featured
Nikita Anufriev röportaj

650 bin dolar yatırım toplayan DateCoin kurucusu Nikita Anufriev ile özel röportaj

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zaten var olan bir arkadaşlık uygulaması Denim’in ve başarılı bir ico süreci yaşayarak henüz 20 günde 830 Ethereum yatırım alan DateCoin kurucusu Nikita Anufriev ile arkadaşlık uygulamalarının geleceği ve projesinin başarısı hakkında konuştuk.

-Nikita, neden bir arkadaşlık uygulaması ile pazara girmeye karar verdin,  bu proje bugün iş dünyası ve yatırımcılar için ne kadar çekici?

-Online arkadaşlık uygulamaları dünya pazarında hızla gelişiyor. Son on yılda, altı kat büyüdü: 2006’daki 850 milyon dolardan 2016’da 5 milyar dolara kadar yükseldi. Aynı zamanda uzmanlara göre yıllık büyüme% 10’dur.

Nikita Anufriev

Rusların neredeyse dörtte biri yaşam tarihlerinde en az bir kez tanışma siteleri kullanıyor ve yüzde 7’si sürekli olarak dünya ortalamasına denk geliyor. Şu anda Rusya pazarında küçük bir parça var, ancak kişi başına en çok indirilen uygulama hacmine sahip ülkelerden biriyiz, dünya çapında paylaşımda önemli bir artış bekleyebiliriz. Dahası, Rusların çevrimiçi ödemelerindeki artışla ilgili mevcut istatistikler, hızlı olumlu değişiklikler için umut veriyor.

Gerçek bir ürün yaratmada ciddi deneyime sahip olan ciddi bir profesyonel ekip oluşturduk, bunlardan en önemlileri pragmatik tanıdıklar için uygulama olan Denim, biz en cesur fikirlerimizi uygulamaya karar verdik ve arkadaşlık uygulaması pazarını değiştirmek için tasarlanmış yeni bir uluslararası hizmet yaratmaya karar verdik ve büyük oyuncuları hareket ettirdik.

-Bir DateCoin hizmeti oluşturma fikri nasıl geliştiniz?

-Bu alanda çok zaman geçirme, servislerinin varlığının 20 yılı aşkın süredir daha iyi olmasını sağladı. Günümüzde dünyadaki milyonlarca insan tarafından, ilk bakışta belli avantajlarının birçoğu nedeniyle online arkadaşlık için kullanılıyorlar; bunlardan başlıcaları, kural olarak, zamandan tasarruf etmek. İnsanların beklentileri haklı mı? Genellikle hayır, sonuçta hayal kırıklığına uğramış kullanıcılar, zamanlarının çoğunu sözde kullanıcılara ve mesajlaşmaya harcıyor; bu da nadir durumlarda gerçek tarihlere neden oluyor.

Sonuç olarak, bir kişi aldatılır, araştırmanın kriterlerini en iyi sonuç almamakta ve aslında bu herhangi bir randevunun ana işlevi olmaktadır. Buna ek fonksiyonlar, sahte hesaplar için sabit “ücretler” ekleyin, en iyi ihtimalle kızlar başkalarının fotoğraflarını veya kendi fotoğraflarını gönderirler, ancak çok ağır işlenirler. Günümüzde modern dünyada ana gündem haline gelen siber güvenlik konusuna özel önem verilmektedir.

Tüm bu sorunlar yüzeyde yatıyor ve zayıf noktaları nasıl güçlendireceğimize ya da onlardan tamamen nasıl kurtulacağımız üzerine düşünceler bize, kendi eşlerini seçen kullanıcı sayısını arttırmaya odaklanmayacak yeni bir çevrimiçi tanışma hizmeti yaratma fikrine, ve uyumluluklarının bir analizine neden oldu. 

Teknolojilerin çoğu, iki yıldan fazla bir süredir faaliyet gösteren Denim dating (arkadaşlık uygulaması) servisimizde zaten test edilmektedir.

-DateCoin ve geleneksel çevrimiçi buluşma hizmetleri arasında temel fark nedir?

Her şeyden önce, yapay zeka teknolojisinin kullanılması. Bilindiği gibi sevenlerinizden 27 tanesi sizi bir meslektaşınızdan daha doğru tanımlayabilir. 270 beğeniyle, bir erkeğin dijital bir portresini çizebilirsiniz. Bu, randevu için nasıl geçerlidir? Bir kişinin uygulamaya girdiğini, 10-15 dakika orada geçirdiğini ve bu sefer sistemin kullanıcının beğenilerini ve tercihlerini analiz etmesine izin vermek için yeterli olduğunu hayal edin ve yüzde 100’e yakın ihtimalle tam uyacak anketleri seçebildiğini düşünün Tam o kişi. Böyle bir başvuru talep edilecek mi? Tabii ki. Kısmen, bu, kullanıcının daha önce izlediği film ve dizilere dayanan içeriği öneren OTT hizmetleri ile karşılaştırılabilir.

Dating’ı tamamen kendi kendine öğrenmek istiyoruz, böylece birbirlerine en uygun olanı “bir araya getirebilir” – sonsuz sayıda anketin monoton bir araştırmaya ihtiyacı nihayet geçmişte kaldı. Bu durumda, yalnızca görünüş hakkında değil, aynı zamanda ilgi alanlarında, hizmetteki hedeflerde ve hatta iletişim biçiminde konuşuyoruz. Özel algoritmalar, kullanıcı diyaloglarının işlenmesi, bu parametreleri çıkarın, örneğin, tenis veya binicilikten hoşlanan bir kişinin aynı hobiye sahip bir arkadaş bulmasına izin veriyoruz.

– ICO, genellikle blok zincir teknolojisinin kullanımı ile ilişkilidir, projenizde nasıl uygulanır?

– Piyasayı analiz ettikten ve sosyal ağlar ve blok zincir teknolojisini kullandığı sanılma endüstrisi alanındaki çeşitli projeler üzerinde çalıştıktan sonra, ekibimiz sık sık uygulamanın şüphe uyandırdığına karar verdiler. Açıkçası, projemizdeki blok zincir teknolojisinin halihazırda finansman çekmek ve belirteçlerin geri alım mekanizması uygulamak için kullanıldığını beyan ederiz. Bu plan çerçevesinde aylık gelirlerin yüzde 20’sini akıllı bir sözleşmeye gönderiyoruz. Buna göre, mülk sahipleri varlıklarını kısmen veya tamamen aynı geri alma sözleşmesine gönderebilirler. Dahası, gelirler akıllı sözleşmeyle girilen tüm DTC tokenlerin sahipleri arasında orantılı olarak dağıtılacaktır. Yani, belirli bir tarihte, geri alım için 1 milyon ruble alılıyorsa ve bu prosedüre tabi coinler akıllı bir sözleşme ile 10 olacak ve her birinin maliyeti 100.000 ruble olacaktır. Akıllı sözleşmede yalnızca bir tane DTC token varsa, ciroyu bir milyon kadar bırakacaktır. Kullanılan tokenler sırasıyla yakılır, toplam sayısı azalır ve kalan dolaşımdaki her birinin değeri artar.

Böylece, yatırımcılar için, öncelikle DateCoin projesi yüksek verimli uzun vadeli yatırımlar için bir araçtır. Aynı zamanda, ileride dağıtılan kayıt defterinin teknolojileri daha yaygın şekilde kullanılacaktır.

– ICO çerçevesinde bu güne kadar 650 bin dolarlık fon topladınız, toplamda ne kadar fon almayı bekliyorsunuz?

– 15 ila 50 milyon dolar. Hizmetimizin çalışmaya başlayacağı ülke sayısı ve tanıtımının yoğunluğu, tamamen alacağımız toplama bağlı olacaktır. Ayrıntılı senaryolar web sitemizde mevcuttur: https://datecoin.io

– Geri alım sistemi (coin yakma) için neden % 20 ? 25 ya da 30 değil?

– Bu matematiksel olarak hesaplanan değer, bir yandan projenin yatırımcılara çekiciliğini sağlamasına, diğer yandan ise yoğun kalkınma için gerekli kaynakları mahrum bırakmamasına izin verir.

Teşekkürler Nikita Anufriev, başarınızın devamını dileriz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin