Comedyplay
Comedyplay

Blockchain tabanlı komedi içerik platformu ComedyPlay, günümüz komedi tarzını güçlendiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 

 Merkezi olmayan komedi içerik platformu ComedyPlay, komedi sanatını geleneksel yaklaşımın klişelerinden kurtarmak ve devrimci bir yaklaşımla içerik oluşturucularına kazandırmak için Ethereum altyapısından yararlanıyor.

 

 

İnternette bulunan içeriğin  büyük oranda  ‘ücretsiz’ olması nedeniyle, web sörfçüleri genellikle dijital içeriğin pasif tüketicileri konumundadırlar.  İçerik üretenler ise tıklamalarla ve görüntülemeleriyle düşük ücretli reklam gelirlerine sahip olurlar ve sistem bu şeklide devam eder.

Komedi, dünyanın dört bir yanındaki toplumlar tarafından önemsenen web içeriklerinden birisidir ve aynı zamanda bu alanda para kazanmak çok zordur. Sosyal medya platformları, komedi içeriğini dağıtmanın bir numaralı yoludur, ancak kazanılan gelirlerin çoğunluğu yine bu platformlarda reklam gideri olarak harcanır. Bu durum viral ve finansal çelişki oluşturur.

Tüketicilerin en sevdiği komedyenleri finansal olarak  destekleyecekleri ve zamanla ilgili içerik üreticileri, çabalarından dolayı ödüllendirilmelidir. Ethereum blockchain sayesinde, bu artık mümkün.

ComedyPlay platformu, Comedycoin (CCP) adlı özel kripto tokeni ile komedi içeriklerinden para kazanmak için ücretsiz, açık olarak tasarlanmış bir Ethereum tabanlı platformdur. Platform kullanıcıları, kendi orijinal içeriklerini yayınlamanın yanı sıra ücretsiz veya ücretli içerikleri yayınlayabilir. İzleme başına ödeme içeriği, aynı zamanda komedi endüstrisinde faaliyet gösterenlere de (filmler veya diziler) sunulacaktır.

 

ComedyPlay Platform Özellikleri

 

İçerik Paylaşımı

Kullanıcılar, içeriklerini yayınlama özgürlüğüne sahiptir ve kitlelerini etkilemek, takipçileriyle güçlü bir ilişki kurmak ve trend içeriği oluşturmak için ComedyPlay platformunu kullanırlar. Kullanıcılar, daha sonra tekrar izlemek için içerik parçalarını da favori olarak işaretleyebilirler.

 

Ücretsiz Erişim ve Değerlendirme Sistemi

İçerik harici kaynaklardan sağlanmadıkça, tüm içeriğe erişim tamamen ücretsizdir ve en yüksek oyu alan komedi yayınları CCP tokenleri ile anında ödüllendirilir, Ayrıca beğenilemeyen içerikler ComedyPlay platformunun üyeler tarafından oylama ile kaldırılabilir. Kullanıcılar ayrıca, Audio / FM komedi kanalları, podcast’ler, filmler ve TV dizileri gibi ön ödemeli komedi kanallarına da abone olabilirler.

 

Community Reviews

Kullanıcılar, “komik değil” içeriğini işaretleyebilir ve alakasız içeriği filtrelemek için daha geniş bir topluluğa yardımcı olabilir. İnceleme sonrasında, işaretli içerik uygunsuz olduğu tespit edildiğinde kaldırılabilir. Liderlerin (Flagger) aktif ve adil olduklarında, topluluk için yaptıkları katkılardan dolayı CCP tokenleri ile ödüllendirileceklerdir.

 

Format Filter, Search & Other Features

Kullanıcıların komedi içeriği arayışında onlara yardımcı olmak için kullanabilecekleri birden fazla filtre vardır; bunlar fotoğraf, GIF, video, metin tabanlı vb. İçerik de aranabilir ve platform API’si ayrıca sosyal medya hesaplarının sorunsuz entegrasyonuna da izin vermektedir.

 

Platform, kullanıcılara iki çeşit hizmet paketi sunacaktır: MyComedyPlay Personal ve MyComedyPlay Social. Öncelikle, kişisel yayın, çevresindeki kullanıcı bağlantılarından gelen içerik yayınları gösterecektir; bu mesajlar mevcut durumu ifade eder. İkincisi, sosyal yükseltmeler kullanıcı içeriği kişisel beslemenin (personal feed) temel özelliklerini korurken, küresel komedi erişimini de besler.

ComedyPlay

ComedyPlay Resmi Sitesini Ziyaret Edin – https://mycomedyplay.com/

 Whitepaper’ı Kontrol Edin – https://mycomedyplay.com/wp-content/uploads/2018/04/Comedy-Play-Whitepaper-version-1-finalized-31-03-18.pdf

 Telegram’da Konuşun – t.me/comedyplay

 Twitter’da Takip Edin – https://twitter.com/mycomedyplay

 LinkedIn’den Bağlanın – https://www.linkedin.com/mwlite/company/28148080

 Facebook’ta Beğen – https://m.facebook.com/Comedyplaycoin-179849509409884/?tsid=0.22838457647627086&source=result

 Instagram – https://www.instagram.com/mycomedyplay/

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin