün merkezi olmayan yapısı, platformun Ethereum, EOS ve Stellar gibi popüler Blockchain oyuncularını bozduğunu bile görebileceğimiz anlamına geliyor. Şirket, neredeyse herkesin bir mobil cihazla katılabileceği gerçekten demokratik bir sistem oluşturuyor. Kullanıcıların kendi DApp’lerini (merkezi olmayan uygulamalar) oluşturmasına olanak tanırken, aynı zamanda piyasa profesyonelleri için iki yönlü bir çözüm sunuyor. Geleneksel bulut depolama maliyetinin bir kısmı için bir veri ambarı organize edebilmek için akıllı sözleşmeler oluşturmanız gerekir.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Module

Web SitesiWhite PaperOne Pager

GitHubFacebookTwitterLinkedInTelegram

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin